Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия

Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия
Мода

Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия

Дънки с висока талия са чиста любов. Те никога не могат да излязат от тенденцията. За тази цел искаме да ви научим как да носите перфектно деним с висока талия, така че да изглеждате като модел всеки път, когато ги облечете. Наистина няма значение какъв тип тяло имате; те винаги ще ви стоят страхотно, ако са стилизирани по правилния начин.

Те са също толкова удобни и практични както всички останали модели. Обикновено те се съчетават с дрехи по начин, който да акцентира именно върху високата им талия. Ето защо, ако изберете комбинация деним плюс топ, може да сложите дънките върху топа, за да не ги закрива дори и частично. Вижте тези топ идеи как да носите панталони с висока талия.

Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия

Топ 8 кашмирени шалове за зимата

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Когато става дума за дънки от деним, изборът е безкраен. От стилове с ниска талия до силуети с широки крачоли, можете да персонализирате дънките си като вашето сутрешно лате.

Но аз твърдо вярвам, че нищо не надделява над денима с висока талия. В тях има непринудено и изтънчено излъчване, което не се превежда толкова лесно с други стилове, затова съм толкова влюбен в тях. Въпреки това е от съществено значение да знаете кои комбинации от облекло работят най-добре с деним с висока талия. Ще искате да се съсредоточите върху пропорцията и да ги съчетаете с елементи, които допълват високата талия, като изрязани ризи или топове, които лесно се пъхнат. Добавянето на колан или палто е друг начин да подчертаете силуетите, които могат да създадат още повече интересен шивашки подход.

Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия

Скъсан деним с висока талия с боди и кимоно

дънки
Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия снимка: pinterest

Скъсани дънки с висока талия; да, ако все още не сте опитали това – трябва. Той незабавно усилва вашия стил. Ако имате парти, добавете боди с пайети и кимоно. Облекло, което е добре съчетано, може да убие всеки повод. Съчетайте това с елегантна чанта по тялото и обувки на платформа.

Със суичър в стил кроп-топ

дънки
Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия снимка: pinterest

Всички обичаме нашите изрязани горнища и предполагаме, че те вървят с нещо с ниска талия, но опитайте го с тесни дънки с висока талия. Сивите са голям хит, така че вземете един от тях и опитайте монохромния вид.

Панталони с щампа с висока талия и пухкав пуловер с пух

Тези щамповани дънки деним са невероятно сладки, нали? Облечете потник в ярък цвят и се облечете в бонбонено розов пуловер с масивна кожа. Ще изглеждате невероятно с тази комбинация.

С кожено яке и шал

дънки
Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия снимка: pinterest

Потниците са функционални дрехи както през зимата, така и през лятото. Носете един от тези с дънки с висока талия и го допълнете с кожено яке, шал и чифт високи ботуши до коляното.Дължината до глезена също изглежда страхотно. Няма значение дали сте извити или слаби, просто опитайте това.

С черен топ

Имате ли парти? Изхвърлете тези рокли от една част или поли тип молив за вашите скъсани дънки с висока талия и изящно горнище с волани, което незабавно ви придава парти вид. Все пак не забравяйте да вдигнете тези червени обувки.

С раирана риза

дънки
Топ идеи за съчетание на дънки с висока талия снимка: pinterest

Придайте на облеклото си малко промяна с тази риза с тънки райета и тесни дънки с висока талия. Носете високи обувки или поне платформи, за да сте в крак със сексуалността на ансамбъла.

Червен деним с висока талия и риза на райета

Дръзките цветове за горнището са едно, но носенето на долнището издига всичко на следващото ниво. Плюс това, не е нужно да сте модел на Instagram, за да направите това. Просто вземете тези червени дънки с висока талия и ще сте неустоими.

Tagged , , ,
на горе