Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота

 

Овен

Небето благоприятства всички ваши инициативи и единственият риск е този да прекалите, да се увлечете твърде много и да мислите, че всичко е възможно за вас, че всичко е позволено за вас. Трябва още сутрина да си дадете реална представа за границата, която не трябва да преминавате.

 

Телец

Есенният сезон ви хваща енергични и жизнерадостни, напълно надарени с вашия спонтанен жизнен заряд. Луната от Риби е режисьорът на този благоприятен период, вдъхвайки ви щастлив волеви дух, който проправя пътя за щастливи моменти през уикенда.

 

Близнаци

Продължава труден период за вас, както в практическата – материалната страна, така и в интимната и личната сфера. Луната и Нептун ви държат под натиск или по-скоро под контрол, като ви принуждават да правите компромис с избора или да променяте програми и решения, взети по-рано.

 

Рак

Луната, владееща емоционалната и умствената подвижност, е в много благоприятния за вас знак Риби, откъдето осветява вашия път днес: вашите интереси се умножават и свободното ви време се оживява с проекти.

Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота

Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота

Лъв

Особено сияещо небе вижда блестящи няколко планети, които ви подкрепят безусловно във всички ваши инициативи. Силата на решението ще се ръководи от рационалността, вашият класически централизиращ темперамент ще бъде регулиран от самоконтрола.

 

Дева

Една от любимите ви планети, Меркурий, е разположена в много благоприятен ъгъл от приятелския знак Везни и позволява на вашите най-блестящи инициативи да полетят. Вашата забележителна способност да внимавате и наблюдавате се издига на високо ниво; нищо, което се случва наоколо, не ви убягва.

 

Везни

Въпреки че вчера не си легнахте в най-добрата си форма, тази събота се събуждате в добро настроение и с приятен гъдел насочен за активност през деня. Вие сте здрави от емоционална и морална гледна точка, и това ви прави особено силни в решаването на проблеми.

 

Скорпион

Все повече се доближавате към истинските ви цели, но и към идеалите ви. По-специално, Нептун ви помага да промените интелигентно своя практически и интимен живот. Скоро ще го видите напълно трансформиран и то за добро.

Дневен хороскоп за 16.10.2021 събота

Любовен хороскоп за 16.10.2021 събота

Стрелец

Човешката топлина, активен външен импулс, непреодолима усмивка, ви характеризират в този съботен ден от средата на октомври. Ще бъдете в най -добрата си форма, с много стрели в лъка си, но не се мислете за Купидон. Стреляйте във вярната посока където се намират вашите истински цели.

 

Козирог

Луната в благоприятния знак на Риби ви кара да се потопите в нови културни интереси, да посещавате книжарници, да посещавате необичайни места: вашата истинска страст сякаш се е крила някъде доста дълго време! Интелектуалното предизвикателство ви насочва към непознати за вас територии.

 

Водолей

Доста положителен астрален сценарий характеризира този ден. Рационалността съпътства всяко ваше действие. Давате добри съвети в областта на семейството и успявате добре в управлението на вашето време. Старайте се днес да не привличате внимание в социалните мрежи и други медии.

 

Риби

Прогноза за променливо спокойствие днес, видими са някои възходи и падения в тонуса и настроението. Имате нужда от психическо бягство, за да се измъкнете от ежедневието и да останете във форма. Въпреки това, ще сте доста стегнати в умствено отношение и има какво да извлечете от деня.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе