Зодиите, които винаги могат да кажат нещо пикантно за приятелите си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които винаги могат да кажат нещо пикантно за приятелите си

Зодиите, които винаги могат да кажат нещо пикантно за приятелите си
Астрология

Зодиите, които винаги могат да кажат нещо пикантно за приятелите си

Голяма част от това да бъдеш страхотен приятел е винаги да си зад гърба на другия. Трябва да му вдъхваш увереност, да го ободряваш и да на негова страна, когато има проблем. Има обаче хора, които не могат да държат устните си затворени. Докато някои обичат да споделят клюки умишлено, има хора, които просто не могат да пазят тайната за себе си. Те веднага биха разказали, ако имате проблеми или сте си хванали ново гадже. Но някои зодиакални знаци надхвърлят това, за да гарантират, че имат нещо пикантно като история. Те са готови да я разкажат всеки път, когато се срещнат с другите си познати.

Това може да развали големи приятелства, като тези хора ще осъзнаят колко сериозна е постъпката им прекалено късно. За краткото време, в което те ще бъдат центърът на вниманието, тези хора могат да наранят свой близък. Границата между дребната тайна, която споделят и нещо много лично, което изобщо не трябва да бъде казвано пред други хора, е тънка.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето кои зодии биха нарушили обещанието си и са готови да разкрият нещо пикантно за своите приятели:

Дева

Информацията е сила и това е една от добродетелите, които Девата държи близо до сърцето си. Понякога обаче този знак я използва с не толкова добри намерения. Повечето хора често разказват на приятелите си за последното пътуване, което са имали, работния си стрес или новата любов в живота си. Този земен знак ще процъфтява да слуша това, опитвайки се да им дава полезни съвети. Понякога обаче Девите включват в разговора клюки за общ приятел, които са чули. Това може да се е случило в момент, когато не е трябвало да слушат и уж случайно са чули някого да казва нещо пикантно. Девите дори биха събрали цяла група около себе си и с много чувство ще разкажат онази любопитна история за техния приятел, която никой не трябва да знае.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Лъв

Лъвът е огнен знак, който може да изглежда изключително приятелски настроен, но винаги има трик или два в ръкава си. Що се отнася до тайните, представителите на тази зодия имат сериозна доза несъобразителност. Ето защо този огнен знак е цар на клюките. Той обича да знае най-новото в социалния си кръг, както и на работното си място. Известно е, че Лъвовете често използват уличаваща информация за колегите си. Целта им е да ги изпреварят на работа или да ги изместят от борбата за повишение. Няма да се поколебаят да разкажат как въпросният човек е направил гневен коментар за шефа си. Или ще го издадат, че е закъснял за работа, защото е имал тежка вечер след купон. Те няма да съжаляват за действията си, защото правят всичко с цел и идеята да получат лична изгода.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Риби

Този воден знак има много тесен кръг на доверие. А Рибите обичат да са център на вниманието. Когато става въпрос за близките им приятели, желанието им е да знаят всичко. Въпреки че могат да затворят останалата част от света, те обичат да останат информирани за всичко. Те желаят да бъдат тези, при които техните близки се стичат във всеки сценарий. Това е една от причините, поради които имат ежеседмични клюкарски сесии. По време на тях те разказват какво са правили приятелите им. Понякога измислят и нещо пикантно, което е малко преувеличено и те го знаят. Рибите обаче го правят само и само да спечелят вниманието на останалите. Често те го постигат, но без да съобразят очевидното – това би създало проблеми в близкия им кръг. Представителите на тази зодия неведнъж са губили приятели, защото са разкривали техни тайни пред другите. По този начин те губят доверието им и то с основание. Така че следващия път се замислете, преди да споделяте нещо пикантно за хората до вас.

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица