ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

Любовен хороскоп за 23 септември 2022: Въображението може да ви отведе много далеч днес: в мечтите си ще бъдете смели и решителни. Любовният хороскоп ви предлага да не сдържате поривите на душата и да фантазирате, колкото искате. Неслучайно звездите ви изпращат в днешния полет на фантазията: след като се върнете в реалността, ще можете да разберете какво и с кого наистина искате и да вземете решение за по-нататъшни планове в личния си живот.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

Кои зодии ще имат невероятен късмет в любовта до края на седмицата 19.09-25.09

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Какво да очаквате във връзката? По-скоро прочетете и разберете от най-новият ни любовен хороскоп за 23 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 23 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 23 септември 2022, ако се появи симпатия към нов човек, Овенът не трябва да бърза да започне съвместен живот. Акцентирайте върху семейните дела и ще избегнете претенциите от страна на близките. В никакъв случай не се измъчвайте от ревност, защото няма реални причини за това. И скоро ще ви бъде много полезен чарът в общуването с противоположния пол. Освен това, с голяма вероятност другите ще флиртуват с вас, но не очаквайте сериозни последствия.

Любовен хороскоп за 23 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 23 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Бъдете по-сдържани! Емоционалното ви напрежение не е причина да обидите любимият човек! В случай на несъгласие с партньора, е полезно да се обърнете към приятели за съвет. Полезно е да вземете предвид факта, че страстта ще ви помогне да възкресите избледнялата симпатия. Бракът, сключен тази седмица, ще бъде щастлив. Непостоянството в поведението на партньора може да ви дразни. Тези, които все още търсят, ще могат да срещнат съдбата си в голяма компания. Ако е възможно, не забравяйте да планирате съвместно свободно време с приятен човек.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Все още не приемайте съветите на никого относно романтиката. Мислете с главата си и ще успеете да се справите със стария конфликт. Освен това, определено трябва да подкрепите любим човек в момент на тъга, дори и да не сте двойка. Не се препоръчва да започвате точно днес съвместен живот под един покрив. Ако сте свободни от връзка, тогава не забравяйте, че срещата с нови хора в близко бъдеще е много вероятна. Но за тези, които вече са във връзка, която се е превърнала в рутинна, ще бъде възможно да поправят всичко с кратко пътуване.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 23 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 23 септември 2022, ако проявите слабост, половинката може да ви натъжи, така че се контролирайте. Тези, чиито съюзи са добре установени, със сигурност могат да се овладеят. Същевременно е добре да погледнете по-отблизо партньора. В никакъв случай не трябва да спорите с любимият човек. Ще можете да се справите със стар конфликт. Вземете го в услуга, че има шанс да привлечете вниманието на интересни хора с вашите таланти. Дългосрочните отношения в рамките на една седмица сами ще достигнат ново ниво. И също така, за да не се разочаровате от хората, днес избягвайте да флиртувате с непознати.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 23 септември 2022, за да не отблъснете партньора, не трябва да започвате да говорите за бъдещето. Ще имате досаден обожател, но ще се чувствате така, ако вече сте в двойка. Имайте предвид, че финансовите проблеми могат да навредят на връзката по всякакъв начин. През следващите дни страстта ще надделява над романтиката в живота ви. По някаква причина партньорът ще ви ревнува много. И също така имайте предвид, че има шанс да привлечете вниманието на интересни хора с вашите многостранни възможности.

Любовен хороскоп за 23 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Има големи шансове за освежаване на връзката, благодарение на интимността между вас и партньора. Най-доброто нещо за вас в момента е да оставите романтиката настрана и да се погрижите за себе си. В любовните отношения е важно да слушате вътрешният ви глас. И все пак, не трябва да се вслушвате в съветите на неуравновесени хора относно романтиката. Ще възникне възможност, необвързаните да си разменят телефонните номера с интересна личност. Но, за съжаление, представителите на противоположния пол тази седмица ще бъдат твърде затворени към необвързаните.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

По-добре не спорете с любимият човек, а се вслушайте в мнението му. Скоро ще имате разговор с роднини. Не залагайте на срещи, тъй като те няма да ви помогнат да се сближите. Обърнете внимание, че точността в комуникацията ще ви помогне да избегнете интриги. За да не се разочаровате от хората, избягвайте да флиртувате с непознати. В същото време имайте предвид, че най-вероятно вашата ревност не е безпочвена. Това обаче не важи за всички Везни. Във всеки случай, когато общувате с противоположния пол, е полезно да слушате повече, отколкото да говорите.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Тези, чиито съюзи са добре установени, днес, 23 септември 2022, със сигурност могат да са щастливи от това. Но в същото време все още не трябва да мислите за брак. Като цяло, днес е по-добре за вас да не взимате окончателни решения в романтичния ви живот. Ако искате ярки впечатления, запознайте се с нови хора. Не са изключени трудности в отношенията на утвърдените двойки. Избягвайте да се потапяте в домашната рутина, тъй като това е пагубно за романтиката. Но идва подходящо време да се погрижите за всичко това.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

За вас, Стрелци, днес – 23 септември 2022, звездите препоръчват да игнорирате лошото настроение на партньора при всякакви обстоятелства. Това е най-доброто решение. Вълнуващите и незабравими срещи ще бъдат от полза за започващата връзка. С голяма вероятност другите ще флиртуват с вас, но не очаквайте сериозни последствия. Някой ще сметне милите ви жестове за знак на съчувствие, което може да предизвика неразбиране. Но не се чувствайте неудобно от това. Не пренебрегвайте близките си, заради други неща, в противен случай ще възникнат недоразумения.

Любовен хороскоп 23 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Важно е да бъдете креативни при организирането на срещата, планирана за тази вечер. Включете фантазията си! Бъдете по-сдържани, тъй като емоционалното ви напрежение не трябва да е причина да пресирате любимия човек. В определен момент непознати ще се опитат да пленят сърцето и ще ви обсипят с комплименти. Но не губете главата си и останете разумни. Днес ще ви бъде от полза чарът в общуването с противоположния пол. Тези, които жадуват за взаимност, трябва да излизат по-често навън.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Не е нужно да променяте нищо във връзката си точно днес. Непостоянството в поведението на партньор може да ви дразни. За да се справите с подобни дни, слушайте съветите на по-опитните. Също така, избягвайте да спорите. Вместо това, напишете любовна бележка или отправете няколко комплимента на сродната ви душа. Помислете, че това е последният ви шанс да се свържете с него/нея. Но, ако все още няма реакция от негова страна, това вече не е ваш проблем, защото сте направили достатъчно.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 23 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Нежеланието да правите нищо ще бъде причината да ви бъде трудно да се представите в благоприятна светлина. Но има и такива, няма нужда да се тревожите. Ако имате симпатии към нов човек, не трябва да разкривате чувствата си към него. Но, ако е необходимо, ще бъде възможно да привлечете приятен човек, благодарение на обаятелният ви чар. Тези, които все още търсят своята сродна душа, ще могат да срещнат съдбата си в голяма компания. Ако възникнат трудности, звездите препоръчват да се игнорира лошото настроение на партньора при всякакви обстоятелства.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе