Четири начина да примамите Овен в леглото
Астрология Любов и партньорство

Четири начина да примамите Овен в леглото

Не можем да отречем огнената и смела природа на Овен в леглото. Родените под този знак са доста активни под чаршафите. Те винаги правят неочаквани ходове, за да направят партньора си щастлив и доволен. Разбира се, всеки зодиакален знак има своите слабости, на които не може да устои. Овенът например винаги много се вълнува за интимната страна на връзката. Той обаче може да бъде съблазнен само със специални усилия и допълнителни грижи. Астрологията може да ви помогне да се ориентирате в начините да примамите Овен в леглото. Така ще го накарате да изпълни всичките ви желания и ще го накарате да жадува за още.

Ето и четири начина как да го направите:

Покажете увереност.

Тъй като е смел по природа, Овенът може да бъде съблазнен от човек, който прелива от увереност. Тези хора се чувстват привлечени от някой, който разчита на себе си и не се нуждае от никого, за да е щастлив. Независимо дали става дума за емоционален аспект или кариера, Овните преценяват всеки аспект на човека. Едва след това те обръщат внимание на спалнята. Освен това обичат да говорят мръсно и да ги хвалят. Пишете им изкушаващи съобщения и често показвайте колко им се възхищавате, било то за физиката или ума.

Бъдете смели.

Овенът винаги обожава предизвикателствата. Въпреки че самите те са преследвачите, някои смели ходове и усилия от партньора им веднага биха примамили Овен в леглото. Родените по този знак също така ценят разговорите по горещи теми с дълбок зрителен контакт. Това не само ги възбужда, но и такива неща играят важна роля в създаването на трайна топлина в сърцето им. По време на началния интимен етап, не спирайте да докосвате тялото им. Прегръщайте ги със страстни целувки и целите ще са ваши. Продължавайте да правите малки жестове, които им казват копнежното ви желание да правите любов с тях. Може да им оставяте фини намеци за това какво ги очаква.

Дайте им възможност да бъдат инициатори.

Трябва да бъдете смели, както казахме, но не забавяйте и да оставяте Овните да са доминиращи в леглото! Те са лидери и затова винаги обичат да имат контрола под чаршафите. Всичко, което трябва да направите, е да подходите смело към тях и да ги оставите да се развихрят. Изкушавайте ги, закачайте се с тях, но им дайте време да направят първия ход. След като разберат, че ги харесвате, те ще умират да бъдат с вас.

Никога не ограничавайте Овен.

Представителите на тази зодия управляват интимното си желание и искат пълната си свобода да правят нещата по свой собствен начин. Независимо дали става въпрос за  това, което харесва Овен в леглото или за ежедневния живот, той трябва да диктува правилата. Тези хора харесват такива, които имат свой собствен живот, а не някой, който винаги е техният помощник. Така че, ако искате да примамите Овен, никога не го ограничавайте и не се опитвайте да го задушавате. Те не харесват някой, който моли за вниманието им.

Овните са свързани със страст и ентусиазъм! Просто играйте на сигурно и продължавайте да предприемате смелите движения, за да се приближите до тях. Да станеш малко мистериозен е най-важният ключ към възбуждането на Овен под завивките.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе