Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

всичко в живота вибрира
Интересно

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Всичко в живота вибрира със своята точна честота. Да, всичко в живота вибрира! Търсете и ще се убедите в това. Честотите са фини енергии, които се възприемат от човешкото енергийно тяло. Те участват и в обмена на енергия с всичко, което е около нас.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове

Наистина ли котките са пратеници от други светове, за да ни пазят от зли сили и негативни влияния?

Всяка дума, движение, звук, течност, храна, цвят, предмет, растение, животно – всичко има своя собствена честота. Въздухът, водата, почвата и огънят, също имат своите вибрации. Здраве, успех, бедност, провал – всичко има своите вибрации. Всяко събитие, обстоятелство, действие има вибрации. Всяко име носи със себе си точната си честота… Всичко в живота вибрира с точна честота!

всичко в живота вибрира
Снимка: Pixabay

Всичко в живота вибрира – за вибрациите в човешкия живот.

Човек постоянно вибрира (всичко в живота вибрира), дори и когато спи. Всички емоции, които изпитва живото същество, са видове енергии. Отрицателните енергии са с ниски честоти, положителните емоции са с високи честоти на вибриране. Ето защо, е толкова важно какви емоции излъчваме! Ето защо, се казва, че изборът е само и единствено наш и че случайности няма! Има синхроничност между вибрациите! Защото всичко в живота вибрира.

Никак не е случайно усещането как на емоционално ниво си пасваме с точно определени личности, а с други изобщо не успяваме да се разберем. Когато казват, че някой е негативен, а друг грее като слънце, това означава, че ние усещаме честотите на този човек и „четем“ по поведението и излъчването на какви честоти резонира. Насочената промяна в честотните настройки се нарича настройка на енергийната информация.

всичко в живота вибрира
Снимка: Pixabay

Човек може да възприема честоти, защото всичко в живота вибрира.

Според съществуващите данни, човек може да възприеме шест хиляди честоти, но в живота не използва и една стотна от възможностите си. Когато сте здрави, вие вибрирате на високи честоти. Докато при заболяване, е точно обратното – вибрациите се понижават. Всъщност, няма добри или лоши честоти. Всички те са необходими и важни за нещо. Но само, ако се спазва балансът в живота. В крайна сметка, ако се наруши, в живота настъпва дискомфорт, което води до сериозни последици. Човек без достатъчно енергия става апатичен, летаргичен, депресивен. Но и излишъкът от енергия, също води до дисбаланс и затруднения във функционирането на организма. Ето, защо е нужен баланс!

всичко в живота вибрира
Снимка: Pixabay

Всичко в живота вибрира = всичко, което чувствате, това и привличате.

Всичко, което човек чувства, той го привлича в живота си – основен Вселенски закон. Когато сте щастливи и поддържате това състояние, това означава, че резонирате на високи честоти, което несъмнено ще привлече в живота ви силни и позитивни личности. Попадате в щастливи обстоятелства и се оказвате участник в щастливи събития – не е случайно.

Но същото важи със същата сила и за противоположното, ако сте тъжни и тревожни, очаквайте в живота ви да се появят същите тъжни хора и мрачни събития, а житейските обстоятелства далеч няма да са щастливи и радостни. Забелязали ли сте, че когато закъснявате за нещо и бързате с всички сили, привличате повече препятствия, които ви бавят още повече? В крайна сметка самото бързане е негативно усещане. Или, когато започнете да се изнервяте, защото нищо не ви се получава, тогава всичко ще продължи да ви се изплъзва от ръцете. И не, това не е нечия злонамереност, или защото някой го е казал, затова в се случва… Не! Чисто и просто, с поведението си вие задействате конкретен закона за привличането.

Запомнете: Това, което излъчвате, е това, което привличате и получавате. Сега разбирате ли защо трябва да започнете деня си с положителна нагласа? Защото всичко в живота вибрира. 

Ако не намирате време и повод да резонирате на високи честоти, тогава денят ви едва ли ще премине като по часовник. И неприятностите в този ден могат да се изсипят върху вас като от рог на изобилието, именно защото всичко в живота вибрира. За да преодолеете това, ще трябва да положите много повече усилия.

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?
Снимка: Pixabay

Какво да направите, за да започнете да вибрирате на високите честоти?

Просто се научете да настройвате на честотата, от която се нуждаете в момента. След като овладеете това изкуство на живота, можете да промените всичко в живота си! И още по-добре, ако се научите да допускате само доброто и необходимото, затваряйки вратата за тревогите и трудностите.

Струва си да помислим, дали всъщност, според начина ни мислене, ние сами творим собствената ни реалност?

Животът има магически свойства. И това, което ви се случва през деня, е много по-интересно от всеки фантастичен сюжет. Трябва обаче да наблюдавате какво се случва в живота ви и да следите събитията, които се случват, за да не изтървете нишката на историята, както когато гледате филм. Животът е филм, който върви без прекъсване през целия ден. Ако сте разсеяни, тогава може да пропуснете важен символичен знак, който самата Вселена е подготвила за вас. Вселената или Създателя на всичко (приемете това, което ви е на сърце) общува с нас, като откликва на нашите молби и желания, според вибрацията, която излъчваме или казано с други думи – всичко в живота вибрира.

В пространството случайни неща няма! Всичко в живота вибрира! Всяко събитие и явление има своя собствена вибрация, и ако те влязат в живота ви, това означава, че сега сте настроени на една и съща честота с тях. Всеки знак, който виждате, всеки звук, който чувате, всяка миризма, която улавяте, всяко събитие, от което ставате част, е на същата честота като вас. Когато чуете сирена на пожарна кола, какво означава този знак за вас? Може би в душата ви бушува огън, който трябва да бъде потушен? Или може би любовта ви избледнява и трябва спешно да я разпалите отново? Струва си да се помисли… Само самият човек може да разбере значението на знаците, изпратени му от Вселената.

Вселената постоянно ни изпраща знаци.

Ден след ден, година след година и така цял живот всичко в живота неуморно и безспирно вибрира. Знаците могат да бъдат навсякъде, по всяко време, под всякаква форма. Дори случайно дочут разговор на непознати може да бъде отговор на ваш въпрос. В крайна сметка, ако човек чуе случаен разговор, то за него този разговор съвсем не е случаен. Този разговор носи някакво послание, отговор на въпрос или е реакцията на Вселената към действията на този човек.

Всичко, което ви заобикаля през деня, се обръща конкретно към вас, предавайки послания от Вселената. И, ако забележите тъжни и негативни хора около себе си, това е сигнал, че честотата на вашите чувства се е променила от положителни към отрицателни. И за да се пренастроите, трябва веднага да започнете да мислите за щастливи неща и благоприятни събития в живота си. Трябва да мислите, докато възстановите спокойствието си и се почувствате по-щастливи.

Трябва да излъчвате това, което всъщност, искате да получите!

В нашия народен фолклор имаме няколко поговорки, които потвърждават, че всичко в живота вибрира.

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе