ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 29 август 2022: Днес е денят, в който фантазиите за романтика и любов могат да ви отведат далеч от реалността: потъвайки в мечти, е лесно да забравите за належащите проблеми и задължения. Е, полетите в облаците са абсолютно необходими за душата – от време на време трябва да тренирате крилете. Хороскопът предупреждава: срещу прекомерен ентусиазъм от илюзии. Не се гмуркайте стремглаво във фантастичния свят, за да не пропуснете реалните бонуси – интересен шанс, обещаващо запознанство или желано предложение. Днес вероятността от неочаквани подаръци на съдбата е много висока.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Нова магнитна буря, с която ще изпратим август  

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 29 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 29 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 29 август, Овенът има шанс да хвърли нов поглед на човек, който познава отдавна. Може би причината за това ще бъдат някои негови действия, а може би просто усмивка или многозначителен поглед. Какво е това – повод за започване на романтична връзка или просто малък флирт? Овенът е този, който решава днес, но както и да е, само да не се изкушава да форсира събитията. Насладете се на ситуацията и оставете нещата да вървят по своя път.

Любовен хороскоп за 29 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 29 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес е подходящ ден за Телците да разкрият някоя тайна на любимия човек или да изразят доверието си по друг начин. Телецът, както всеки друг, има лично пространство, което не е достъпно за външни лица, но за близки хора този вътрешен свят трябва поне понякога да бъде напълно отворен. Днес, след като сподели най-интимното с избраницата си, Телецът няма да стане по-уязвим. Но по-щастлив със сигурност.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес Близнаците имат уникален шанс да получат почти всичко, което искат от Вселената – тя е отворена за среща с тях! Независимо, дали става въпрос за романтика, укрепване на връзки, брак или нова любов, Близнаците просто трябва да се съсредоточат върху това, което искат, и след това да се връщат към този образ отново и отново. Днес Вселената ще чуе техният зов и непременно ще ги посрещне, но само, ако желанието на Близнаците идва от сърцето и не вреди на никого.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 29 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес Ракът трябва да забрави за комплексите, които му пречат да бъде щастлив в личния си живот. Звездите споделят, че именно неувереността в себе си е причината за повечето му проблеми. Всъщност Ракът заслужава най-доброто: романтика, нежност, щастие, любов. Осъзнавайки това и оглеждайки се, днес той ще забележи романтични възможности точно под носа си, за които дори не е подозирал!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 29 август, денят предоставя на Лъвовете много възможности за любов, флирт и нови романтични запознанства. Основното нещо е да не губите разсъдъка си от такова разнообразие! Вероятно Лъвът ще трябва да избира повече от веднъж в този ден. Особено, ако трябва да си избере партньор за танц или с кой да отиде на среща вечерта. Тайната на такъв успех се крие във факта, че днес до Лео ще бъде забавно, спокойно и лесно. И си заслужава!

Любовен хороскоп за 29 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес, колкото и непоправим оптимист да е Девата, в личния си живот може да изпита чувство на безсилие. Нейната чаша не е просто наполовина празна – Девата е готова да хвърли същата тази чаша в стената! Звездите, обаче съветват, че обективни причини за този моментен изблик днес няма. Девата просто е била уморена, твърде много сила и емоция са отишли в този емоционален изблик. Нервите й са опънати и всичко, от което се нуждае, е подходяща почивка.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес Везните и техният любим ще бъдат в прекрасно, хармонично душевно състояние! Сърцата им ще бият в унисон, а очите им ще блестят при вида един на друг. И за самите Везни, и за техния избраник, и за всички наоколо е очевидно, че това е божествен момент. Е, може би е така, но само съдбата и късметът не са достатъчни. Ако огънят на любовта е дар от небето, то заслугата на влюбените е, че са спасили този огън, защото не са го оставили да угасне.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 29 август, Скорпионът трябва да се подготви за това, че не всичко в отношенията му с любимия ще върви гладко. Това е труден ден, в който от нулата могат да възникнат недоразумения и разделения в характерите между него и партньора, поради всякакви дреболии. Това е неприятно, но няма за какво да се притеснявате: всяка връзка от време на време трябва да бъде тествана за сила. След днешните бури слънцето ще се стори особено ярко за Скорпиона!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес Стрелецът ще бъде истински хедонист, тоест човек, който умее да се радва на живота! Това ще се прояви в игривото му настроение и в способността да се радват на всякакви малки неща. Слънчев ден, вкусна храна, елегантна рокля, флирт с непознат или със собствения си съпруг… В дни като днешният всичко наоколо е обагрено в ярки цветове. Лицата на противоположния пол ще бъдат като пеперуди, които се стичат към Стрелеца в светлината на неговата усмивка и блестящи очи.

Любовен хороскоп за 29 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът не трябва да усложнява отношенията с любимия човек и е по-добре да отложи всякакви сериозни разговори за по-късно. Нека всичко е просто, лесно и позитивно и за известно време можете да забравите за проблемите и лекциите по морал и право. Проявил днес „повърхностност и лекомислие“, Козирогът няма да съжалява: заедно с партньора ще бъде, както в детството, спокойно и добре.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 29 август 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес Водолеят рискува да се поддаде на изкушението – толкова нетипично отношение за този знак! Денят го предразполага към спонтанни, импулсивни решения. И, ако едно от тези решения е например среща на сляпо или целувка с непознат, Водолеят едва ли ще успее да устои. Ако има любим човек, звездите днес го съветват да насочи кипящата си енергия в тази посока. Непредсказуемостта и игривостта гарантира и на двамата водовъртеж от страсти!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 29 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако напоследък сърцето на Рибите е било разбито, днес те най-накрая ще намерят сили да погледнат на ситуацията от нов ъгъл. В крайна, да бъдеш сам за известно време, също си има своите предимства. Първо, сте се отървали от връзки, които са ви носили само болка, и второ, вече сте свободни от тези негативни влияния! Пред вас се откриват нови възможности и нови пътища, а новата любов ви очаква на хоризонта!

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе