Астрологичен съвет за 9 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Астрологичен съвет за 6 април 2023: Чудесен ден да решите какво не сте се осмелили да направите, какво не сте правили преди и да започнете нещо ново в живота си.

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Дневен хороскоп за 6 април 2023

Любовен хороскоп за 6 април 2023

Как мислите влияят на нашето здраве и кои са първите сигнали от тялото: 4 начина за стопиране на негативния поток от мисли

Декупаж на великденски яйца – нестандартна и ефектна декорация на великденската трапеза!

Как да говорите за пари с партньора, без да е неудобно

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 6 април 2023

Този ден ви позволява да отворите първата страница на нова книга, нов том от живота ви. Всеки човек има няколко периода в живота, които могат да бъдат разделени на различни томове. Как ще започнете новия си том? Всичко зависи от вас! Доверете се на потока на Вселената и дайте началото.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 6 април 2023

От сега нататък е важно да пуснете всичко старо, за да не ви натоварва и да не ви кара да гледате назад. Това ще попречи на придвижването напред, следователно основната задача е да се отървете от недовършени задачи, неизяснени отношения, ненужни оплаквания.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Важно е да постиАстрологичен съвет за 6 април 2023гнете хармония между вътрешния си свят и външното проявление. Уверете се, че външната и вътрешната ви част са в синхрон. Не се опитвайте да работите само върху външното проявление, това е върхът на айсберга. Справете се с това, което седи дълбоко вътре и тогава маските няма да са необходими и всичко ще бъде хармонично.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Днес животът може да засияе с нови цветове, най-важното е да отхвърлите съмненията и да не се страхувате да действате. Само по този начин ще можете да разберете и да реализирате целта си.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Седнете с изправен гръб. Освободете се от всички странични мисли и се фокусирайте върху областта на сърдечната чакра. Опитайте се да усетите това място. Създайте там състояние на любов и нежност. Почувствайте реакцията – може да е топлина, вибрация, изтръпване.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Не можете да позволите на страховете и съмненията да завладеят ума ви – те ще отнемат много енергия. Ако можете да контролирате емоциите си, тогава ще ви хрумат много нови неща, творчески идеи, надежди. Усещането за необикновена лекота, радост ще отвори много възможности за вас.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Бъдете искрени, отхвърлете съмненията и се доверете на Вселената във вас. Доверете се на вътрешните импулси на прозрение. Днес лесно можете да реализирате уникалните си таланти и способности. Помогнете на другите да се намерят на място, където ще бъдат щастливи. В крайна сметка  целта на всеки човек е да се научи да изпитва щастие всеки ден, всеки миг.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Днес всичко ще върви добре, защо не посветите повече време на любимите хора? Огледайте се и се насладете на живота с това, което имате сега. Време е да бъдете щастливи, изживейте всеки момент пълноценно и се възползвайте от всеки нов ден.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Днес енергиите на денят ще разрушат някои перипетии, така че бъдете подготвени за факта, че може да попаднете на информация, която ще предизвика вътрешен дискомфорт или ще противоречи на настоящите ви убеждения.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Астрологичен съвет за 6 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Показвайки устойчивост на изкушенията, преодолявайки вътрешните зависимости, това е ясен, знак, че вие сте постигнали по-голяма вътрешна устойчивост. Приемете с благодарност всички промени, които ви се случват в този ден. Така по-лесно ще осъществите вашите идеи.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 6 април 2023

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си. Инициативата е всичко. Чувствайте се свободни да бъдете силно активни, да представяте своите идеи, да предлагате решения на проблеми.

infomax-logo-50-15-HW Натали Трифонова получи обяснение в любов

Tagged , ,
на горе