тест обича ли ви той
Психология

Психологически тест: Обича ли ви той

Любовта е невероятно чувство, което включва много други в себе си – привързаност, съчувствие, физическо привличане и още, и още. Питате се дали любимият човек наистина ви обича? Разберете отговора с този интересен и лесен тест.

Счита се, че силната любов идва с годините или възниква внезапно и веднага. Чувството може да бъде взаимно или несподелено, успокояващо  или вредно. Във всеки случай, който не е познал любовта, не е познал живота.

Как да направите теста?

Той се състои от няколко твърдения. Верни ли са те във вашия конкретен случай? Не бива да мислите дълго, защото съзнанието ви ще ви настрои за грешни отговори. Отговаряйте точно и бързо, само тогава резултатът ще бъде верен.

Как да разпознаем влюбения мъж?

Множество лекари и психолози класират любовта като специален вид болест. Както всяко заболяване, то има симптоми, ето и най-важните от тях:

Опитва се да се държи като мъж. Истинският мъж е закрилник, така че ще се опита да поддържа именно такова поведение във ваше присъствие.

Отдава ви с удоволствие от своето време, засвидетелства внимание. Той започва ясно да ви различава от останалите в неговото обкръжение и се опитва, под какъвто и да е предлог, да ви посвещава възможно повече от времето си.

Забелязва вашите положителни черти. Влюбеният мъж вижда в своята избраница само положителни качества, а отрицателните напълно игнорира.

Готов е да направи всичко за вас. Мъжът, който се е влюбил във вас, възприема всяко ваше желание положително и полага всички усилия да го изпълни.

Липсвате му. Той не може да остане без вас дълго време, стреми се да се срещате под какъвто и да е предлог.

Споделя тайни. Мъжът, влюбен във вас е отворен за общуване по всяка тема. Той по собствена воля ще ви разкаже всичко, което е насложено в душата му.

Планиране за бъдещето. Той ще се опита да покаже, че има всичко под контрол и определено ще ви разкаже как планира да изгради живота си през следващите 5-10 години.

Иска да опознае социалния ви кръг. Истински влюбеният човек ще се опита да влезе във вашия кръг от познати. Той ще иска да се сприятели с вашите приятели, родители, да подкрепи вашето хоби.

Ако забележите в любимия мъж поне 4-5 от описаните признаци, може да сте сигурни, че той ви обича.

Tagged , , , , ,
на горе