Анди Макдауъл показа блестяща кожа и на 64

Анди Макдауъл показа блестяща кожа и на 64
Интересно

Анди Макдауъл показа блестяща кожа и на 64

Анди Макдауъл показа блестящ тен и кожа на Оскарите през 2023 г. и на 64, отбелязват световни медии. Младежкият вид на кожата й дори спечели специално одобрение, докато връчваше награда с Хю Грант за най-добър дизайн на продукция, който отбеляза, че тя е ползвала добър овлажняващ крем „всеки ден през последните 29 години“.

64-годишната актриса се кълне в продуктите на известна марка, за които казва, че правят кожата й „блестяща, плътна и хидратирана“. Независимо дали от нашите телевизори или на червения килим, Анди Макдауъл винаги блести. 64-годишната актриса изглеждаше особено сияеща на Оскарите през 2023 г.

Дженифър Анистън говори за остаряването на 53: „Все още можем да процъфтяваме“

Дженифър Анистън ексклузивно разкри как се е преборила с безсънието

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

„Ние всъщност сме тук, за да направим две неща. Първото е да се повиши осведомеността относно жизненоважното значение на използването на добър овлажняващ крем за лице. Анди ползва такъв всеки ден през последните 29 години“, каза Грант, преди да се заяде: „Никога не съм използвал такъв през живота си.“

Грим-рутината на  Анди Макдауъл включва ежедневно хидратиране на кожата на лицето и деколтето. „Знам, че жените винаги се тревожат за фините бръчици, но това не е най-важното за мен. Имам много суха кожа, така че за мен наистина е важна хидратацията… Кремът прави кожата ми блестяща и мека“, казва тя, добавяйки, че го използва, за да сваля грима си преди сън.

Преди година, на 63 г., Анди Макдауел каза, че „никога не се е чувствала по-красива.“ Тя сподели мислите си за остаряването в специално интервю. Звездата от The Maid увери, че не чувства, че губи красотата си, а вместо това просто се развива.

„Остаряваме и сме красиви“, заяви тя.

В свят, пълен с продукти против стареене и бои за коса, Анди Макдауъл избра да прегърне естествената си красота и да предефинира стареенето за жените. В интервю за Fresh Air на NPR, актрисата, която сега е на 64 години, си спомня как хората са я питали как се чувства, когато навършила 40, знаейки, че „никога повече няма да работи“ поради възрастта си.

„Най-лудите неща са ми казвали, когато навърших 40“, споделя  Анди Макдауъл.

Актрисата казва, че веднъж журналист я попитал какво е чувството да остарееш и да загубиш красотата си. „Просто не можех да повярвам. Казах й, че наистина не чувствам, че губя красотата си, това е просто различен вид красота. Ние се развиваме и остаряваме, и това е част от процеса Остаряването не означава да загубиш красотата си“, продължава тя, добавяйки, че обикновено не задаваме на мъжете тези въпроси за остаряването.

Като дългогодишен посланик на L’Oréal, Анди Макдауъл казва, че се надява да продължи да гарантира, че по-възрастните жени са представени в индустрията за красота и знаят, че могат да изглеждат и да се чувстват уверени на всяка възраст. Това беше една от основните й причини да остави да се види побелялата й коса през изминалата година.

„Косата ми започна да става сребриста по време на COVID пандемията, а дъщерите ми бяха в съседство с мен, така че ме виждаха през цялото време и ми казваха: „Изглеждаш супер и трябва да запазиш това“, казва 63-годишната легенда и допълва, че се „влюбила“ в новата си визия и решила да я запази.

„Трябва да кажа, че никога не съм се чувствала по-красива. Не казвам, че всеки трябва да направи това…, но на мен ми отива“, заяви тя.

Макдауъл признава, че също е обмисляла пластична хирургия и веднъж дори е опитала ботокс, но оттогава е отказала козметичната намеса върху лицето си (освен процедурите за лице) и се опира на естествената ди красота.

Бившият модел на Calvin Klein обаче признава, че остаряването е било пътуване.

„Аз съм в процес на стареене“, признава тя пред Vogue през 2018 г. – Това е пътуване, но не можеш да се върнеш назад във времето. Не искам да се преструвам на това, което не съм и никога не съм се срамувала от възрастта си. Искам да бъда позитивна за това къде съм на всеки етап от живота си.“

Сега тя прегръща годините, когато идват. „Мисля, че остаряването е нещо, което или трябва да решите, че ви харесва, или не. Това е избор“, каза тя в интервю за NPR. – Харесва ми, че хората се чувстват комфортно с това, че остарявам. Мисля, че това е важно послание за всички нас, че остаряваме и сме красиви.“

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли обядва  три часа с Давид Майер де Ротшилд

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе