Искаш да те желае до полуда? Мила, жената е най-привлекателна, когато е уверена

Искаш да те желае до полуда? Мила, жената е най-привлекателна, когато е уверена
Любов и партньорство

Искаш да те желае до полуда? Мила, жената е най-привлекателна, когато е уверена

Ако искаш той да те желае, знай, че няма нищо по-секси от жена, която знае какво иска и го постига. Въпреки това, ако знаете какво да правите, мъжът, с когото излизате или от когото се интересувате, ще започне да копнее за любовта ви за нула време. Всъщност той може дори да е този, който ви преследва!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Накарай го да те желае – ето как

Бъдете уверени в себе си и своите способности

Колкото и да се опитвате да бъдете, вие не сте перфектни. Имате недостатъци, с които се борите и не винаги получавате реакцията, която искате. Истината е, че дори да мислите, че той иска да се среща с жена, която има всичко, той пак ще бъде привлечен от вас.

Как ще стане това?

Е, ако му покажете, че имате собствен стил и увереност с всичките си несъвършенства, той ще види колко специална сте. Не се заблуждавайте: никой не е по-привлекателен от жена, която се чувства най-комфортно в собствената си кожа. Самоувереността е ключова. Вярвайте в себе си и способностите си и мъжете ще ви забележат.

„Честността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора.” – Уорън Бъфет

Бъдете страстни за всичко, което правите

Когато сте страстен, това се вижда във всичко, което правите. От начина, по който вървите до начина, по който говорите, мъжете могат да усетят кога сте страстен за нещо – и това ги влудява.

Очевидно мъжете обичат жена, която е страстна за живота и целите си. Когато станат свидетели от първа ръка колко харесвате това, което правите, има вероятност те да искат да бъдат част от това. Това е силата на страстта – тя е заразна. Така че, когато един мъж види как сте запалени по хобитата си, целите си и живота си като цяло, той ще бъде привлечен още повече от вас. Той ще разбере, че сте човек, който си струва да го преследвате.

И мъжете имат нужда от грижа и любов! Дами, отнасяйте се добре с тях

Нека той бъде до теб

Всички искаме да сме нужни на близките си. А що се отнася до мъжете, те искат да се чувстват като герои пред жените, които обичат.

Ето още нещо, което трябва да знаете за тях – те обичат да се чувстват като необходими. Те искат да бъдат тези, които могат да поправят нещата и да направят нещата по-добри за вас. Остави го, мила. Нека той бъде мъжът. Позволи си да бъдеш слаба. Да бъдеш нежна. Да бъдеш жена.

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част първа

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част втора

Бъдете независими и самостоятелни

Няма нищо по-привлекателно за един мъж от независима жена, която контролира живота си и не е необходимо да зависи от никого за своето щастие. Ако искате да сте желана, бъдете жена, която е самодостатъчна и може да взема решения за собствения си живот. Покажете му, че можете да се грижите за себе си и че не е нужно някой друг да го прави вместо вас. Още по-добре, нека той види колко се забавляваш, когато живееш живота си според собствените си условия.

Опасната страна на онлайн запознанствата: Кого трябва да избягваме

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Флиртувайте с него

Мъжете обичат, когато една жена флиртува с тях и ще бъдат още по-привлечени от вас, ако го правите по безпрепятствен начин. Виждате ли, да бъдете първи и да го дразните са начини да му кажете, че се интересувате от него, без да излизате и да го казвате. Осъществяването на зрителен контакт, усмивката и лекото накланяне са страхотни начини да флиртувате с него. И ако той отговори положително с езика на тялото си, не се страхувайте да направите крачка напред и да го поканите на първа среща.

Освен това, ако има някакво напрежение или неудобство между вас двамата, флиртът ще помогне да разведрите настроението и да върнете нещата в правилния път. Независимо дали използвате думи или езика на тялото, за да флиртувате, правете го по безгрижен и забавен начин. Ако се направи правилно, със сигурност ще го накарате да ви иска още повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето

Заблуда: Не се преструвай, че всичко е наред, когато не е, само защото го обичаш

По-добре да бъдеш сама, отколкото с мъж, който не те уважава – цени себе си!

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе