астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 1 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 1 октомври 2023 г. за всички зодии: Можете да омагьосате някого с думите си, с тях можете и да освободите някого от магията. Повярвайте, че силата на думите е безгранична. Всяка ваша мисъл, всяка ваша дума въздейства.

5 начина да поканите мъж на среща

infomax-logo-50-15-HW Боян Биолчев: Червено море, разказ

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако се чувствате напрегнати, отпуснете се и дишайте дълбоко. Дишането ви потапя в състояние на мир и покой. Дайте възможност на ума ви да блуждае свободно и полека се концентрирайте върху нещото, за което мечтаете да ви се сбъдне.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Когато сте съпричастни към нуждаещите се, вие научавате какво е да състрадание. Емпатията ни дава инструментите да се поставим на тяхно място и да разберем какви ресурси ще ги подхранват и ще подновят силата на духа им.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Докато се изправяте пред мъдростта пред вас днес, отделете малко време, за да оцените нейното повърхностно значение и след това отлепете външните й слоеве, за да разкриете скритото в дълбочина послание.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес може да бъде благоприятно време да анализирате пътищата, които са отворени за вас, за да определите как най-добре да подходите към вашите стремежи.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако някога в живота си имате нужда от щедрост, не забравяйте да бъдете мили или щедри към някой друг или повече хора. Всяко намерение, което изпратите в пространството, винаги се връща при вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всички велики учители са ни оставили сходни по смисъл послания: влезте в себе си, открийте невидимото си вътрешно Аз и любовта, която е у вас. По вашата духовна пътека най-голямото, което можете да направите за себе си, е да прощавате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Пречистете съзнанието си, само така ще е освободите от вредните идеи и ще се насочите към тези, които са полезни за вас. Чисто тяло не означава, когато е измито отвън. Чисто тяло е онова, за което се грижим с любов и чисто съзнание.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако изпитвате известна несигурност, преразгледайте връзките, които създавате. Това може да ви помогне да изградите по-голяма мрежа от емоционална подкрепа в живота ви.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Докато си почивате, стресът, причинен от умората, постепенно изчезва и умът ви се връща към върховите си нива на интелектуална гъвкавост. Дълбоките състояния на релаксация, които достигате, ви помагат да попълните резерва си от енергия и своя кладенец от идеи.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Внимателното обмисляне на всяка стъпка, която решите да поемете, преди да продължите, гарантира, че вашите усилия са колкото възнаграждаващи, толкова и ободряващи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако днес много внимателно преразгледате предизвикателствата, пред които сте изправени или сте се изправяли, ще ви станат ясни, ще откриете смисъла на уроците, които е трябвало да научите от това.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вашият интуитивен ум вероятно знае какво е най-добро за вас и може да ви помогне да разпознаете опциите, които ще добавят най-голяма стойност към вашето преживяване.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 октомври 2023 г.

на горе