Топ съвети за влюбени жени: Как да го накарате да ви пожелае силно

как да го накарате да ви пожелае
Любов и партньорство

Топ съвети за влюбени жени: Как да го накарате да ви пожелае силно

За да станете желани за мъжа, на когото държите, трябва да умеете да го съблазнявате, да му доставяте удоволствие, да задоволявате неговите физически и емоционални нужди. Ако някои жени успяват без много усилия всичко това, на други им е необходимо време, за да го постигнат.

Сред дамите най-често битуват две  мнения. Първото е, че ако един мъж ви обича, той е очарован по-скоро от вътрешния ви свят и не обръща голямо внимание на външния вид. А второто, е точно обратно на първото – ако жената е красива, мъжът й прощава всички недостатъци.

Според психолозите, обаче, и двете твърдения са погрешни. Какво търсят мъжете – те мечтаят за красива, добре поддържана, грижовна и интелигентна жена до себе си, с която могат да си говорят.

Да бъдеш обичана е трудна задача

От жената се изисква много. Тя трябва да е любовница, съпруга, приятел, партньор, съветник, домакиня, психолог, грижовна майка и всичко останало, за което се сетите. И тези качества трябва да са събрани в едно.

Когато любимата жена изпълнява перфектно всички тези роли, тя винаги е желана. Мъжът не тича да търси заместник отстрани, страстта не отшумява дори с възрастта. За да отговаряте на критериите за любим мъж, трябва да поддържате любов, да се грижите за външния си вид, да бъдете загадъчни и леко непредсказуеми.

Красиво бельо

Знае се – мъжете обичат с очите си. Те разбират, че няма как половинките им да носят съблазнителни рокли и да бъдат винаги с перфектен външен вид, докато работят или изпълняват своите семейни и домакински задължения.

И все пак, дълбоко в себе си мечтаят да видят избраницата си в ролята на съблазнителка. Ако няма начин това да стане по време на деня, поне вечер, в леглото, нещата могат да са различни. Затова психолозите препоръчват да си лягате винаги облечени в съблазнително бельо, което да развълнува любимия.

Имиджът на любовница трябва да се поддържа! Няма нищо по-лесно от това да отидете в магазина, да изберете комплект съблазнително бельо и да блеснете в целия си блясък пред вашия мъж.

Такова нещо ще има вълнуващ ефект върху него, което означава, че след страхотната нощ ви очакват нежни любовни обяснения, внимание и подаръци.

Красивото бельо трябва да се превърне в неизменна част от вашия „нощен стайлинг“, а за специални случаи се подгответе с още по-вълнуващ погледа еротичен комплект.

Бъдете страстни в експериментите

За да останете постоянно желани, привлекателни, трябва да отгатнете желанията на партньора си и да се чувствате свободни да експериментирате. Мъжете се впечатляват винаги от подобно отношение и се чувстват стимулирани да отвърнат със същото. Интимната „разпуснатост“ ще ви позволи да реализирате смелите си фантазии, да получите удоволствие и нови усещания. Ако вашият партньор не се чувства задоволен, рано или късно ще си намери другаде това, което търси.

Спокойствие

Спокойствието в този случай се изразява в липса на комплекси. Сексуално мъжете не обичат срамежливите момичета, защото те са скучни. Интимният акт следва да се третира като изкуство. Когато партньорът е постоянно интригуван и съблазняван според неговите фантазии, той ще се чувства омагьосан и напълно пленен.

Женственост

Мъжете са привлечени от много неща в жените – тяхното поведение, начин на говорене, чувствителност, уязвимост, нежност и външен вид. Съвременните жени понякога се отклоняват от женствения образ – или външно, или вътрешно. А не бива. Женствеността, която привлича мъжката половина от обществото, може да се изрази в романтични тоалети, подходящ грим, съблазнително поведение, способност за флиртуване, проява на невинност и така нататък. Всички тези качества повишават мъжкото самочувствие и мъжете се чувстват привлечени много силно от своите партньорки.

Всички те повишават самочувствието на мъжа. Ето защо, за да останете желани, не трябва да губите женствения си вид и същевременно да се борите срещу стереотипите.

Точно тези жени привличат мъжете.

Внимание и грижа

Наред с външната красота трябва да има и вътрешна красота. Ако демонстрирате само егоизъм и безразличие към проблемите на избрания, тогава никаква техника за съблазняване няма да помогне.

Грижата се изразява в малките неща – попитайте го как стоят нещата на работа, чуйте проблемите му, съчувствайте му, похвалете го, поласкайте самочувствието му с искрен комплимент.

По правило всяко семейство има свои собствени стереотипи на поведение и междуличностни отношения. Следвайте ги, но не забравяйте и често-често да внасяте разнообразие в тях.

Tagged , , , ,
на горе