Любовен хороскоп за 27.08.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 27.08.2021 петък

Овен

Ще имате възможност да откриете любовни удоволствия, забавления, представленията и игри, които ще ви отклонят от ежедневието. Удоволствието е пред нас, оставете се да се отнесете с партньора си в една по-комфортна позиция за любов и сладострастие.
Телец

Ако приемете предизвикателствата на партньора си и различията между вас, ще трябва да предприемете по-голяма крачка, отколкото си мислехте. Имате всичко на ваше разположение да насочите връзка в печеливша посока и за двама ви.

Близнаци

Привличат ви различни любовни настроение, нетипични за вас, а това ще се отрази в любовния ви живот днес. Не губете време да ги анализирате, това само ще ви донесе съжаление. Вместо това, споделете ги с партньора си и може да се получи нещо интересно за връзката ви.

Рак

Това че прекалено сте обсебили партньора си е причината за вашия дискомфорт. Време е да се запитате и да помислите какво трябва да направите, за да се отървете от досадното чувство, че притежавате всички. Ако успеете, ще можете да продължите в съгласие с партньора си!

Лъв

Ще започнете нова фаза в любовните отношения. Днес вие идеално се вписвате в настоящия си живот и това се отразява добре на връзката ви. Време е да приложите това дългоочаквано подновяване на чувствата на практика.

Дева

Няма да ви липсват влиянието и магнетизмът върху партньора ви. Ако сте сами, силата ви да съблазняване може да ви изненада и вечерта да се намерите на вечеря на любимо място в града. Не се доверявайте само на външния вид и ласкателствата.

Везни

Би било добре да обърнете повече внимание на партньора си, особено когато мненията между вас са различни, не го отричайте. За сингъл Везните, прекалено много се уповавате на сънищата си.

Скорпион

Чувствате опасност спрямо партньора ви и това ви пречи да видите същността на проблема. Не се доверявайте на външните проявления, опитайте се да стигнете до дъното на нещата, без да губите нервите си. Избягвайте спорни въпроси!

Стрелец

Външните обстоятелства ви подтикват да излезете от скромността си. Прекалена ревност, страх от изоставяне, обсебващи целувки … Защо да изпадате в такива крайности, за да покажете кои сте?

Козирог

Потискате твърде много чувствата си и се затваряте в себе си, без да го осъзнавате. Ще можете да се свържете отново с емоциите си, ако спрете да носите маска веднъж завинаги!

Водолей

Ще трябва да се справите с емоционалните сътресения от партньора си. Не е задължително вината да е вашата, не приемайте всичко буквално. Съсредоточете се върху способността си да запазвате спокойствие.

Риби

Продължават интензивните моменти с партньора ви, както и за сингъл Рибите. В такива дни е добре да се наслаждавате на моменти, без да вземате съдбоносни решения, защото емоциите са прекалено силни

Tagged , , , , , , , , ,
на горе