Никога не питайте никого кое е правилно и кое не.
Психологически

Не питайте никого кое е правилно и кое не

Не питайте никого кое е правилно и кое не, съветват психолози.  Животът е експеримент, в който трябва да разберете кое е правилно и кое не. Всички сме уникални.

 

Никога не питайте никого кое е правилно и кое не.

Понякога може би ще сгрешите, но това ще даде подходящия опит, от който веднага ще се възползвате. Всяко действие води до незабавен резултат. Просто бъдете нащрек и гледайте. Зрял човек е този, който се е самонаблюдавал и е открил кое е правилно и кое не е за него; кое е добро и кое лошо.

И благодарение на факта, че той сам ще го намери, има голям авторитет: дори и целият свят да каже нещо друго, нищо няма да се промени за него. Има собствен опит, от който да черпи, и това е достатъчно.

Ако е тъмно – просто нещо блокира светлината, допълват психолози. Тъмнината няма източник. Може ли всичко, което кара сърцето да трепти, да се побере там.

Започвате да се оплаквате, че всичко не е наред с вас, че трябва да чакате по-светли времена. Да, само че светлината не е за това да се появява и след това да изчезва. Това е много лесно за разбиране, можете да се обърнете към физиката – тъмнината няма източници. Ако е тъмно, нещо просто блокира светлината. Ще го разберете, като ритнете с крак, не се катерете, разбира се – и вижте как контурите на всичко наоколо стават малко по-лъчезарни и светли.

Най-добрите съвети от Ошо за ЩАСТИЕТО

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Мнението на другите за теб не ти трябва – изхвърли го. Подари си щастието да не се влияеш от това, което хората говорят за теб. Виж как

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе