Как да скрием двойната брадичка
Здраве и красота

Как да скрием двойната брадичка

Двойната брадичка е много често срещана черта на лицето, която се среща при милиони хора. Ако искате да прикриете двойната си брадичка, има няколко лесни начина да я скриете. Помислете за промяна на грима, прическата и модния си стил, за да подчертаете другите черти на лицето си. След като изпробвате тези тактики, има някои допълнителни трикове, които можете да използвате, за да накарате двойната си брадичка да изчезне.

Искате да излезете с него? Поканете го

Индивидуални подходи към повишаване на мотивацията: как да намерим подходящия за нас?

8 начина да разберете, че той си пада по вас

Пролетна мода: Какви якета да носим?

 

Как да скрием двойната брадичка

1. Контуриране на лицето

двойната брадичка
Как да скрием двойната брадичка снимка: pinterest

Един от най-добрите начини да замаскирате и скриете двойната брадичка е контурирането с грим. Номерът е да използвате формули за матиране и да намерите най-добрите нюанси за вас. Обикновено това е нюанс, който е два тона по-тъмен от цвета на кожата ви и има студен или сивкав оттенък.

За да приложите контура, начертайте линия над челюстната кост и точно под челюстната кост. С по-светъл нюанс може да бъде и коректор, подчертаващ линията на челюстта. Уверете се, че смесвате, така че да няма остри линии или петна. Ние ви препоръчваме да използвате качествен коректор, който можете да разгледате и поръчате от тук.

2.Изберете V-образно деколте, за да отклоните погледа от брадичката си.

Носенето на риза с по-отворено деколте ще попречи на хората да се фокусират върху двойната брадичка и шията ви.V-образното деколте също така помага раменете ви да изглеждат по-свързани. Освен V-образното деколте, помислете дали да не разгледате допълнително и дрехи с деколте тип „лопатка“, тъй като тези стилове привличат повече внимание към раменете и гърдите ви.
Опитайте се да избягвате ризи и блузи, които имат бижутерско деколте. Бижутерските деколтета обхващат шията и привличат повече внимание към областта на брадичката.

3.Изпробвайте различни видове шапки.

двойната брадичка
Как да скрием двойната брадичка снимка: pinterest

Носенето на шапка ще ви помогне да привлечете вниманието към горната част на главата си, вместо към областта на брадичката, а и те се съчетават добре с плътни цветове.Ако имате квадратно лице, опитайте заоблени шапки като барета и избягвайте шапки с наклонени краища. Ако имате сърцевидно лице, шапките с по-наклонени периферии ще допълнят формата на лицето ви.
Ако имате кръгло или ромбоидно лице, изберете шапка, която стои на задната част на главата ви. Квадратните форми на лицето изглеждат най-добре с кръгли шапки. Това ще ви помогне да прикриете двойната брадичка.

4.Използвайте коректор, за да започнете процеса на контуриране.

Използвайте качествен коректор, който е с около два нюанса по-тъмен от нюанса на фон дьо тена ви. С помощта на средно голяма четка започнете да нанасяте коректора от мястото под ухото до ръба на челюстта с меки и плавни движения. След като приключите с нанасянето на коректора, използвайте пенообразен козметичен блендер, за да смесите грима с кожата.
Целта на коректора е да създаде сянка, която да блокира двойната брадичка. Ако успеете изкуствено да създадете впечатлението, че имате по-силна и изразена линия на челюстта, двойната брадичка няма да бъде толкова забележима.
Може да се наложи да контурирате няколко пъти, преди да усвоите техниката.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

5.Добавете руж, за да подчертаете бузите си.

двойната брадичка
Как да скрием двойната брадичка снимка: pinterest

Допълнителен грим като руж може да привлече повече внимание към бузите ви. Ние ви предлагаме пълна гама от цветове и разнообразие на руж, с които няма да останете незабелязани. 

Използвайте по-дебела четка за грим и добавете руж с кръгли движения. Движете се напред-назад между слепоочието и центъра на бузата.
Можете да използвате и хайлайтър, за да добавите цвят и блясък към бузите си. За перфектен резултат ви препоръчваме най-новата колекция от хайлайтър,  която ще намерите само при нас в HappyMarket.bg Поставете го по скулите, където вече сте нанесли ружа. Това ще ви придаде вид, който ще ви премахне двойната брадичка.

6.Оставете бретона си да порасне, ако имате такъв.

Ако искате да отвлечете вниманието от двойната брадичка, помислете за прав, централно разположен бретон. Той може да стига малко под линията на веждите и ще ви помогне да направите двойната брадичка по-малко забележима.
Обмислете възможността да си направите страничен бретон. Макар и различен от централния бретон, отглеждането на страничен бретон помага да придадете на лицето си уникална асиметрия. Това може да добави нова дълбочина на външния ви вид, като същевременно отклони вниманието от брадичката ви.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

7.Опитайте се да изберете къса прическа, за да отвлечете вниманието от двойната брадичка.

двойната брадичка
Как да скрием двойната брадичка снимка: pinterest

Бобът е модерен вариант за хората, които харесват по-къси прически и не искат да наблягат толкова на бретона. По-дългият боб, който пада под брадичката, може да помогне лицето ви да изглежда по-слабо.
Късата прическа ще ви помогне да се справите с двойната брадичка.

Tagged , ,
на горе