Външният вид няма значение..., ама не съвсем
Астрология Любов и партньорство

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Често сме слушали, че външният вид не е важен, колкото вътрешната красота на човека. И това наистина е така. Вероятно повечето от вас също мислят по този начин. Тогава обаче защо отделяме толкова време, за да изглеждаме добре? Нека признаем – просто искаме да се харесаме на другите, а и това ни дава повече самочувствие.

Много хора са свикнали да се грижат добре за себе си и фигурата си. Те са всеки ден във фитнес залата, рутинно тренират и имат строг режим на упражнения през целия си живот.

Стремежът за физическа красота обаче при тях често се пренася и във връзките. Има някои хора, които постоянно критикуват теглото на партньора си. Те всячески се опитват да го вкарат във форма. Разбира се, това не означава, че биха го оставили заради някой килограм в повече, но просто това им е в природата. Донякъде то се корени и в техния зодиакален знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Нека погледнем астрологията и да видим кои са зодиите, за които външният вид на партньора и това той да е във форма са от значение:

Везни

От всички зодии, които критикуват партньорите си за теглото им, родените под знака на Везни го правят добронамерено. Те искрено се грижат за дълголетието на своя партньор. По тази причина искат да направят всичко възможно, за да гарантират, че той ще избегне заболявания, свързани със затлъстяването. Бъдете сигурни, че Везните ще направят всичко възможно, за да го бутат рутинно, докато влезе във форма. Представителите на тази зодия с лекота се впускат с изучаването и проучването на най-новите тенденции за уелнес. След това е и споделянето им с партньора си.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Лъв

Фитнесът е силната страна на Лъва. В повечето случаи той се оказва привлечен от подобни хора, които са мотивирани да поддържат добра форма. Въпреки това, те може да излизат с партньор извън форма или с наднормено тегло, тъй като са го харесали като човек. И това е страхотно. Но Лъвовете в същото време съсредоточават цялата си енергия, за да го завлекат във фитнеса. Този знак е тактичен и съвсем нежно ще критикува другия за теглото му. Въпреки това, подобен подход може да се почувства вреден за психичното здраве на другия човек. Той може да се потисне и да се почувства зле, а причината е именно външният вид. Лъвът обаче не го прави с лоши намерения, макар понякога да изглежда именно така.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Стрелец

Когато мисли за своята сродна душа, Стрелецът има изискване. Той иска да се сближи с партньор, който може да му помогне да станат силна двойка в очите на обществото. Така че, те често се стремят да поправят ситуацията, ако случайно се срещнат със затлъстял човек. Докато други зодиакални знаци може да подкрепят упражненията като най-добрия начин за отслабване, при Стрелеца не е така. Обикновено той не е човек, който обича много дейности на открито и тренировки. Следователно те биха насърчили партньора си да намали нездравословната храна и въглехидратите, за да отслабне.

Както вече разбрахте, външният вид е важен в някои аспекти. Затова няма нищо лошо да се опитваме да изглеждаме добре. Най-важно е обаче какво се крие вътре в нас, не го забравяйте.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Tagged , , , ,
на горе