Жените от тези три зодии се славят с най-висок интелект - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жените от тези три зодии се славят с най-висок интелект

Жените от тези три зодии се славят с най-висок интелект
Астрология

Жените от тези три зодии се славят с най-висок интелект

Тъй като индустрията за грим и красота е в постоянен възход, хората сега повече от всякога с залагат на външния си вид. Всъщност, много от тях се срамуват от тялото си в дните, когато не изглеждат по най-добрия начин. Въпреки това, има някои хора, които изобщо не се притесняват да излязат навън без грим или със стария си раздърпан суичър. Те може да не притежават безупречна визия, но за сметка на това се славят с висок интелект. За тях е по-важно какви са отвътре, а не как изглеждат отвън. Това до някаква степен е заложено и в техния зодиакален знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Рак до Стрелец, вижте от кои зодии са жените, които се славят с най-висок интелект:

Рак

Ракът може да бъде изключително разсеян, тъй като тези хора са капризни и чувствителни. Въпреки това, ако някога ви се случи да им посочите, че не изглеждат по най-добрия начин или трябва да положат повече усилия за външния си вид, отговорът може да ви изненада. Очаквайте лекция за самолюбието от този срамежлив воден знак. Всъщност те вършат страхотна работа за повдигане на самочувствието на всички около тях. Те помагат на хората да се интересуват малко по-малко от това как изглеждат и малко повече от това, което се случва вътре в тях.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Близнаци

Тази закачлива зодия излъчва самоувереност и е много ценена на повечето професионални събирания заради своя висок интелект. Като се има предвид това, не може да се каже, че жените Близнаци са зле поддържани. Но някои от тях просто не полагат допълнителни усилия да извиват миглите си ежедневно. Или няма да ги видите да използват първокласна козметика, за да акцентират своите физически качества или атрибути. Тези жени са силно независими и си дават здравословна доза самолюбие в умерени количества. Те предпочитат да се съсредоточат върху мозъчните познания, които притежават, отколкото върху външния вид.

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Стрелец

Въпреки че може да не са откровено неподредени или нехигиенични, жените Стрелци са склонни да не се интересуват много от външния си вид. Ако случайно ги видите да се разхождат с разрошени коси и развързани връзки на обувките, те няма да се притеснят изобщо. Просто за тях това е нещо напълно естествено. Всъщност тези хора са будни и горди със своя висок интелект, остроумието и хумора си. Тези дами правят всичко възможно, за да изострят социалните си умения. Те обаче го правят, без да се фокусират прекалено върху външни фактори като грим и красота.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Не е случайно, че старите хора са казали, че по външния вид се посреща един човек, а се изпраща именно по ума си. Няма нищо лошо в това да се грижите за тялото си и да изглеждате добре. Но не забравяйте обаче, че това не е всичко. Една красива външност може да ви помогне да повишите собственото си самочувствие, но не бива да разчитате само на нея. Учете, образовайте се и се интересувайте и от други неща, освен от външния вид. Само тогава ще сте уверени и независими. А и кой е казал, че умната жена не може да бъде и красива? Важното е да има баланс.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица