Адриано Челентано и Мори 60 години заедно: Тайната, която ни държи заедно е взаимното уважение

Адриано Челентано и Клаудия Моро почти 60 години брак
Интересно Любов и партньорство

Адриано Челентано и Мори 60 години заедно: Тайната, която ни държи заедно е взаимното уважение

Адриано Челентано и Клаудия Мори се женят преди почти 60 години. “И днес все още се обичаме” – с тези нежни думи преди 10 години Адриано Челентано и неговата любима Клаудия Мори подписаха поканите адресирани до техните гости за тържественото отпразнуване на Златната им сватба.

Адриано Челентано и Клаудия Мори са почти 60 години заедно

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Адриано Челентано
Адриано Челентано и Мори почти 60 години брак

Продължаващата, вече десетилетия, любовна история и семеен живот между Адриано Челентано и Клаудия Мори бяха изпълнени с бушуващи италиански страсти, съвсем заслужено и достойни за сюжет за романтичен холивудски филм.

Днес семейната двойка предпочитат скромен начин на живот, заобиколени от тесен кръг хора. Много рядко посещават светски събития, а излязат ли те винаги са заедно. Двамата са неразделни.

Те се запознават през 1963 г. на снимачната площадка на „Някакъв странен тип“. Адриано буквално е останал поразен от красотата на Клаудия. Първоначално тя изобщо не обръщала внимание на младия италианец. Тя гледала филмите му, слушала музика, но сценичният образ и се струвал твърде неприемлив за нея.

Челентано и Мори

Въпреки, че Челентано бил сгоден за Милена Канто, той правел всичко възможно, за да привлече вниманието на прелестната Клаудия. Но винаги получавал учтив и хладнокръвен отказ от нейна страна.

Но, както се казва любовта винаги намира път към сърцата предназначени едно за друго – внезапен инцидент променя завинаги отношението й към упорития партньор във филма. В нейнто сърце плавма огънят на любовта, който и до днес продължава да гори. По време на снимките, по вина на Мори, възникнало късо съединение и стъкленият снимачен интериор се повредил. Фрагменти от него нанесли драскотини по лицето на Челентано. Така красавицата Клаудия дотичала на мига за извинение.

Техните взаимоотношения се развиват изключително бърза скорост и година по-късно, на 14 юли 1964 г., двамата тайно сключват граждански брак. Влюбени до полуда си дали клетва пред олтара в 3 часа след полунощ, за да не бъдат преследвана от досадните италиански папараци. Семейният им живот протичал между музиката и киното, бил толкова пъстър – изпълнен с пламенна любов и истинско щастие. Винаги намирали начин да устоят на клюките и ревността. Те са жив пример и безспорно доказателство, че единственото истинско чувство на света, пред което няма нищо друго, освен Бог, е Любовта! Истинската Любов!

През 2014 г., по време на тържественото събитие по случай тяхната златната сватба, Клаудия и Адриано подновиха обетите си пред Бога в църквата, след което заминаха на романтично пътешествие до езерото Комо. В чест на това вълнуващо и съдбовно събитие Клаудия Мори пише и издава книгата “Двама влюбени бойци”, която е посветена на обичания  обожаван от нея Адриано Челентано.

Адриано Челентано и Клаудия Мори

За почти 60 години в брачен съюз семейството им е преминало през почти цялата гама прекрасни и напрегнати моменти в живота.

Типично за мъжа италианец, Челентано е обичал да бъде в компанията на жени. Но в тяхната история като най-бурна остава страничната му връзка с Орнела Мути. Заради него актрисата дори се развела със съпруга си, като в замяна очаквала същото от Адриано. И какво направил той…

“Промених решението си и разбрах, че няма нищо по-важно и по-ценно от семейството.” – признава Челентано.

Бил в Рим, когато огорчената и оскърбена Мори заминала в планината на 800 км. далеч от него. Но като един истински мъж, който вярвал в безграничната сила на любовта, а не на страха, Челентано успял да си я върне обратно в живота. Какво направил той ли? Актьорът написал впечатляващите 32 страници обяснително писмо, в което излива душата си чрез думи и така изневярата му била простена.

Клаудия Мори успяла да прости на съпруга си с едно условие: публично извинение не само на нея, но и на децата. И днес, поглеждайки назад, Мори признава: “Да живееш с Адриано е като да си на непрекъснато пътуване. Разходките са непредсказуеми, а освен това има и влакчета.”

А на въпроса каква е тайната на брака им, Адриано отговаря така: “Тайната, която ни държи заедно толкова години е, че се уважаваме взаимно.”

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Антъни Хопкинс: “Животът е хореография. Когато се страхувам от нещо, го предизвиквам“

infomax-logo-50-15-HW Египет: Клеопатра е била със светла кожа и елинистични характеристики

Tagged , , , , ,
на горе