Петте зодии, които обикновено крият емоциите си

Петте зодии, които обикновено крият емоциите си
Астрология

Петте зодии, които обикновено крият емоциите си

Много хора са интроверти и срамежливи по характер, заради което обикновено крият емоциите си. Те добре познават вътрешната борба да се разкрият пред някого, дори пред най-близките си роднини и приятели. Това може да е, както от страх да не бъдат наранен, така и от притеснение как мнението им ще бъде прието от околните.

Както знаем, астрологията казва много за чертите на хората и техните индивидуални особености. Според нея, има пет зодиакални знака, които отговарят на това описание и обикновено крият емоциите си от околните.

Ето и кои са те:

Дева

Девите оглавяват списъка на зодиакалните знаци, които не обичат да изразяват това, което чувстват. Хората, които са родени с тази зодия, никога няма да говорят за това, което се случва в сърцата им, независимо какво е. Те винаги ще приемат ситуацията, каквато е и ще заровят дълбоко чувствата си. Бъдете сигурни, че никой никога няма  да може да ги накара да изрекат. Ако някога попаднат в ситуация, в която трябва да разкрият чувствата си, те обикновено предпочитат да избягат.

Везни

Везните обикновено крият емоциите си другите, тъй като не искат да затрупват останалите с техните проблеми и тревоги. Хората обикновено виждат представителите на този знак като равнодушни към всичко, което става. В действителност обаче представителите на тази зодия са много чувствителни, но крият всичките си емоции в сърцата си.

Козирог

Козирозите вярват, че споделянето на чувствата си с другите може да попречи на работата им (заради професионалните граници). Следователно обикновено крият емоциите си. Хората от тази зодия смятат, че споделянето на чувства с другите създава впечатление за незрялост. Именно това е причината никога да се разкриват пред околните. Дори, ако трябва да споделят нещо, те го казват, само след като напълно анализират чувствата си.

Скорпион

Родените под знака на Скорпиона преживяват всичко дълбоко в тях, но никога не го казват на глас. Причината е, че те не искат да губят контрол над ситуацията и да изглеждат като пълен идиот, докато разказват своята част от чувствата си. Затова те чакат възможно най-много, преди да отворят сърцето си пред някого. Скорпионите изключително много уважават личното си пространство и не искат друг да навлиза в него. А разкриването на чувствата води именно до това, поради тези хора опитват да държат всичко за себе си. Обикновено им се получава, но понякога идва момент, в който просто не издържат и изведнъж може да разкажат всичко.

Телец

Телците също обикновено крият емоциите си, но при тях ситуацията е малко по-различна. Те обичат безрезервно хората в живота си и се грижат за тях от дъното на сърцето си. Когато  обаче става въпрос за изразяване на чувства, те са изключително лоши в това. Тези хора никога не могат да изразят на глас или с действия какво означават тези хора за тях. Просто не знаят как да покажат обичта си, което понякога им изиграва лоша шега. Все пак има случаи и в които те споделят какво чувстват, но това обикновено става, ако нещо наистина ги разстрои. В останалите случаи те ще се опитат да контролират емоциите си и да не показват слабост пред околните.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе