астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 11 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако нещо няма смисъл, то е защото не трябва да бъде. Време е за голямо прочистване. Вселената премахва от вашето съществуване всичко, което ви пречи да израствате.

Седмичен хороскоп 11.09.2023-17.09.2023

infomax-logo-50-15-HW Изтърка ли се пода в офиса?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Време е да се докажете като най-ярката и смела версия на себе си. Нещо ви подсказва, че скоро ще станете най-популярният човек в нещо и има защо. Хората на свободна практика могат да сключат добра сделка, а други ще имат шанс да подобрят финансовото си положение.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Добър ден да забравите за ненужното суетене. Звездите ви съветват да започнете нещо от нулата. Ако имате собствен проект, който временно е бил стопиран, тогава е идеалният момент да го започнете отново. Но не бива да забравяте и за в работа си в екип.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Заслужавате да бъдете с някой, който ви кара да се чувствате уважавани. Заслужавате да си с някой, който ви кара да се чувствате най-вълшебно. Вселената е на ваша страна и ви помага да намерите този човек, с който ще намерите истинско щастие.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Любовта идва във всякакви форми, размери и цветове. Днес можете да покриете целия спектър на това чувство. Когато сърцето ви се разгърне, вие ставате фар за хората около себе си! На професионалния и творчески фронт, е време за нови приключения.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Приемайте себе си и другите без очаквания – днес е нежелателно да установявате рамки и правила. Опитайте се да избегнете чувството, че някой ви дължи нещо. Важно е да позволите на другите и на себе си да правите това, което искате, а не да живеете с чувство за дълг.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не се притеснявайте, ако не сте там, където искате да бъдете. Имате достатъчно време да стигнете до там и вашето пътуване към величието току-що започна. Днес Вселената предлага на вашето внимание мъдростта: „Когато ученикът е готов, учителят ще се появи“.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Планирайте внимателно делата си, оставете малко повече време, отколкото смятате за необходимо. Поради повишената вътрешна активност съществува риск да надцените възможностите си и да нямате време да направите планираното.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес бъдете мили и се отнасяйте към хората като към равни. Важно е да не се поставяте над другите, дори ако на този етап знаете как и знаете повече от събеседниците си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Учете, учете и пак учете. Сега настроението ви е идеално за усвояване на нова информация или предаване на вашите знания. Посветете времето си на тази област. Вашите чувства и портфейл скоро ще ви благодарят за това.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Обичайте себе си и се отдалечете от хора и ситуации, които нараняват сърцето ви. Вселената ви напомня, че трябва да правите генерално почистване, от време на време. Освободете се от всичко, което е ненужно. Това, което не ви е необходимо, ще си отиде, не тъгувайте.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Чувствайте се свободни, да се наслаждавате на всякакви малки неща и да търсите приключения. Отправете се на малко пътешествие и опознайте ново място – дори и да е зад ъгъла от мястото, където работите. Звездите подсказват, че промяната в маршрута може да се окаже приятна изненада.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: И вие сте създатели на собствената ви реалност. Затова отделете малко време и помислете на какво искате да вдъхнете живот през следващите седмици и месеци. Ще имате сили да предприемете смела стъпка. След време вашите усилия ще бъдат многократно възнаградени.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 11 септември 2023

на горе