Как да завладеете сърцето на мъж Близнаци: Съвети за съблазняване

как да завладеете сърцето на мъж Близнаци
Астрология

Как да завладеете сърцето на мъж Близнаци: Съвети за съблазняване

Мъжете Близнаци са много привлекателни за нежната половина от човечеството. Как обаче да грабнете тяхното внимание. Безспорно това е най-трудната част.

Близнаците са социални личности, много интелигентни и общителни.

Привлечете му вниманието с интересна тема на разговор

Намерете тема, която ги интересува, примерно някоя, която е свързана с науката, актуални проблеми, технологии, пътувания и я проучете внимателно. След това, елегантно я вмъкнете в разговора.

Мъжете Близнаци винаги са готови да захванат интересен разговор и ако се окаже, че разбирате нещо, което те не знаят, тогава незабавно ще ги заинтригувате.

Следваща стъпка в съблазняване на мъж Близнаци – останете загадка за него

Чудесно, значи най-сетне сте привлекли вниманието.  За следващата стъпка в съблазняването на мъж Близнаци ще трябва да се превърнете във възможно по-загадъчна дама. Разкривайте само незначителни подробности за себе си и най-добре те да си противоречат. Това ще го подлуди. Номерът е да се превърне в „трудна загадка“ за него. Сменяйте темите на разговор и бъдете непредсказуеми!

Флирт с мъж Близнаци

Опитайте се да изключите всякакви емоции и неясноти от разговора, не зачеквайте темата за брака, особено ако все още сте в ранните етапи на познанство. Просто говорете с него. Не е нужно да давате всичко най-добро, тъй като ще забележите, че той сам взема лостовете на управлението в свои ръце и започва да флиртува. Тогава всичко ще стане много по-лесно.

Какви са мъжете Близнаци в леглото

Това обикновено е най-лесната част. Ако Близнаците се интересуват от вас, едва ли ще пропуснат да се възползват от възможността. Те не се нуждаят от дълбока емоционална връзка или обети за вечна любов. Ще оценят дори най-смелото и понякога дори неподходящо поведение. Освен това не е нужно да се притеснявате, че ще ги шокирате или обидите.

Близнаците обичат разнообразието в леглото, така че ако сте свикнали да поемате инициативата, не се страхувайте да го правите с тях. Важното е идеите ви да не се изчерпват – дръжте този мъж винаги в напрежение и ще ви следва докрай.

Tagged , , , ,
на горе