Искате ли да привлечете богатство? Носете златна рокля за Нова година

Рокля за Нова година
Мода Празници

Искате ли да привлечете богатство? Носете златна рокля за Нова година

Остават само три дни преди да посрещнем Нова година и през това време трябва да решим много проблеми: да купим храна за празничната трапеза, да помислим за подаръци за роднини и приятели и, разбира се, да не забравим за себе си .Необходимо е не само да изберем облекло, но и да помислим какво послание носи то. Не е тайна, че цветовете ни позволяват да привлечем енергия в живота си и следователно да разрешим проблемите, които са актуални в момента.
Така че с избора на тоалет за нощта преди да посрещнем Нова година трябва да се подхожда особено внимателно.

Какво да облечете на Нова годинаспрямо зодията

5 зодии, които не обичат Нова година

7 неща, които да направите за себе си през новата година

В кукленския манастир „Св. Св. Козма и Дамян“ стават чудеса

Вижте кои цветове рокля за Нова година ще помогнат да привлечете любов в живота и с кои да привлечете богатство  

Черният цвят- рокля за Нова година

обещава обновяване, внася нещо ново в живота. Черно облекло трябва да бъде избрано от някой, който разчита на чувствеността, живота, раждането, прераждането.
Ако искате промени, тогава изберете черно, това ще ви позволи да вървите през живота с достойнство.

Златист цвят – рокля за Нова година

Искате ли да привлечете богатство? Носете златна рокля за Нова година
Този цвят носи богатство. Така че, ако през Новата година ще бъде важно да решите проблема с финансите, тогава не се колебайте да го изберете. Залагането на злато ще донесе богатство.

Белият цвят – рокля за Нова година

носи енергийно нулиране. И тоалет в този цвят е своеобразно послание, че сте готови за промяна.

рокля за Нова година

Червен цвят – рокля за Нова година

е привлекателно. Тези, които залагат на яркостта, трябва да изберат този цвят. Жена в такова облекло ще привлича, обещава лекота и приятни емоции в общуването.

Зелен цвят- рокля за Нова година

е цветът на парите. Ако златото носи само пари, то зеленото е многостранно. Носи не само богатство, но и късмет в бизнеса.

рокля за Нова година

Люляк, виолетов  цвят – рокля за Нова година

са цветовете от същата гама. Те са за енергия. Лилавото е цветът на магията, ако целта за 2023 г. е да развиете интуицията и магическия си усет, тогава трябва да изберете точно такъв тоалет.
Ако сте в дълбока депресия и не можете да излезете от това състояние, празнувайте Нова година в лилаво. Ще ви донесе мир и мъдрост. Виолетовият цвят е за тези, които имат много неспокойна душа. И също така е голяма сила, енергия и стабилност във всичко.

Сребро цвят- рокля за Нова година

този цвят е за тези, които се стремят да уредят личния си живот. Носи стабилизация, помага да се подреди логично всичко в живота, да се подредят нещата, докато нещата ще се решат сякаш от само себе си. Среброто ни дава възможност да въведем ред във всичко. Направете цялата система логична, изградете логичен живот.

Розов цвят – рокля за Нова година

Ако говорим за Заека, розовият нос на животното веднага ни идва на ум. Той го крие и защитава на първо място. Така че розовият цвят ще определи пестелива Нова година.
Ако изберете розово облекло, тогава през следващата година ще бъдете третирани със специално внимание и страхопочитание. Така че можете да преминете през 2023 г. като порцеланова кукла и да не се страхувате, че някой ще разбие сърцето ви и ще унищожи надеждите ви.

Син цвят – рокля за Нова година

е цветът на мъдростта. Ще донесе енергия, успех в любовта и благоразумие, което понякога толкова много липсва на мнозина. Синьото е цветът на лекотата и небрежността. Казано накратко, ако искате да прекарате една година в Бали, изберете синьо. Без отговорност, без тежест. Синьото ще донесе спокоен живот, свобода и лекота в бизнеса.

В същото време изобщо не е необходимо да купувате ново облекло за Нова година, достатъчно е да изберете едно нещо, в което ще вложите дълбок смисъл. Например, не можете да изберете черна рокля или сребро. Можете да изберете черно облекло, но за него купете сребърна или златиста брошка.
Основното е енергията, посланието. Символи могат да се видят не само в облеклото, но и в декора на дома. Ако едно момиче е изправено пред задачата да създаде семейство, тогава можете да украсите коледната елха с пръстени, да поставите два пръстена в торба и да я окачите на коледната елха.

Не забравяйте, че Заекът цени мекотата, нежността. Във всички спорни въпроси се опитайте да правите малки стъпки и тогава ще постигнете по-голям успех, не е нужно да се подлагате на натиск и да се опитвате да превземете височините с буря.

Tagged , ,
на горе