Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него
Любов и партньорство

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

Да, определено никой не иска да бъде предаден в една връзка, още повече нежния пол. Но истината е, че изневярата е твърде възможна, дори и при най-влюбената и вярна един на друг двойка. Колкото и да е болезнено и непоносимо в началото, с времето тази болка и огорчението избледняват, както и всичко останало.

Женското сърце може да понесе толкова много… Независимо дали партньорът ви е изневерил или имате съмнения, че го прави – вие трябва да разберете истината. Заслужавате го. Да, понякога тя е твърде болезнена, но знаете ли кое е още по-болезнено? Съмнението, което може да докара човек до лудост.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето как да разбереш дали партньорът ти ти изневерява

Той внезапно се нуждае от личното си пространство

Партньорът ви споделяше всичко с вас – пароли за имейли, достъп до социални медии, телефони. Всяко проклето нещо. И още повече, че вие не сте го поискали, защото сте му имали пълно доверие. Той сам е бил този, който е изявил желание да сподели всичко с теб. Напоследък обаче той постепенно премахва вашите „привилегии“.

Първо промени паролата си за имейла, с оправданието, че се притеснява акаунтът му да не бъде хакнат. Но има една подробност – новата парола не е споделена с вас. Както и последвалите променени пароли на всички останали акаунти в социалните мрежи. Не е ли странно?

Защо любовта понякога боли и любов ли е, когато те кара да страдаш?

Той е физически, но не и мислено с теб

Може да сте в една стая, да ядете или да гледате едно и също предаване заедно. И все пак имаш чувството, че той мислено е някъде другаде, но не и тук с теб. Да, това е доста неприятно усещане, защото с времето ако продължи, започваш да се отчуждаваш от този човек, след което следва раздяла понякога.

Още повече, когато влюбеният, искрящ поглед се превърне в празен, когато ви гледа. Твърде вероятно е, когато това се случи, вашият партньор да си мисли за неговата любовница, която е превзела мислите му и бавно ви заема мястото.

Не позволявай на страха от нараняване да ти попречи да изпиташ най-великото чувство – любовта! 

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Той става изведнъж доста потаен

Преди този мъж споделяше всичко с вас до най-малката подробност. Знаела сте точно какви мисли се въртят в главата му и какви чувства са обзели сърцето му, поради това колко свободно ги е споделял с вас.

И дори понякога да е било твърде досадно за вас, все пак е било доста мило и вие сте харесвали това.

Но сега не чувате нищо особено от него, освен общите неща. Неща, които откровено не заслужават истинско споменаване, като например, че нещо от домакинските потребности е свършило.  Той вече не се оплаква от колегите си, вече не споменава как прекарва свободното си време на работа и вече не говори за това как наистина се чувства във вашата връзка.

Той вече не ти се сърди и не е раздразнителен

Вашият партньор се ядосваше толкова много, когато забравяхте да платите сметките навреме. Но сега, дори ако телефонната сметка е неплатена от два месеца, на него му е все тая. Не само това, но и още по-лошото, което е, този мъж не ви ревнува. Той изглежда напълно безразличен към всички онези мъже, които флиртуват с вас.

Защо се случва това? Е, може да има няколко причини за това. Може би той осъзнава, че няма причина да е толкова напрегнати, когато самият той не е перфектен. Но липсата на ревност може и да показва някаква форма на доверие, но все пак ако той изглежда напълно безразличен към това, че може и да ви загуби, то най-вероятно чувствата му са започнали да си отиват.

Той започва да се отдалечава от вас и не ви прави никакви проблеми, тъй като смята в най-скоро време да поиска раздяла, за да може да е спокойно с другата жена.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те

Престъпно е да лъжеш жената, която те гледа с толкова обич и доверие

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе