ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

дневен хороскоп за 25 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 23 септември 2022: В този ден е много вероятно отношенията с колегите могат да бъдат леко напрегнати. Днес не трябва активно да защитавате интересите си, ако искате да запазите позицията си. Сега имате нужда от силно рамо, на което не само да разчитате, но и да се облегнете, заради тежестта на тревогите ви. Огледайте се за достоен кандидат за тази роля, той със сигурност ще бъде намерен, може би, сред представителите на противоположния пол. Въпреки това, не трябва да придавате романтично значение на подобни действия.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

ДОМАШНА ТОРТА за семейството, със или без повод

❤Л О К У М К И ❤…Мммммм…❤ Лесно, вкусно и много сладичко!

Салата във вид на торта

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Защо котките обожават да спят върху хората?

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 23 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 23 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Светът около вас винаги ще ви казва какво трябва или не трябва да правите. Светът винаги ще ви казва кой трябва или не трябва да бъде. Но не е нужно да приемате на 100 % всяка информация, която ви е дадена. Дадено ви е по право силата на свободната воля, Овни, и това е силата, която сте призвани, да използвате точно днес. Нещо ще ви подсказва, че ретроградният сезон ще донесе със себе си много разкрития, както и яснота за вашия път и цел. Тези моменти ви пренасочват по пътят ви!

Дневен хороскоп за 23 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес, освен обичайното ежедневие, ще получите дългоочаквано признание за ваш много съществен принос в събитие или дейност. Едно такова признание се равнява на много. А, какво смятате да правите в бъдеще? Днес звездите ви напомнят, че прекалената гъвкавост ще ви извади от форма. И така, влезте в пространството за хармонизиране със себе си. Възстановете границите си, като се запитате какво наистина има значение. Възстановяването на силата не винаги става толкова лесно. Но това ще ви помогне да излезете от някаква токсична ситуация. Червените знамена са видими от дълго време.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 23 септември 2022, ще бъде ден за равносметка. Въпреки, че вие знаехте в какво се забърквате. Знаехте го от самото начало. Знаехте, че няма да е лесно. Знаехте, че ще трябва да вдигнете доста сериозно нивото. Така че, приемете тези предизвикателства спокойно, продължавайки напред и напред. Нещо ви подсказва, че скоро ще погледнете назад към това като към урок, който преструктурира хода на живота ви, Близнаци. Приемайте тези житейски предизвикателства, колкото се може по-спокойно и с мъдрост.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 23 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Това е всичко, което някой иска, Раци. Това е всичко, за което се надявахте и за което се молехте. И така, какво ви пречи да отворите сърцето си за божествената връзка, която сте поканили във вашата Вселена? Какво ви пречи да разрушите бариерите, които толкова внимателно сте издигнали около себе си? Днес, 23 септември 2022, сте призовани да проявите себе си като най-автентичната версия на себе си и да се освободите от тревогите си. Ако знаехте само всички чудеса, които се случват зад кулисите за вас! Вие сте лунно дете, отворете сърцето си за тази божествена връзка.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 23 септември 2022, някакво събитие ще ви помогне, да разберете, че никой не е съвършен, включително и вие. Тази глава от живота ви е изцяло и за пълно приемане. Става въпрос за това: да обичате хората такива, каквито са, въпреки пукнатините и пропуските в характерите ми. Дарът на вашата безусловна любов обещава да доведе до динамична промяна отвътре и отвън. Когато става дума за кариерата ви, винаги си припомняйте за способността да превръщате раните си в мъдрост. Вие сте привлекли определени изпитания в живота си, за да станете най-бронираната версия на себе си.

Дневен хороскоп за 23 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 23 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Всеки знае, че животът е едно училище. Ще научите, че любовта не трябва да е несигурна. Да бъдеш с някого, когото обичаш и на когото държиш, чувството не трябва да те разкъсва или да ти причинява хаос и тревоги. Така че, бъдете благодарни на Вселената за това, което ви е научила и се откажете от вредния навик – да смесвате стари и приключили истории с настоящето. Космическият климат ви помага да изградите семейно гнездо с някой, който е много загрижен за вас, обича ви такива, каквито сте и оставя място на вашето вътрешно дете да се чувства безопасно. Ето една любов, която се чувства сигурна.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 23 септември 2022, е възможно да се чувствате изтощени или имате чувството, че силите работят срещу вас. Това, че всеки освен вас получава това, което е поискал, няма проблем. Но има недостатък в плановете ви, и това е, че давате на негативите повече власт, отколкото заслужават. Вместо това, започнете да се доверявате на божествения план, да разпознавате реда в хаоса и да знаете, че се движите към нещо, което наистина е в съответствие с вашето най-висше и най-голямо добро. Дошло е време да повярвате в неограничените възможности на човешката душа! Вашата силна стреличка от вселената е на път към вас!

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Скорпиони, учете се. Учете се всеки ден. Ще научите, че не е нужно да се отнасяте към другия, както са ви учили. Ще научите, че връзката ви се развива с вас. Ще научите, че имате разрешение да преразгледате правилата за взаимодействие, докато вървите по пътя. Ще научите, че това, че си позволявате да бъдете уязвими, не ви прави слаби. И най-важното, ще научите, че пръстенът на пръста ви не означава край на вашата свобода. Така че, позволете си да изследвате цялата дължина и ширина на тази връзка, както се чувствате призвани. Вие сте на път да отворите портал на блаженство и магия! Имате пълното право да избирате.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Смело сте вървели по тъмните коридори на психиката ви, Стрелци, и сте се измъквали от това тъмно място не веднъж. Вашите тревожни мисли вече не ви плашат, защото винаги знаете как да ги отведете до изходната врата. Днес намаляващият сърп на луната напомня, че е време за ново начало. Едно последно прочистване, както на тялото, така и на душата, ако щете. Вие сте подготвени за прераждане, Стрелци, така че с радост се разделете със старата житейска история. Считайте това за начало на вашето духовно израстване.

Дневен хороскоп за 23 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес, 23 септември 2022, ще откриете, че облаците на объркването се разсейват, носейки дара на яснотата. Вече знаете къде сте и какво искате, кое е добро място и знаете накъде отивате от тук нататък. Така че, отстоявайте своята истина, Козирози. Започнете да вървите по по-рядко по утъпкания път, дори и да вървите сами. Не забравяйте, че не е необходимо да обяснявате избора си на никого. На романтичния фронт ви насърчават да започнете разговор, ако почувствате искра с някого. Никога не знаете потенциала на това, което можете, да създадете, докато не станете по-уязвими. Вселената ви дава уникален шанс в този ден.

Дневен хороскоп за 23 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 23 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Може би е дошло време за избор, Водолеи. Влезли сте в пространство на подравняване в себе си, където разбирате, че този проект ще ви доближи до голямата ви визия и реализацията на целите, които сте си поставили. Така че, намерете начин да разпределите времето си, така че да можете да оцените многото роли, които сте поели по пътя. В същото време не се отказвайте да се грижите за себе си. Знайте, че вие заслужавате собствената си любов повече от всеки друг. Днес разпределете времето си, така че, да имате и за себе си.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 23 септември 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

И какво, ако нещо проработи, съгласно предварителните ви очаквания? И какво, ако се спънете и паднете няколко пъти по пътя към финалната линия? Днес планетите ви насърчават да целунете раните си и да ги превърнете в мъдрост. Помнете, че всички ваши грешки са ви научили на важни житейски уроци. Това, което Вселената ви предлага в момента, е възможност да обърнете историята. Така че, продължавайте да поддържате визията за това, което създавате във въображението си, докато продължавате напред. Вие сте създателят на вашата собствена реалност и вътрешна красота.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе