Алекс и Дани Петканови разпускат в Пунта Кана

Алекс и Дани Петканови разпускат в Пунта Кана
Лайфстайл

Алекс и Дани Петканови разпускат в Пунта Кана

Популярното семейство на Александра и Даниел Петканови разпускат в Доминиканската република.

 

Алекс споделя снимки от семейната почивка в курортното градче Пунта Кана. Тя не се свени да покаже сексапилното си тяло по бански в личния си профил в Instagram, а снимките й имат невероятен успех – над 40 000 харесвания.

Моделката и ТВ-водещият, известен още като Лудия репортер, изживяха семейна криза в края на миналата година. Те споделиха свой видео-разговор, в който на дълго и нашироко коментират проблем относно закупен от Алекс апартамент. Двамата живеят под наем, а дамата искала да има и свое жилище и направила желанието си реалност. На Дани обаче това не му се понравило и връзката им беше подложена на изпитание. Двойката признава, че в момента г-жа Петканова печели много по-добре от своята силна половинка. Тя залага на много рекламни снимки и е сигурна, че трябва да се възползва от всяко предложение докато е млада и красива.

 

Това не е първото любовно изпитание на семейството. Още когато бяха несемейна двойка те шумно се разделиха, след като Дани публично извади грозни подробности от живота им. Той разказа как половинката му изневерява. Лудия репортер и Алекс бяха разделени месеци наред, докато не се събраха в риалити формата ВИП-брадър. Пред камерите те оправиха отношенията си и дори вдигнаха сватба. По-късно се роди и техният наследник.

През януари Петканови се появиха в телевизионен ефир и разсеяха притесненията на феновете си, че семейството им ще се разпадне. Доказателство за това са и снимките от романтичната почивка, на която са се отдали в навечерието на Деня на влюбените.

Екзотичните екскурзии станаха изключително популярни в месеците на пандемия, защото на малките островни държави почти няма ограничения, свързани с коронавирусната инфекция, парализирала цяла Европа.

на горе