седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022: За околните вие ​​ще бъдете загадка. Вашата проницателност, съчетана с интелигентност и вътрешен мир, ще се възприемат почти като пророчески качества. Ако така работи вашата интуицияне се страхувайте от новите начинания, слушайте вътрешният си глас и ще успеете, дори в области, които все още са ви непознати. Какво друго ще донесе успех? Колкото и да е странно – ироничен, специфичен хумор. Хората около вас ще го приемат за знак на самоуверен човек, който има право на собствено мнение. Но за участие в интриги, някои „сиви“ дела – съдбата рязко ще се отвърне от вас. Затова избягвайте клюките и дискусиите „зад гърба“, на когото и да е.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Финансова стабилност през 2023 г. за няколко зодии

Визуален тест с пеперуди: Коя е най-силната ви страна?

ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през новата седмица 3-9 октомври за пет зодии

Изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 3–9 октомври зодия Овен

седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022

Седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022: Завършихте ли всичките си проекти? Ако не, тогава подсъзнателно ще искате да сте в тишина, далеч от компании. Работата сама ще бъде от полза и ще можете да постигнете повече резултати, отколкото сте очаквали първоначално. И отличен резултат ще повлияе най-благоприятно на вашето самочувствие и разбиране на вашите таланти и възможности. Свободното време допълнително ще даде ново подреждане на житейските приоритети и ценности и възможността да намерите решения на проблема или да се отървете от вътрешните конфликти. Може да се завърнат хора от миналото, да изплуват стари тайни или да се разкрият нови обстоятелства. Доверете се на интуицията и мечтите си – тази седмица те могат да бъдат пророчески за вас.

Седмичен хороскоп за зодия Телец

седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022

За вас тази седмица, 3-9 октомври, ще бъде важно да намерите своето място „в групата“ и на място с такава кипяща енергия определено няма да стоите неподвижно. Желанието да се реализирате, да осъществите няколко глобални мисии, да се присъедините към обществена организация – не само няма да ви умори, а напротив – ще даде нов смисъл и глътка свеж въздух. За вас сега е добра възможност да оцените позицията си в обществото, да разберете какви междинни резултати можете да обобщите. Какво е нивото на вашият професионализъм, какви са резултатите от свършената работа, какво финансово възнаграждение можете да поискате. Но със стари приятели или компании, напротив, може да изпитвате различия. Не се обезсърчавайте, ако се случи такова „прочистване на околната среда“, това е за вашето най-добро – само най-добрите приятели ще останат с вас.

Какво да очакват зодия Близнаци тази седмица

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Фокусът на вашето внимание ще бъде насочен основно към вашата кариера, работа, вашата репутация, статус, позиция в обществото. Можете отново да се потопите във въпроса за вашата съдба, смисъл, мисия, цел на живота. И разбира се – изборът на по-нататъшна посока на дейност. Ако все още не сте достигнали най-високите стъпала на кариерната стълбица, тогава можете да очаквате благоприятни промени. Това, в което дълго време сте инвестирали своята енергия, знания и сила, най-накрая ще започне да дава плодове. Ако сте в конфликт с колеги, който поражда нежелание да отидете на работа или придирчивост от ръководството, можете да приемете това като „знак“, че очевидно се нуждаете от промяна.

Хороскоп за тази седмица за зодия Рак

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Фокусът ви ще бъде пътуване или вникване в духовната сфера на живота. Вдъхновение, въодушевление – може би не са най-осезаемите и практични теми, но за вас сега това е буквално спасителен пояс и надеждна котва, която ще ви помогне да намерите вътрешна стабилност. А без душевен мир и вътрешна сила е невъзможно да се живее успешно в материален смисъл. Вероятността е голяма за новини, свързани с дела, сделки, заявления до държавни агенции и т.н. Отлична възможност да придобиете нови знания, да се запишете на обучение, да се запишете на важен курс. Възможни контакти с чужденци или хора от други културни традиции. Вслушвайте се в съветите и не допускайте осъждане в ничия посока, защото това значително ще повлияе на ежедневието ви.

Седмичен хороскоп 3–9 октомври зодия Лъв

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022: Седмицата ще касае финансовите въпроси, инвестициите, наследството, трансформациите и осъзнаването, фините вечни проблеми на живота, общите интереси с партньорите. Ще искате да направите „одит“ или да стабилизирате финансовите основи, да направите голяма покупка, да рефинансирате заем, да прекратите неизгоден за вас договор. Не поемайте дългове, дори напротив, сега, за вас, е много по-добре да проверите напълно приходите, разходите и дълговете си, за да намерите възможност да ги приключите предсрочно. Ще можете да погледнете на себе си и живота си с нови очи, ще настъпи период на осъзнаване, трансформация, желание да се запишете при психолог или да започнете да изучавате тези фини науки.

Какво вещаят звездите за зодия Дева тази седмица

седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022

Вашият фокус е върху партньорствата. Това важи, както за бизнес отношенията, така и за любовта. Може да откриете нови качества у партньорът или конкурентът. Възможно е да научите нови факти, информация за тях или просто да решите, да преминете към ново ниво на отношения. Да стартирате съвместен бизнес или да реорганизирате юридически лица, условията ще се променят към по-добро. Небесните тела ще ви склоняват към преосмисляне за себе си и яснота в отношенията. И когато отношенията се променят, хората около нас се променят, ние също, защото тези около нашето обкръжение са най-важните ни учители.

Хороскоп за седмицата за зодия Везни

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022: Основната ви движеща сила ще бъде желанието да помогнете на страдащите и търсещите щастие. Дори може да поискате, да намерите целта на живота си в „помагащите“ професии. В същото време, вие ​​няма да търсите потенциала да станете успешен и проспериращ бизнесмен и не сфера, в която заслугите ви ще бъдат забелязани и оценени, а област, в която можете да дадете максимален принос. Може да възникнат противоречиви желания или да разширите кръга си от познати и да общувате, или да се затворите във вътрешният ви свят и да останете повечето време сами. Все още ще бъде по-благоприятно за вас да изберете първият вариант, тъй като комуникацията ще се превърне в нов източник на знания и вероятно ще ви донесе печалба.

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022 зодия Скорпион

седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022

Седмицата ще ви даде възможност за ползотворна работа с креативни проекти, които ще вдъхновяват вашите идеи. Творчество – не непременно в класическия формат на картина или книга. Използвайте нестандартен подход във всяка, най-рутинната работа и ще се изненадате с какво удоволствие ще върви процесът! Не се ограничавайте в работата, не забравяйте и социалният живот. Може да се появят нови фенове или да се поднови романтична нотка с дългогодишен партньор, с който връзката вече е развита. Но не се задоволявайте с мимолетна връзка. Очаквайте добри новини за децата ви, отделете им повече време.

Ето какво са подготвили звездите за зодия Стрелец тази седмица

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Планетите оказват благоприятно влияние върху въпроси, свързани с родители, дом, недвижими имоти като цяло. Ако сте чакали, без да завършите нещата в тази област – време е да ги завършите или значително да напреднете към финалната линия. Отделете време за вашето семейно гнездо, вашият дом. Балансирайте домашната и работната сфера на живота – това ще създаде солидна енергийна основа за вас и вие сами ще се изненадате колко лесно ще се справите с всякакви задачи. Не се изненадвайте, но ситуации от миналото могат да се повторят. Така животът ще ви подтикне да разберете, че следващият цикъл приключва и трябва да работите върху грешките, за да преминете към нов етап.

Вашият седмичен хороскоп, скъпи Козирози

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Вселената има запас от неизчерпаема енергия и активност, приготвена за вас. Седмицата ще бъде потопена във всичко, свързано с комуникации, информация, знания, учене, активност и движение. Ще можете успешно да започнете и проведете важни преговори, да подпишете важни договори при благоприятни условия. Ако сте започнали ново обучение това е идеалното време да завършите или да преминете „задълженията“, свързани с изпитните работи. Седмицата е идеална за кратки пътувания или  командировки. Отделете време на вашите близки роднини или приятели, това ще бъде много важно за вас и ще се отрази най-благоприятно на емоционалното ви състояние.

Какво да очакват Водолеите в следващите седем дни

седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022

Имате всички шансове бързо да се изкачите по социалната и кариерна стълбица. Особено ако вашите цели и вътрешни мотиви са пълни с благодат и са насочени не само към задоволяване на вашите нужди, но и полезни за света. Ако енергията ви се използва неправилно, ако векторът не е насочен към високи цели, това може да навреди на репутацията ви. Ако имате желание да заемете водеща позиция във вашата сфера на дейност, сега имате всички шансове за израстване. Само внимавайте, повишението ви ще се дължи до голяма степен на вътрешното ви уважение към по-възрастните и към началниците. За да станете по-авторитетни, трябва да можете да разпознавате авторитета на другите. Честността и незаинтересоваността ще ви помогнат да достигнете върха на славата.

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022 зодия Риби

седмичен хороскоп 3-9 октомври

Седмичен хороскоп 3-9 октомври 2022 – вие ще бъдете независими, пълни с жизненост и енергия. Ще имате желание да научите нови неща, да „попивате“ всякаква информация като гъба. Трябва обаче да внимавате с вътрешния скептицизъм. Способността да преминете всичко през собствен анализ, от една страна, със сигурност е добра. От друга страна, това е двойно психическо натоварване и можете да загубите твърде много сила и енергия, за да проверите отново. Включете интуицията – на какво можете да вярвате и на какво не. Освен това, доверието в учителите е важен урок за вас, защото именно тук се крие ключът към вътрешното удовлетворение и късмет за вас сега. Пътуванията ще са благоприятни, особено на къси разстояния.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе