Само тези, които обичаме, имат силата да ни наранят
Любов и партньорство

Само тези, които обичаме, имат силата да ни наранят

Мило момиче, трябва да знаеш, че само тези, които силно обичаме, имат силата да ни наранят. Не мислете за всички любовни съобщения, които изпращат или колко години сте прекарали заедно. След като сте сигурни, че вашият любим човек ви заблуждава и имате доказателство, че лъже, е време да се изправите срещу него.

Всъщност вие сте били измамени от ваш приятел или любим човек и трябва да им кажете какво са ви причинили. Да, мила, дори и да не са го направили умишлено, трябва да бъдеш честна с тях. Иначе ще продължиш да страдаш.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Искат да ви наранят? Съвети как да постъпите

Кажете това, което мислите

Репетирайте какво ще кажете на другата страна. Думите ви трябва да бъдат кратки, убедителни и ясни. Всъщност просто кажете това, което вярвате, че е истина. Когато говорите, не спирахте. Бъдете уверени в себе си и изразявайте мнението си свободно. Не си позволявай отново да бъдеш наивница, заради любовта. Време е да отстояваш себе си. Време е да уважаваш себе си. Време е да обичаш себе си.

Мило момиче, ако той не те обича, някой друг чака да го направи

Не вярвай

Повярвай, мила, че твоят партньор ще се опита да те накара да изглеждаш като луда. Ще омаловажава всичко, което казваш и правиш и ще действа доминиращо, дори и да докажеш неговото поведение. В крайна сметка той със сигурност ще се опита да прехвърли вината за всичко на теб и ще определи ситуацията, като „загуба на време“. Не вярвай повече на лъжите му и приеми реалността, особено когато всички доказателства са точно пред очите ти.

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Да си толерантен е неправилно

След като изразите мнението си, кажете им какви са бъдещите ви планове. Това може да е прекъсване на връзката, която имате. Но може да бъде и да останете заедно, ако сте готови да промените поведението си. Мила, трябва да знаеш, че при любовните отношения, а и не само при тях, всичко се свежда до взаимното желание връзката ви да процъфтява. Ако само едната страна полага усилия, а другата убива и последната надежда за щастие и хармония, то е напълно безсмислено да продължаваш да инвестираш време, любов и енергия в това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Стойностната жена иска най-доброто за мъжа, в когото е влюбена!

„Какво искаш от жена, която не обичаш?“ – Елин Пелин

 

на горе