6 признака за сериозна връзка 
Любов и партньорство

6 признака за сериозна връзка 

 

Сигурни сме, че повечето от нас знаят какво означава сериозна връзка. Въпреки мнозина не знаят как да разпознаят знаците на тази връзка или как да преминат от неангажиращите срещи към нещо по-сериозно.

 

Какво се счита за сериозна връзка?

В най-основния смисъл сериозната връзка е партньорство между двама души, които решават да се отдадат напълно един на друг. Без лъжи, игри и предателства… Двама партньори, които дават приоритет на любовта си пред всичко останало и твърдо решават, че са в нея за дълго време.

Във всяка връзка идва момент, в който омайващо сладкият период на медения месец приключва. Не е тайна, че всички искаме този етап да продължи вечно, но за съжаление не можем да задържим тези пеперуди завинаги.

Въпреки това, една връзка преминава през етапа на медения месец, за да се превърне в нещо много по-сладко, много по-силно и много по-стабилно.

Вие двамата израствате като двойка – нещо по-трудно и предизвикателно, но толкова успокояващо и прекрасно. Решавате да се обвържете с този човек и да му останете лоялен завинаги.

СИЛНА МОЛИТВА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ 

6 признака за сериозна връзка

 

Сериозната връзка е солидна основа за щастлив живот… Но как да разберете дали вашата е такава?

  1. Не мислите за него като за свое „гадже“ или „приятел“, а за вашия човек, за вашия партньор в живота. Този човек, когото просто обожавате и на когото винаги можете да разчитате, че ще ви накара да се усмихнете. Той става другата ти половина и започваш да се чудиш как би могла да живееш без него.

Това, че си объркана, не ти дава право да си играеш с нечии чувства 

  1. Започвате да общувате телепатично.

 

Толкова сте свикнали той да е там, за да ви предложи съвет, увереност и утеха, че постоянно си представяте какво би казал във всяка дадена ситуация – без дори да се налага да мислите. Вие ставате свързани както на емоционално, така и на духовно ниво и стигате до момента, в който сте в състояние да четете мислите на другия.

Вярвай, че един ден ще срещнеш онзи мъж,който ще иска да те показва на целия свят

  1. Откривате, че ви липсва през цялото време

Независимо дали имате труден ден и имате нужда от прегръдка, или просто сте чули нещо забавно и веднага искате да го споделите с любовта си, има нещо доста специално в това да имате някой, с когото никога не искате да се разделяте.

Зодиите,  които е най-вероятно да бъдат приятели с изгода

  1. Чувствате се комфортно около него

Когато сте в началото на романса си, си мислите, че да пръцнете неволно пред Него е най-лошото нещо, което може да ви се случи – без значение колко смешно би било! Искате той да си мисли, че сте прекрасна и о, толкова женствена, така че никога не бихте отишли до тоалетната, когато той е наблизо и, да, разбира се… винаги носите подходящо бельо!

Но! Когато сте в сериозна връзка, вие се чувствате спокойни и щастливи, а всички гореописани притеснения излитат през прозореца.

Не мога да те накарам да ме обичаш,  но мога да обичам себе си

 

  1. Той става част от вашето семейство

Знаете, че връзката ви достига следващото ниво, когато представяте вашия партньор на семейството си и вие самите ставате част от семейството на партньора си. Вашата майка и татко го обожават, сякаш винаги е бил наоколо.

 

  1. Продължавате да спорите, но не правите драма от това

Когато сте в дългосрочна връзка, толкова сте свикнали с компанията на другия, че естествено от време на време се дразните малко. Това всъщност може да бъде много продуктивно за романтичната връзка. Можете да се карате и да спорите за най-глупавите и незначителни неща, но тези спорове са толкова естествени и нормални, че можете да ги имате без нито една грижа или притеснение на света – знаейки, че нищо няма да разтърси връзката ви. Особено кой е на ред да мие чиниите!

Вижте още ⤵️

Четири начина да спрете спор с партньора си за по-малко от минута 

Петте зодии, които никога няма да ви предадат

Ето как да го накараш да усети липсата ти след раздяла 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе