съвет за 4.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 29.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 29.08.2022: Можете да разрешите много въпроси, но не се опитвайте да направите всичко за един миг, оставете време и за себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Нова магнитна буря, с която ще изпратим август  

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

Вашият съвет на астролога за днес, 29.08.2022, според зодията

Съвет за 29.08.2022 зодия ОВЕН

Не забравяйте за вашите желания и нужди. Поставете себе си на първо място и не се заемайте с проблеми, които не ви засягат пряко.

Съвет за 29.08.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Вашата безопасност, е основен приоритет във всички области. Преди да вземете решение, обмислете всички опции и елиминирайте всички рискове.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 29 август 2022: Стрес поради липса на необходимата сума пари, проблеми в работата, нерешен проблем… Достатъчно е да споделите с любим човек и стресът ще отстъпи.

Съвет за 29.08.2022 зодия РАК

Продължавате напред, но се съмнявате. Вслушвайте се в интуицията си, знаците са ви изпратени от Вселената. Всичко ще се получи, повече, вярвайте в себе си, бъдете постоянни в действията си.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Ако сте малко замислени, което може да повлияе неблагоприятно на яснотата на изразяване на мисълта. Бъдете по-концентрирани.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Денят не е най-подходящ за инвестиране в нещо рисковано. След като отделите малко време за проучване на въпроса, ще разберете, че хвърляте парите си на вятъра.

Съвет за 29.08.2022 зодия ВЕЗНИ

Ако имате план за днес, пригответе се да го промените. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат днес, но и ще ви дадат малко повече време да проверите всичко и да отстраните грешките.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН             

Днес се въоръжете с „лупа“, най-важното ще се крие в детайлите. Въображението и изобретателността ще ви помогнат да преминете днешния ден успешно.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 29 август 2022: Не бъдете арогантни, това е коренът на всички проблеми. Включете всички възможни филтри и оставете всяка ваша дума да премине през тях.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Чудесен ден да изчистите обкръжението си от хора, които не ви подкрепят. Обърнете внимание и на здравето, но без самолечение.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Вие сте успешни в професионалната си област. По-малко демонстрирайте постиженията си, намалете нивото на гордост, помогнете на семейството си в делата и всичко ще си дойде на мястото.

РИБИ, вашият съвет за днес

Внимавайте с изкушенията, най-вероятно ще загубите повече, отколкото ще спечелите. Дълбоко вдишване, минута спокойствие и ще чуете интуицията си, тя ще ви насочи в правилната посока.

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе