месечен хороскоп рак май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023: Според месечен хороскоп Рак, по-голямата част от май, в знака на вашето Слънце и едновременно с това Венера, е много щастливо обстоятелство, което дори в най-трудните моменти ще ви подкрепи както морално, така и физически. Бъдете готови за факта, че по някакъв начин ще трябва да преодолеете себе си, бъдете упорити. Не се отказвайте и тогава вашите усилия ще бъдат възнаградени стократно. Бъдете пълноценни, излъчвайте любов и най-добри чувства в околното пространство, а светът ще ви отговори по същия начин. 

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023

месечен хороскоп рак

Според месечен хороскоп Рак, през месец май Раците ще имат повече контакти, като голяма част от тях ще бъдат доста интензивни. Нараства интересът към информацията, пътуванията, образованието. Но бъдете готови за факта, че нищо няма да ви се даде даром. Например, ако трябва да намерите необходимата информация, ще трябва да положите повече усилия.

Трябва да се адаптирате към обстоятелствата и да се отдръпнете малко в сенките. Опитайте се да промените възприятията си за себе си и другите. Ако ситуация е възникнала не по ваша вина, не поемайте отговорност за нея.

Месечен хороскоп Рак май 2023: Здраве

Здравословното състояние е нормално и разположението на майските звезди обещава добро здраве. И все пак има един важен момент. Плутон влезе в знака на Водолей, поради което ще бъде по-трудно да се предвиди кога и какви „изненади” ще ви поднесе. Така че, се грижете добре за себе си.

Що се отнася до външния вид, за това ще се погрижи Венера, която почти през целия месец ще се настани в знака Рак, което ще радва не само вашето Слънце, но и вас. Дори не е нужно да правите нищо – във всяко облекло ще изглеждате повече от добре.

Месечен хороскоп Рак май 2023: Любов и взаимоотношения

месечен хороскоп рак

Според месечен хороскоп Рак, месецът ще бъде стабилен в любовните отношения. Ако сте имали някакви съмнения относно себе си (например въпросите „Добър приятел/родител/партньор ли сте?”, „Какво да правя в бъдеще?”, „Правилно ли живея?”), то това ще бъде решено в този месец. Това ще доведе до стабилност в любовта и семейните отношения.

През този месец ще общувате много с други хора, ще успеете да преодолеете съмненията и, може би, да намерите сродна душа. Основното нещо е да не се затваряте в себе си, а да се опитвате да срещнете онези, които предизвикват интерес към вас.

Месечен хороскоп Рак май 2023: Работа и финанси

Така се оказва, че през следващите седмици всичките ви мисли и стремежи ще бъдат свързани с работата или по-скоро с работните отношения и проблемите на разширяването на професионалните хоризонти. Сега Сатурн отговаря за кариерното ви израстване и под негово ръководство никога не е лесно и просто. И този май не прави изключение.

През първата половина на месеца се огледайте, трупайте информация, не вземайте важни решения, не започвайте нищо ново (Меркурий се движи ретроградно през зодиака до 14 май). Но втората половина на месеца е подходящо време да си поставите нови цели, да съберете около себе си съмишленици и да вървите напред с тях към професионални постижения и финансов успех.

Месечен хороскоп Рак: Таро съвет за май 2023

Почти през целия май ще трябва да овладеете противоречивите енергии на картата Седем пентакли. Движещият мотив във всичко ще бъде неудовлетворението. Може да ви се струва, че всички усилия са напразни и това, за което работите толкова усилено, не носи очакваните резултати. Но именно тези чувства ще доведат до постоянство и търпение. Просто правете пауза от време на време, за да консолидирате междинната сума и да получите сила.

Мотивираща мисъл за зодия Рак за месец май 2023:

Месечен хороскоп Рак май 2023

Обикновеният човек не може да знае със сигурност нещо, докато не разбере това нещо от собствен опит, докато не изпита действието на това нещо. Предположенията, съмненията, догадките често имат малко общо с това, което действително съществува, така че решенията, взети на тяхна основа, често са несъстоятелни. Само на искрената и директно изречена дума може да се вярва, но не винаги безусловно.

Щастлив месец май, скъпи Раци!

infomax-logo-50-15-HW Росен Петров: Възможно ли е митичната Троя да е дело на ранните траки?

Лейди Даяна: Защо „Кралицата на човешките сърца“?

Tagged , ,
на горе