ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

любовен хороскоп за 25 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за септември 2022 за всички зодии: Септември е последният акорд на лятната симфония. Последният път за ваканция, обедната жега, топлите вечери със сладки целувки на открито. Някой трябва да очаква главозамайваща романтика, друг – разгорещени емоции на фона на ревността. За всички знаци от зодиака началото на месеца ще бъде лаконично и спокойно. Средата ще е ярка и страстна. През този период е важно да не се карате, защото по-нататък в хороскопа се очертават неочаквани моменти в отношенията. В края на месеца емоциите ще се уравновесят. Съветът на астролога, относно любовта на зодиите за месец септември 2022: Дръжте емоциите си под контрол. Ако се отнасяте с уважение към партньора, можете да преминете през всяка криза. Бъдете сигурни в това!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

„Съдба! Нищо не мога да направя!“ Защо е важно да спрем тази демотивираща фраза?

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

ПРАВИЛА ЗА ПО-ЛЕК И БЕЗ СРАМ ЖИВОТ

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Любовен хороскоп за септември 2022 г. – обща характеристика на месеца за всички знаци

ОВЕН

любовен хороскоп за месец септември 2022

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Овен: В началото на септември Овните ще имат ценна възможност да се свържат емоционално с партньор. Но е важно да избягвате импулсивността, особено между 8 и 11 септември 2022. Опитайте се да не бъдете груби или ревниви, защото на тази основа има голям шанс да се скарате и дори да се разделите.

Още от средата на периода хороскопът обещава страхотна възможност за необвързаните Овни да се срещнат с интересни хора, да направят ярки запознанства и да започнат красив роман. Ще издържите ли до края на есента – кой знае? Отпуснете се и се опознайте. Направете приятни изненади за своя любим човек и се насладете на сладостта на мига.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за месец септември 2022

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Телец: Романтиката ще, буквално ще залее много Телци в началото на месеца. Цялата първа част от периода е идеална за под егидата на любовните афери. От 8 до 11 септември много представители на тази зодия имат добри шансове да достигнат ново ниво – много момичета ще получат напълно неочаквано или, напротив, много дългоочаквано предложение за брак.

Телецът във връзка, трябва да прояви внимание към партньора си. Отделете време за това и не пренебрегвайте проблемите, защото в средата на месеца напрежението може да възниква съвсем неочаквано по неясни причини. По-добре е да преминете екватора на септември внимателно.

Останалата част на месеца ще бъде по-студена, в любовен смисъл, от началото. Особено последната седмица. Това ще е чудесно време за създаване на съвместни планове с партньор или за пренасочване на вниманието от любов към работа.

БЛИЗНАЦИ

любовен хороскоп за месец септември 2022

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Близнаци: Най-накрая настъпи период на спокойствие в отношенията, без претенции, съмнения и пропуски. На този знак се препоръчва, за да се наслади напълно на тази ситуация, да отложи всякакви искания и сериозни разговори. Ако е възможно, препоръчително е да прекарвате повече време с половинката си, без други роднини, приятели, домашни любимци и т.н.

Свободните представители на знака може би не трябва да се измъчват в такъв спокоен период, а, напротив, да се наслаждават на свободата, тишината и липсата на ангажименти към някого. Оставете настрана любовните си отношения за по-подходящи моменти.

РАК

любовен хороскоп за месец септември 2022

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Рак: Личният живот на семейния представител на този знак придобива обичайната форма. Вътре в огнището всичко е спокойно, тихо и хармонично. И това доставя на Рака необяснимо приятен комфорт, вдъхновявайки мисли за нещо повече. Звездите ви съветват, че трябва да се отпуснете и да се насладите на ситуацията, а не да седите в напрежение и недоверие към близките.

Необвързаните представители на знака не са много уверени. От една страна, желанието да си намерите любящ човек е голямо, но се стеснявате, да се отворите пред някого.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Лъв: Не се страхувайте да покажете цялата си обаятелност. Лъвът умее да играе, да дава воля на чувствата си, да бъде непредсказуем и ярък, способен, дори с любимия човек да играе на котка и мишка. Ако той все още е сам, септември е чудесен месец да впечатлите нов познат, като проведете сесия за съблазняване на най-високо ниво.

Някой открито ще изрази интереса си към вас – може би дори няколко представители на противоположния пол наведнъж. По-нататъшното развитие на събитията е изцяло във вашите ръце и зависи от това доколко сте готови за флирт, любов и ново запознанство. Лъвът може или да игнорира новия си фен и да забрави за него, или да направи решителна крачка към него.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Дева: Девата ще трябва да се справи с натрупаното напрежението в общуването с любимия човек. Може би се страхувате, че връзката ще отиде твърде далеч или просто сте уморени и се чувствате не на мястото си. За да разсеете тази ситуация, трябва да се опитате, да говорите само по онези теми, които силно интересуват избраник ви. Нека разговорът привлече вниманието на любимия ви човек – това ще му помогне да се отпусне и да премине към друго ниво на общуване.

В средата на месец септември 2022 Девата ще може да извлече максимума от общуването с човека, когото обича – и за това той няма да трябва да прибягва до някакви специални трикове и методи. Звездите правят периода идеален за топла, задушевна комуникация, която може да разтопи всеки лед (ако присъства в една връзка) и да придаде романтичен обрат дори в най-скучния разговор.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Везни: Звездите съветват Везните във връзка с любимия човек по-често да се вслушват в гласа на интуицията си, особено ако развитието на събитията изисква бързо решение. Сърцето ви е в състояние да почувства ситуацията по-бързо и по-точно, отколкото мозъкът. Възможно е, след като сте взели някакво импулсивно решение, едва впоследствие да можете логически да го оцените и да разберете, че е правилно. Въпреки това, най-добре е сърцето и главата да работят в синхрон.

Везните ще имат възможност да завържат обещаващо запознанство, но не и фактът, че ще се възползват от това – всичко ще зависи от променливото им настроение. Като цяло периодът е добър за любовта, но на някои Везни ще им е трудно да разберат какво искат. Романтични срещи? Флирт? Нови познанства? Или просто да  помечтаете сами?

СКОРПИОН

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Скорпион: На Скорпионите септември 2022 ще им донесе широк спектър от любовни емоции. Така че, необвързаните представители на този зодиакален знак още през първата половина на септември може би ще почувстват прекомерен натиск от партньора. Този аспект ще добави специална пикантност и страст към връзката.

Втората половина на септември ще накара Скорпионите да блеснат и да се видят в непозната и самите тях светлина. За да направите това, можете да отидете на оживено място, където е горещо и красиво. Между другото, на почивка със сигурност ще се натъкнете на изненадващи и ярки романи, може би твърде много, напълно неочаквани и запомнящи се.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Стрелец: Ще се чувствате уверени в семейните отношения. Очаква ви един любовен и изпълнен с оптимизъм месец септември 2022. Ако вашите надежди и очаквания от любовта са реални, тогава те ще се сбъднат. В една такава връзка няма да има бурна страст и външен блясък, тъй като зрелостта и мъдростта ще бъдат на първо място. Но, разбира се, в това няма нищо лошо и нередно, просто се възползвайте от тази любовна и магична енергия.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Козирог: Козирозите ще се потопят в любовта още с настъпването на септември и ще живеят под егидата на любовните афери до средата на месеца. От 10 до 20 септември 2022 много представители на тази зодия, които са във връзка, ще имат всички шансове да преминат на ново ниво с партньора. Хороскопът вещае на Козирозите, че много момичета ще получат предложение за брак или, най-малкото, предложение за съвместно съжителство.

Втората половина на месеца ще бъде по-спокойна и дори захлаждаща, особено последната седмица. Може би тогава голяма част от Козирозите напълно ще пренасочат вниманието си от любов към работа.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Водолей: За Водолеите до 15 септември 2022 събитията, като че ли няма да са никак любовни. Ще трябва да вземете решение по въпроси, свързани с кариерата, финансите или самоусъвършенстването. Но постепенно фокусът ще се измести към романтиката. Ще забележите някой много подходящ човек, възможно е да се окаже, че това е вашата дългоочаквана сродна душа. А след 20-ти броят на вашите обожатели драстично се увеличи. Важен съвет: насочете вниманието си към личността, към която изпитвате чувства от сърце.

Като цяло, според хороскопа, целият месец септември ще бъде по-труден, в сравнение с другите знаци на зодиака, защото партньорите ще се държат твърде провокативно и предизвикателно, поради което ще трябва да проявите повече търпение и снизхождение.

РИБИ

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Любовен хороскоп за месец септември 2022 – Риби: Що се отнася до Рибите, първата половина на месец септември 2022 ще бъдат подкрепени от планетата на любовта Венера. Представителите на този знак от Зодиака ще се измъкнат от зоната си на комфорта и ще блеснат в обществото. Това ви ще помогне да се отървете от вътрешния стрес, да придобиете самочувствие. Семейните Риби ще попаднат в сцена на ревност от партньора в живота. Флиртът и показването на знаци на внимание към любимия човек от другите ще предизвика подозрения в предателство. Хороскопът ви съветва да не губите нерви и време, опитвайки се да осъдите вашата половинка в изневяра. Ревността ще бъде безпочвена и партньорът няма да хареса проявата за чувство на притежание.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе