ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)

дневен хороскоп за 22 август 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Характерът на деня днес се определя от влиянието на любящата Венера: в главите на земното население ще се роят романтични мисли, което ще се отрази негативно на производителността на труда. Хороскопът ви насърчава да спрете да се опитвате да се борите с човешката природа и да планирате тет-а-тет с любимия човек: днес е времето за това. Не се съмнявайте в себе си, останете верни на идеалите си и се опитайте да бъдете най-добрата версия на себе си. По-късно ще бъдете много благодарни на себе си за това усилие.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна магнитна буря достигна до Земята

Туршия 100-те чушки – най-добрата туршия за студените зимни дни

Хороскоп за АВГУСТ 2022

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

ВОДА от СТАФИДИ

Молитва на Преображение Господне

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 9 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 9 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Периодът на изчакване за нещо добро е твърде дълъг. Чувствате, че търпението ви е на път да се изчерпи. Ако е така, просто дишайте и се опитайте да се освободите от фалшивото чувство за контрол над ситуацията. Не забравяйте, че Вселената е на ваша страна. Скоро всички дългоочаквани благословии ще бъдат изпратени до вас. Всичко, което трябва да направите, е да овладеете изкуството на последователността. Упоритостта ви ще бъде щедро възнаградена.

Дневен хороскоп за 9 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Сега не е моментът да се притеснявате, че нещата не се получават. И това не е моментът да се тревожите за дребните неща. Починете си от суетата и насочете вниманието си към големи и важни дела. Звездите ви съобщават, че в животът ви е настъпил период, в който трябва да се движите само напред. Ако сте мислили да разширите екипа си, приемете това като знак! Силите на Вселената са насочили кариерата ви в правилната посока.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 9 август, звездите вещаят за Близнаците, че са близо до финалната линия. Сега не е моментът да спирате дотук. Продължете откъдето сте спрели. Предизвикайте себе си да продължите напред. Ще запомните този период като повратна точка в живота си. Някои може да имат възможност да пътуват или да работят в чужбина. Моделирайте, докато желязото е горещо!

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 9 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес звездите призовават Раците да анализират заобикалящата ги среда и междуличностните отношения. Идентифицирайте хората, които изпълват душата ви с радост и вдъхновение. А също и тези, които само черпят от него и изтощават вашите резерви. Да изисквате вашите интереси да бъдат взети предвид не е престъпление. Една много мъдра мисъл, гласи, че да пазите границите си и да не се извинявате за този акт на грижа за себе си, не е престъпление.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Понякога грижата за себе си прилича на вана с етерични масла и полезни соли. В други случаи това означава защита на личните граници. Днес звездите напомнят на Лъвовете, че „не“ може да бъде най-краткото и най-точно изречение. Освободете се от желанието да се харесате на всички. Това ще ви помогне да пренасочите енергията си към личните си цели и да изпълните всички ангажименти, които сте поели.

Дневен хороскоп за 9 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 9 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Вие сте по-близо от всякога до това да привлечете в живота си същата сродна душа, която е била призовавана толкова дълго. Само не започвай да „преследвате любовта“, Деви. Просто продължете да живеете нормален живот – правилният човек ще ви намери. Вселената вече е подготвила всичко необходимо за това. Единственият начин да помогнете на каузата е да станете най-добрата версия на себе си за себе си. Например отказ от някои самоограничения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, на 9 август, представителите на зодия Везни не трябва да разчитат на външна помощ или намеса. Заради натрупаните ежедневни проблеми хората около вас са твърде съсредоточени върху собствените си дела. Въпреки това, не се паникьосвайте и се отдайте на спокойствие. Можете да се справите сами с всички проблеми. Можете да обсъдите историята на успеха си със семейството и близките си по-късно.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Скорпионът не може да взема кардинални решения. Всичко трябва да се обмисли, да се претегли до най-малкия детайл и едва тогава да се сложи край. Не се подчинявайте на обстоятелствата, те могат значително да подкопаят авторитета ви. Но, ако имате желание да промените нещо в работата, тогава това наистина е правилният ден. Обърнете се към приятел, личен консултант или психолог. Опитайте да се обградите с неща, които събуждат радост във вас.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Този ден ще донесе много разкрития на Стрелците. Някои от тях може да са приятни, а други да не толкова. Не забравяйте, че всяка информация ви става известна по някаква причина. Трябва да действате съзнателно и да вземате решения, които служат за доброто на екипа. Що се отнася до междуличностните отношения, звездите ви напомнят, че сега не е моментът да замитате истината под килима.

Дневен хороскоп за 9 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес звездите ви умоляват, да намалите темпото и да се насладите на простите удоволствия в живота. Например, спрете се и излезте на балкона, за да се насладите на красотата на залеза. Или се свийте и бъдете близо до домашният любимец, любимият човек. Гледайте добър филм или се срещнете с най-добрия си приятел/приятелка. Необвързаните Козирози ги чака нещо вълшебно. Ако вече сте усетили искра в общуването с някой, опитайте да задълбочите тази връзка.

Дневен хороскоп за 9 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 9 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Вашата душа, Водолеи, се нуждае от комуникация повече от всякога. Особено със семейството и приятелите. Един задушевен разговор днес ще ви помогне да придобиете увереност и да прогоните негативните мисли. Постигането на вътрешен баланс ще бъде улеснено и от среща с близък по дух човек. Основното нещо е да не бъдете сами. Има много неща, които трябва да се обсъдят.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Може би днес, 9 август, ще установите, че сте достигнали етап от живота, в който вече не чувствате нужда да отговаряте на всички покани. Предпочитате да останете вкъщи, да си направите чаша чай и да се насладите на разговор с най-важния човек в живота ви. Повярвайте си, че това решение ще бъде най-доброто и полезно за вас, Риби. Звездите ви призовават да намалите темпото и да оцените всичко, което настоящият момент може да предложи.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе