Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота

Овен

Външният вид понякога може да бъде измамен. Независимо дали сте във връзка или неженен, имате право да запомните това мото днес. Бъдете внимателни към решенията си по време на нови срещи.

 

Телец

Облаците се събират и настигат партньора ви. Споровете в началото ще бъдат напрегнати, но спонтанно ще омекват, ако оставите страховете си настрана.

 

Близнаци

Вашата чувствителност прави интуицията ви надеждна и събудените ви сетива ще ви помогнат да разберете по-задълбочено партньора си. Необвързаните трябва да се задълбочат в мотивацията си да намерят партньор.

 

Рак

Не позволявайте на никого да играе ролята на посредник между вас и партньора ви. Директното говорене ще ви позволи да разкриете проблем. Вече не може да се отлага.

Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота

Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота 

Лъв

Нещата се успокояват все повече и повече във връзката ви. Венера ви носи стабилност и ще ви позволи да направите равносметка от вашата гледна точка и тази на вашия партньор. Дайте си начин да правите разлика между мечта и реалност.

Дева

Вашият партньор става по-взискателен. Поне това чувате от думите му. Останете отворени, без да отричате или да се ядосвате. Възползвайте се от ситуацията, за да си представите бъдещето си от друга гледна точка!

 

Везни

Ще трябва да преодолеете еедна пречка, преди да разсеете някои недоразумения. Ако можете да бъдете по-спокойни, ще можете да хвърлите светлина върху нещата по правилния начин.

 

Скорпион

Изхвърляте отровата от жилото си! Естественото ви поведение е най-доброто ви оръжие да очаровате и убедите партньора си или човека, на когото гледате с такова очакване. Днес няма да е страшно да признаете чувствата си.

Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота

Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота 

Стрелец

Плаващи в атмосфера на любов и нежност, усещате как това спокойствие ви залива и сякаш никога не искате да излизате от него. Уви, това са моменти на наслада, но има и много повече.

 

Козирог

Пак сте в период на нужда от стабилност, което ви прави по-малко възприемчиви към моментите на радост. Този проблем може да бъде преодолян, просто като оставите нещата да се развиват естествено.

 

Водолей

Вашият любовен плам кара страстта да надделее във вашата емоционална сфера … Безгрижието задава тона на деня! Живейте пълноценно, без да чакате втора възможнот.

 

Риба

Днес няма да сте много на разположение на партньора си. Освободете се от домашните си грижи, трябва да ги изолирате повече от всякога. Поглезете се с романтична вечеря като двойка.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе