Камерън Диас и променената представа за стареенето, благодарение на майчинството

Камерън Диас и променената представа за стареенето, благодарение на майчинството
Любов и партньорство

Камерън Диас и променената представа за стареенето, благодарение на майчинството

„Остават ми 50 или 60 години – искам да доживея до 110“, каза звездата от Ангелите на Чарли, относно коментарите, че е родила на по-късна възраст, пише списание People.

Камерън Диас приема своето приключение като по-възрастна майка много добре. Миналата седмица, по време на разговор с подкаста на GOOP с основателя на компанията и дългогодишната ѝ приятелка Гуинет Полтроу, актрисата сподели как минава живота ѝ като майка на 49-годишна възраст.

„Цялата представа за стареенето току-що се промени напълно, дори през последните 10 години“, каза Диас, която в началото на 2020 година роди дъщеря си Радикс от съпруга си Бенджи Мадън.

„Това е напълно искрено. Вълнувам се. Имам 50 или 60 години до края – искам да доживея до 110, тъй като имам малко дете.“ „Мисля, че изпитваш този невероятен момент до 40-те си години, в който оценяваш кои са родителите ти, и аз искам да имам този момент с нея – да бъда там с нея, когато тя стане на 40“, продължи тя.

Диас също вярва, че генетиката, която е наследила от семейството си, несъмнено ще помогне да се осъществи мечтата ѝ.

„Семейството ми е с добри гени“, сподели тя. „Баба ми тичаше наоколо в горещото слънце в долината Сан Фернандо на 72 г., влачейки големи чували с фуражи за зайци и пилета. Мисля, че съм наследила малко от нея.“

След като каза на водещата Кели Кларксън, че майчинството е „най-доброто нещо, което съм правила в живота си“, Диас също сподели, че е имало моменти, когато е губила контрол с дъщеря си. В онези моменти, когато родителството може да бъде разочароващо, звездата каза, че прави своя „контролен списък за майка“ и се опитва да разбере как може да се чувства нейната дъщеря Радикс.

Номинираната за златен глобус актриса призна, че да си родител е предизвикателство.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе