седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 11.09.2023-17.09.2023

Седмичен хороскоп 11.09.2023-17.09.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Тази седмица, според седмичен хороскоп, се насочете към цел, която подхранва страстта ви и смело се втурнете към нея. Временно възприемете начин на мислене на начинаещ, обогатете се с ободряваща реч и раздухайте пламъците на решителността. Вашето мото: Просто го направи! Вашата мечта ви очаква и имате космическата зелена светлина да я реализирате!

Колко случайни са не случайните хора и събития в живота ни?

infomax-logo-50-15-HW Златан Ибрахимович представя новата си автобиография на българската публика

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Може да се появят някои незавършени задачи, които сте смятали за изпълнени. Ако сега виждате по-ясно какъв е проблемът с настоящите ви планове, направете необходимите корекции, за да избегнете изграждането на бъдещето си на нестабилна почва. Хората около вас може да изтълкуват погрешно вашите намерения, защото не се изразявате или не действате открито и това ги обърква. Време е да се съсредоточите върху нови проекти, творческата енергия сега ще ви дойде на помощ. Бъдете креативни и обмисляйте решенията си предварително.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: „Ролевите игри“ могат да бъдат полезни в някои ситуации, но трябва да се стремим към честна и открита комуникация. Да се ​​подигравате с партньора си или да му се подигравате не е добра идея. Бъдете по-тактични и не наранявайте чувствата му. Може да сте объркани от интензивността на чувствата си към някого. Справянето с тази ситуация няма да е лесно, тъй като искате нещо съвсем различно с ума си, отколкото със сърцето си. През следващите дни можете да получавате знаци от Вселената под най-разнообразни форми. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, вслушвайте се в посланията, защото те винаги се появяват в точния момент.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Седмица на промяна на приоритетите. Може внезапно и съвсем непланувано да ви се прииска да пътувате, може би за преместване или покупка на нещо ново за дома, което е на дневен ред от доста време, а сега е станало наистина неизбежно. Ако се стремите към баланс и хармония, това ще се отрази много добре на обкръжението ви и собственото ви настроение. Добре е да оставите нещата да вървят по естествен път. Възможни са интересни срещи и нови контакти. Един прост, но специален жест от някого към вас ще ви трогне до сърцевината.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вашата самодисциплина и чувство за отговорност ще бъдат много силни тази седмица. Ще сте склонни да бягате от емоциите си, като влагате повече от себе си в работата. Лесно ще разберете правилата и благодарение на изобретателността си ще се озовете там, където трябва. Избягвайте сцените на ревност, независимо дали към партньор или приятел, не търсете проблеми. Понякога се чувствате сякаш се въртите в кръг и каквото и да правите, ситуацията не се променя. Факт е, че не позволявате на събитията да се случват сами и по този начин да си създавате пречки.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Погледнете в себе си, за да намерите отговорите. Поемете по пътя на себепознанието, разкрийте корена на проблемите. Може да ви очакват важни промени, както в любовта, така и в работата. Понякога ще се борите с търпение и толерантност. Дребните недостатъци на партньора ви може внезапно да станат непоносими за вас, но и той да изпитва същото към вас. Можете да превърнете лошите неща в добри неща, ако работите здраво върху себе си. Освободете се от страховете си, които ви пречат да се реализирате. Бъдете готови за всичко, бъдете смели, уважавайте себе си и се доверете на целта си, защото само вие знаете кое е най-доброто за вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Тази седмица подкрепата ще дойде при вас по неочаквани начини, ще ви помогне лесно да проявите и реализирате всичко, което сте планирали. Ще имате страхотни решения, оптимизмът ви ще е убедителен и ясно ще виждате пътя, който трябва да извървите, за да постигнете целите си. Можете да изпитате божественото провидение, като слушате своя вътрешен глас и интуиция. По този начин можете да преоткриете истинската си същност, преди да стигнете до заключения, които разклащат увереността ви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Най-важното е да запазите спокойствие и да не позволявате на други хора или обстоятелства да ви безпокоят. Ако сметнете за необходимо, отидете за известно време на тихо място и обмислете ситуацията от възможно най-много гледни точки, за да вземете правилното решение. Малко време насаме може да ви помогне да обмислите ситуацията. Преди да тръгнете по нов път, направете кратка почивка. Можете да разчитате на бавен, но стабилен напредък. Много зависи как възприемаш нещата, хората, съществуването, защото това създава твоята реалност.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Тази седмица може да изпитате особено силни емоции, но по един или друг начин трябва да запазите вътрешния си баланс. Може внезапно да възникне случай, който да затрудни още повече работата ви. Може да сте привлечени от подхода „всичко или нищо“, но засега е най-добре да се придържате към средата. Ако напоследък лесно сте се поддавали на разиграващата се драма около вас, склонни сте към самосъжаление и летаргично настроение, то сега е моментът да възстановите баланса, да натрупате сила, да избягвате токсични среди и да дишате дълбоко.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не обвинявайте другите или външните обстоятелства за това как са се развили нещата в живота ви. Все още можете да поправите обърканото. Имате достатъчно сила и издръжливост и никой няма да може да се съмнява във вашите способности. Може би сте в ситуация, която постоянно ви боли глава и не можете да намерите изход. Ако има някой, с когото бихте искали да споделите проблемите си, направете го, защото може да предложи неочаквани решения.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Тази седмица може да ви е трудно да проявите достатъчна сдържаност във всяка дадена ситуация, въпреки че малко търпение и дипломация може да улеснят нещата за вас. Не се оставяйте да бъдете провокирани! Дайте си време да спрете и да помислите. Съдбата може да ви изпрати странни събития, приемете ги с отворено сърце. Спокойните, ясни мисли ще ви доближат до идеалното решение и ще ви помогнат да се справите с възникващите проблеми. Не се опитвайте да решите всички проблеми и задачи наведнъж, направете всичко по ред и ще видите как те почти ще се решат от само себе си.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Тази седмица определете ден и съберете екипът си, насрочете важна бизнес-среща или отидете на събитие; луната оказва влияние във вашата зона на комуникация. Това е най-доброто време да организирате вечеря, да присъствате на такава и да се смесите с голямо разнообразие от хора във вашата собствена социална версия на срещи извън рамките. Колкото по-необичайно, толкова по-добре. Всеки има история, така че слушайте и споделяйте за вдъхновение. Ако имате специален интерес, близък до сърцето ви, тогава е вашият момент да си сътрудничите или да се включите. И, ако сте работили върху нещо, това може да е моментът да го споделите с потенциалните си нови партньори. Насладете се на общителния дух.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вярата ви ще укрепне, но все още не можете да преодолеете страха си от неизвестното. Вашите чувства може да са по-променливи от обикновено. Опитайте се да разпознаете предупредителните знаци от Вселената, тогава може да е достатъчно да забавите темпото и съответно да коригирате приоритетите си. Въпреки това е важно да останете отворени за нови възможности и предизвикателства. Ако не можете сами да достигнете до решението, което търсите, един честен и открит разговор с любимия човек, на когото имате доверие, може да ви помогне да постигнете по-голяма яснота.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 11.09.2023-17.09.2023

на горе