пътят към мечтите
Астрология

СЪВЕТ за 23.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 23.09.2022: Енергиите на денят насърчават всеки човек да разширява границите, рамките, нагласите: вътрешни и външни. Това ще разшири хоризонтите ви на разбиране и ще премахне някои вътрешни бариери.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

Кои зодии ще имат невероятен късмет в любовта до края на седмицата 19.09-25.09

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Орхидея – къде да я позиционирате, така че да цъфти дълго и да расте активно?

Защо пожълтяват и капят листата на Бенджамина?

Астрологичният съвет за днес, 23.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 23.09.2022 зодия ОВЕН

Важно е да разберете, че всички граници се премахват чрез знанието. Разбирайки нещо неправилно, точно така се ограждате и дистанцирате.

Съвет за 23.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Днес енергиите на денят ще разрушат някои перипетии, така че бъдете подготвени за факта, че може да попаднете на информация, която ще предизвика вътрешен дискомфорт или ще противоречи на настоящите ви убеждения.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 23.09.2022: За да бъде денят комфортен, важно е да приемете едно просто правило: не правете изводи от информацията, без да сте я изпитали сами.

Съвет за 23.09.2022 зодия РАК

Информацията може да се използва като начин за манипулация и това е, което трябва да се избягва днес. Не допускайте манипулация:, както по ваш адрес, така и по чужд.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Приемете света като цяло, без да се разделяте на категории. Бъдете миротворец. Бъдете вдъхновени от светли идеи и идеали и с това ще бъдете от полза на много хора.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Днес, 23.09.2022, е полезно да се вслушате в съветите на приятели и роднини, тази информация може да бъде важна за вас.

Съвет за 23.09.2022 зодия ВЕЗНИ

По-добре е да отложите всички съдбоносни решения и да се заемете с рутинната работа. Така няма да направите нежелани грешки.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Важно е да запомните, че „учителят“ няма да направи нищо вместо вас, но може да направи най-важното – да даде знания и да ви насочи в правилната посока, за да не хабите напразно силите и енергията си.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 23 септември 2022: Ако чувствате, че не искате да ходите никъде и да общувате с хора, можете да насочите енергията си към творчество.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Направете всичко, което ще ви помогне да не останете сами с вашите мисли, емоции и настроение. Това е денят, в който мисленето „за цял живот“ няма голяма полза.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Осъзнайте, че вашата сила е във вашата индивидуалност. Не се стремете да бъдете „като всички останали“, позволете си да се откроите.

РИБИ, вашият съвет за днес

Днес, 22.09.2022, Способността да контролирате себе си и емоциите е важна част от управлението на цялостната ви енергия.

Tagged , , , , , , , ,
на горе