магията на водата
Интересно

Магията на водата

Защо магията на водата е вълшебна и безгранична? Чрез тази публикация ще ви разкрием интересни факти за водата и нейните неограничени възможности… Как можете да си изпълните желание, като го „кажете“ на водата? Как тя улавя вашите мисли и това променя структурата й? Как да си направите „Слънчева“ вода…

Водата с лекота може да попива в себе си силата, мъдростта и любовта, произлизащи от Вселената и Земята, кодирайки я в своята кристална структура.

10 ПРИЧИНИ ВСЕКИ ДА ПИЕ ТОПЛА ВОДА С КУРКУМА ВСЯКА СУТРИН 

3 рецепти за детокс-вода за пълно прочистване на тялото 

Вода с лимон при много здравословни проблеми 

Диета с вода: Как да пиете вода и да отслабвате? 

ГОРЕЩАТА ВОДА И НЕВЕРОЯТНИТЕ ПОЛЗИ ЗА ОБЩОТО ЗДРАВЕ 

ВОДА за отслабване и силен имунитет (вода, мед, лимон) 

Магията на водата – отлично средство за пречистване и зареждане с живителна сила.

Много е важно водата, която консумирате, да бъде пречистена, както на физическо, така и на енергийно ниво. Най-ефективният начин за прочистване и енергизиране на водата се постига с помощта на вашето съзнание. Насочените мисли към водата казват много силно влияние върху нейната кристална структура.

Ако силата във вас е голяма, то тогава вие по този начин не само на енергийно ниво можете да я прочистите, но и на реално физическо.

Въздействието на водата е по-голямо, когато тя се пие осъзнато.

Какво ще рече това – да се пие вода осъзнато? Помнете, че водата също има съзнание и памет. Тя усеща вашите мисли и чувства, но подвластна най-вече на осъзнатите намерения, които отправяте към нея.

Как да си направите „Слънчева“ вода?

Първото нещо, което можете да направите, е да започнете да държите стъклени бутилки пълни с вода на пряка слънчева светлина. Слънцето има способността да дезинфекцира водата. Повечето микроби не са в състояние да издържат на продължителното въздействие на пряката слънчева светлина.

Независимо, дали сте структурирали водата с помощта на слънцето, кристали или мисловни модели, за вас е много важно, когато отпивате водата, да я пиете осъзнато и целенасочено.

Например, изкажете следното намерение: „Нека водата помогне на моето тяло да се освободи от всички стари и ненужни клетки и нека на тяхно място изгради нови, които да са в своето съвършено проявление на хармония и баланс, изградени от чиста безусловна любов.“

Ако сте разтревожени или раздразнени.

Когато сте силно раздразнени, можете да използвате следното упражнение. Напълнете стъклен съд с вода и го обгърнете с ръцете си. Концентрирайте поглед във водата и я помолете да попие цялата негативна енергия от вас. След като задържите ръцете и погледа си дълго, колкото усетите за необходимо, излейте водата в канала или някъде навън, с намерението водата да достигне до недрата на майката Земя, където цялата негативна енергия да бъде трансформирана в чиста безусловна любов.

Когото сте на море, в басейн или в друг вид воден обект, потапяйки се във водата, я помолете да ви обгърне със свята енергия и любов. Водата се намира на Земята от милиарди години и пази цялото знание в себе си за всичко случило се досега. В нея е кодирано познание, което тепърва предстои отново да бъде отключено и използвано от хората.

Докато плувате си представяйте как водата сияе около вас, усетете как тази светлина се пропива във вас и ви зарежда с енергия от главата до петите.

Ако усещате трудност.

Усетите ли трудност, представете си как се потапяте в безкрайния океан от вода. Представете себе си как сте изградени целите от лед, а трудностите, които ви съпътстват, като черни полепнали петна. Потапяйки се във водата вие се разтваряте и сливате с безкрайния океан от вода, ставайки едно цяло. Останете в това състояние, наблюдавайки танца на вълните, отразявайки слънчевите лъчи.

С всяка изминала година хората стават все по-негативно настроени. Това спешно трябва да се промени! Докато хората излъчват негативна енергия, тя достига водата, попива в нея, която от страна достига до домовете ни и ние незабележимо и неосъзнато я консумираме. Това рефлектира върху нашето енергийно и физическо състояние.

Колкото по-негативни са мислите на хората, толкова и по-мръсна става водата, а тя също като нас има нужда от любов и благодарност, за да бъде чиста. Тя ни дава живот, тя ни дава енергия да живеем, тя ни помага да се освободим от всичко старо и ненужно, тя ни лекува и обновява.

В заключение…

Ето защо, нека всички да започнем да мислим за водата, като за свой приятел. Тя ни помага толкова много, нека и ние й помогнем със своята любов. Самата вода съдържа в себе си огромен енергиен заряд.

Нека все по-често, когато отпиваме от чашата с вода, да изказваме благодарност за енергията и живота, с които ни зарежда!

Материалът е взет от:

„Пътеводител за духовно развитие“

Практически наръчник за изцеление на душата и тялото

Деян Раднев – Ширинан

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе