Ариана Гранде се омъжи
Лайфстайл

Ариана Гранде се омъжи

Поп звездата Ариана Гранде мина в клуба на омъжените жени. Красавицата се врече във вярност на половинката си Далтън Гомес. В последните пет години той работи в сферата на недвижимите имоти.

Церемонията е била този уикенд в дома на певицата в Калифорния, където са отседнали много знаменитости, включително и принц Хари и Меган Маркъл. Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в САЩ повече от година, след като официално решиха да се отделят от кралското семейство.

Противно на очакванията обаче, сватбеното тържество на Ариана и Далтън е преминало в изключително тесен семеен кръг, разкри говорител на певицата. Според запознати, на него са присъствали едва 20 души, като сватбата не е била пищна, а „малка и интимна“.

Ариана и Далтън са заедно малко повече от година. Те бяха забелязани да се целуват в ресторант в Лос Анджелис през миналия февруари, а през май бе и първата им официална поява заедно.  Двамата се появиха в клипа на съвместната песен на певицата с Джъстин Бийбър “Stuck With U”.

Малко преди Коледа, влюбената двойка обяви, че е предприела и следващата стъпка в отношенията си. Певицата сподели в социалните мрежи, че двамата са се сгодили, като показа и диамантения пръстен на ръката си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Личният живот на Ариана Гранде не за първи път е под светлините на прожекторите. Тя вече бе сгодена веднъж за комедианта Пийт Дейвидсън, като двамата дори планираха сватбата си, но преди две години взеха решението да се разделят.

Преди това тя излизаше и с рапъра Мак Милър, който по-късно обаче си отиде внезапно след свръхдоза. Това сериозно се отрази на певицата, която прие тежко случилото се, въпреки че двамата отдавна не бяха заедно.

Личният й живот обаче я вдъхнови за създаването и на песен, посветена на бившите й. Певицата озаглави парчето “Thank You, Next” (в превод: Благодаря ти, следващият), което веднага оглави всички музикални класации.

Tagged ,
на горе