ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

кармична връзка
Интересно Психология

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Скъпи приятели, на списание „Щастливите жени“, в настоящата публикация ще си „поговорим“ за вселенска връзка между душите и телата. И защо всичко на този свят, в този живот не е просто, хей така… Защо няма нищо случайно, а всичко е планирано до последният детайл…

Преди да се въплъти (инкарнира) на земята, душата избира не само родителите си, но и всички значими хора в живота си, като се започне от най-близките роднини и се стигне до всички хора, с които ще се срещне на земята.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този ви живот 

Сродни души – хора преродили се от миналото 

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 1) 

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1? 

Как всяка зодия разпознава СРОДНАТА си ДУША 

Вселенска връзка – как се заражда между душите, а тук – на земята, и между телата?

Още преди да се инкарнира в майчината утроба, душата приема точно определена мисия, „сключва“ договор и поема по „пътя“ към физическото (материалното) тяло.

Между всички тези души (малки искрици) има споразумение за „сътрудничество” в този живот и всяка от тях носи определени уроци една за друга. В следващия живот те могат да сменят местата си и да придобият съвсем различно преживяване, но със същите души.

Ето така се заражда вселенската връзка между душите и телата на хората.

Спрете се за миг. Ако къде седнете и отпуснете тялото си, отпуснете раменете. Хайде сега се замислите за всеки човек, който е изиграл някаква роля в животът ви.

Роля имат и хора, които не ни обичат!

Како споменахме, ролята не е задължителна само от хора, които ни обичат, а напротив, може да е точно обратното. Някои ни причиняват страдание и болка и в този момент не успяваме да спрем този, болезнен за страдащия, процес.

Нашите родители, прародители, братя, сестри, съпрузи, партньори, деца, свекърви, тъщи, съученици, приятели, колеги в работата и университета… Всички тези души, но тук на земята приели човешки форми, са свързани с нас от кармичната връзка на минали животи.

Да, ние сами ги избрахме и поканихме в животът си, именно защото предварително знаехме, че те могат да създадат точно определи условия в живота ни, които да ни помогнат да понесем изпитанията, които сме избрали, да научим уроците и да отработим кармата.

Защо съдбата затваря врати? 

Притча за житейският урок 

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Душата е вечна! За нея смъртта не съществува, защото няма как да бъде унищожена – тя е енергия, а не материя!

Можем да имаме непоносими отношения с родителите или с членове от рода. Може би постоянно ще се питаме, защо да ги обичаме, знайте… Ако отношенията са нараняващи, отразяват се зле на физическото или менталното тяло, можем да направим избор, да не търпим повече. Можем да им простим в себе си и да им бъдем благодарни, поне защото са създали почва за идването и развитието на душата. Защото тази „почва“ сме избрали сами.

В какво се състоят кармичните уроци?

Понякога кармичните уроци са жестоки, тежки, трудни за разбиране, почти непоносими и силно болезнени. Трябва много сила, както физическа, така и психическа, за да бъдат издържани и научени успешно.

Например, ако имаме лоши отношения с партньора, трябва да се знае, че тази връзка е родена още преди да дойдем тук. Тя е „създадена“ от нашите души още преди въплъщението на земята. В тези случаи се явяваме като огледало, в което трябва да видим себе си и да променим нещо в нас.

Вселенски връзка има, дори и в работата ни.

Кармичната връзка между хората може да се проследи, дори в отношенията „шеф – подчинен“ , където шефът се явява като тиранин, а служителите страдат от неговия характер. Повярвайте, че и в това няма нищо случайно!

В крайна сметка този шеф може да има един или няколко подчинени, с които не се показва като тиранин, а напротив, той се държи като много мил и щедър човек и се държи с останалите, сякаш е скъсал веригата. Шефът в този случай се явява, като въпросното „огледало“.

Но най-силната космична връзка между хората, е между децата и родителите.

Деца и родители (най-милата кармична връзка), души с които сме били заедно повече от един живот. Когато идваме на този свят, чрез нашите родители, тогава започват и уроците, за които душата ни е сключила „споразумение“.

Ето защо казват, че децата са най-добрите учител… Когато имаме деца, те ни носят нови уроци, които не бихме могли да научим от нашите родители, роднини или по друг начин. Така се оформя един цикъл. Колелото на кармичните връзки между хората.

Във Вселената няма грешки! Няма случайни неща, хора, събития… Всичко има смисъл. Всеки от нас е дошъл тук с конкретна мисия. Земята е едно огромно училище! От нас зависи, дали ще научим урокът или ще се връщаме, повтаряме, докато това не се случи…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе