ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

дневен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

Дневен хороскоп за 29 август 2022: Днес искреността и честността ще управляват света: звездите призовават към откритост в общуването. Бъдете честни, но и се отнасяйте уважително към ответната страна. Трябва да сте еднакво подготвени за любовни признания и изрази на недоволство. Днес е много вероятно да чуете и остра критика. Хороскопът съветва да се подготвите за потока на истината и да контролирате думите си в желанието си за откровеност. Обърнете голямо внимание в избора на слушатели за душевни излияния.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Нова магнитна буря, с която ще изпратим август  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Визуален тест: Врата към бъдещето

Туршия 100-те чушки – най-добрата туршия за студените зимни дни

„Различната“ салатка

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 29 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 29 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, на 29 август, повечето от възможностите на планетата ще ви се предоставят в областта на образованието, комуникацията, създаването на нови познанства и установяването, подобряването на вече развитите. Ако сте планирали кратка ваканция или някакво романтично пътуване, тези планове ще бъдат много успешни. За да не си развалите късмета, бъдете максимално искрени, не си позволявайте да „украсявате“ или лъжете, не се смятайте за по-висши от опонентите си. Стратегията на „равни“ с уважение – ще ви осигури сигурни и печеливши резултати.

Дневен хороскоп за 29 август 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Предстои ви добър период в материално отношение. Ако сте планирали големи покупки, те ще бъдат успешни. Но и за лични отношения – много благоприятен момент. Очакват ви романтични, но не лишени от страст ухажвания, покана за среща, модерни заведения. Освен това е чудесна възможност за установяване на бизнес връзки. Не се противопоставяйте на огромната енергия, която кипи във вас, а трябва да я използвате. Опитайте се да реализирате този период правилно, без да прекалявате, обаче. Не нарушавайте начинът на хранене, не злоупотребявайте с храни и напитки, не забравяйте за физическата активност.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Планетите ви зареждат с отлична подкрепа за постигане на вътрешна хармония като личност. Спомога за нови творчески „изблици” и за реализация на вече замисленото. Вашият чар и харизма със сигурност ще привлекат мнозина. Научете се да разбирате хората – кой е добра компания за вас и кой ви дава само илюзии и негативизъм. Тези илюзии, съчетани с вътрешен комфорт, могат да доведат до мързел, прекалена чувственост и пасивност. А вие нямате нужда от това!

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 29 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Вашата интуиция ще бъде изключително фина и това ще бъде източникът на вашето вдъхновение. За да попълните енергийният си резерв, ще бъде важно по-често да оставате сами с мислите и емоциите си. Позволете си да организирате такива моменти на уединение. Но след този ден на вътрешна тишина и спокойствие, ще имате и желание, и възможност да помагате на другите. Склонността да се занимавате с езотерика, познаването на дълбините на мъдростта на живота, философията не трябва да се превръща във фатализъм или пълен отказ от живота. Във всичко трябва да намерите баланс.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 29 август, е превъзходен ден за лесно и бързо установяване на приятелства или партньорства. Старите ви и верни приятели ще ви помогнат и ще станат ваша истинска подкрепа. Ще се интересувате от големи хуманистични проекти, благотворителност, събития, културен живот. Не се отказвайте от такова вдъхновение, но и по отношение на живота се опитайте да не губите реализъм. Може да се събудите с чувство за авантюризъм и жажда за експериментиране. Това е много добра стратегия за израстване, просто се опитайте да мислите практично, без прекалено много идеализиране.

Дневен хороскоп за 29 август 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 29 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Във вас ще се събудят амбиции и копнежи за признание. В името на това ще сте готови да работите усилено. Ентусиазмът ви ще бъде заразителен, най-вероятно обкръжението ще ви помогне. Особено можете да разчитате на помощта на родителите и семейството. Доверете се на дипломатическия си инстинкт – ще успеете да уловите обещаващи тенденции и да ги реализирате навреме. Просто не превръщайте кариерното израстване във фиксирана идея – грешният подход към разпределението на енергията най-вероятно ще доведе не до триумф, а до прегряване.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Везни, днес вие, както винаги, ще бъдете на върха – звездите на небесната карта ви се усмихват. Можете да се заемете с най-амбициозните проекти. Астрологичната прогноза сочи необходимостта от самодисциплина – трябва да направите списък със задачи (по приоритет, за да ги изпълните). Ако се придържате към този списък, ще можете да направите много повече. Стресът и заседналият начин на живот могат да ви хванат в капан и да повлияят на вашето здраве. Може да натрупате тегло, а също така има риск от безсъние.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

За вас е настъпил моментът на подаръци, голям интерес и внимание от противоположния пол. Освен това, най-вероятно партньорствата ще ви помогнат да увеличите финансовото си благосъстояние. Като цяло финансите могат да дойдат от неочаквани източници, като неочаквани наследства, държавни субсидии, застраховки. Въпреки вашата привлекателност и атмосфера на романтика и флирт, може да ви е трудно да покажете чувствата си, вътрешните емоционални конфликти могат да ескалират. Затова не забравяйте да намерите време в работния си график за вашите вътрешни състояния, трансформации, работа с психолог или себепознание.

Какво да очакват Стрелците в този ден

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 29 август, за вас планетите са подготвили прекрасна възможност да намерите толкова силна хармония и вътрешен потенциал, че никакви бури да не могат да разклатят тази основа за дълго време напред. Тази стабилност най-добре ще се отрази на личните отношения. Слушайте себе си, партньора, покажете истинските си чувства и не се колебайте да говорите за истинските си желания – тази честност ще се превърне в основа на доверие и просперитет. Ако все още сте свободни, можете да обърнете внимание на бизнес контактите. Дипломатичността и вътрешният чар ще донесат успех в бизнеса.

Дневен хороскоп за 29 август 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес може да се събудите с чувство за перфекционизъм. Особено в сферата на здравето и работните задължения. Това се отрази, както на вас, така и на подчинените или колегите. Просто не се опитвайте да държите всичко под строг контрол. Оставете място за творчество и за личната инициатива във вашето обкръжение. По-добре е да се грижите за здравето си, да се подлагате на редовни релаксиращи процедури, да съставите хранителна програма, да спортувате. Не вземайте заеми – може да има неочевидни условия на договора.

Дневен хороскоп за 29 август 2022 г. Водолей  

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 29 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Творчески хобита, общуване с деца, романтични срещи, нови знания – това ще ви даде много емоции и енергия. Добър момент да се ориентирате към обучение в областта на финансите или икономиката. Също така, насочете вдъхновението си към духовно самоусъвършенстване, трупане на нови знания и не забравяйте да приложите знанията, които вече сте получили. Те могат да достигнат до вас чрез учител, ментор, чрез компетентен специалист.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

За вас е изключително важна ситуацията, в която се намирате сега: комфорт, семеен уют. Вашият дом е вашият източник на сила и вдъхновение. Ще бъде важно да се намери справедлив баланс между вземане и даване. Вашето обкръжение получава безценно внимание и грижа от вас. Но не забравяйте, че ако дълго време само давате, без реципрочен обмен, това е пряк път към „прегаряне“ и нарушаване на баланса. Затова, първо се изпълнете с това, което ви е нужно, а след това го споделете със света.

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе