URSA

Ursa осигурява продукти за качествена звуко и топлоизолация. Осигурете си акустичен комфорт с акустични панели URSA.

URSA

URSA:„Изолация за по-добро бъдеще”!

През цялата си седемдесет годишна история URSA остават фокусирани върху функционалността на изолацията, която отговаря на индустриалните стандарти, но и винаги допринасят с нещо ново и прогресивно за клиентите си. Компанията е сред водещите имена в осигуряването на изолационни продукти за европейския и световен пазар. Благодарение на търговското представителство на компанията в България, можете да получите качествени решения в областта на топлоизолацията, звукоизолацията и пожарозащитата.

Компанията осигурява продукти за изолация с най-разнообразно предназначение, но иновативен и водещ продукт за масовия потребител са съвременните Акустични панели URSA – вече и на българския пазар. Освен чисто функционалните си качества за осигуряване на страхотен звуков комфорт в помещенията, панелите предоставят и зрително удоволствие с отлични персонализирани дизайни. Разширено предназначение за домашни помещения, офиси, конферентни зали, стаи за преподаване, студиа и много други.

Акустични панели за перфектен звуков комфорт в дома, офиса, конферентната зала

URSA

URSA

URSA предлага продукти и в следните категории:

URSA Glasswool – продукти от минерална вата за звукоизолация и топлоизолация с изключително разширено приложение. Продуктите са изградени от фини еластични влакна, екологично чисти са и са супер икономични като решения за сухо строителство, покриви и тавани, фасади и вътрешни стени.

URSA Tech – специализираните продукти в тази технологична категория осигуряват топлоизолация и звукоизолация при вентилационни канали, резервоари, бойлери, котли, тръбопроводи. Отново изработката от минерална стъклена вата каширана едностранно с алуминиево фолио осигурява впечатляващи технически данни.

URSA XPS – това е категорията с продукти от екструдиран полистерен, които се характеризират с високия си капацитет за топлоизолация, издръжливост на натиск и висока якост, както и ниската абсорбция на вода. Това ги прави подходящи за покривно строителство и ремонти, изолация на сутерени и мазета, на фасаден цокъл.

URSA SECO – серия от продукти тип фолио, които допълват топлоизолационната продукцията на компанията. Различните продукти се използват за комбинирани решения с продуктите от минерална вата, за изграждане на скатни покривни системи и за вторично покривно покритие. В категорията влизат още лепила, консумативи и фасадната мрежа URSA.

URSA Terra – още един иновативен продукт в продуктовата база на компанията, зелена минерална вата създадена според най-съвременните технологични стандарти. Тя се използва за шумоизолация и за топлоизолация, при стени изпълнени чрез сухо строителство. Използва се още при скатни покриви и дървени конструкции.

URSA

URSA

URSA помагат на клиентите да определят най-добрите продукти за тяхното пространство с експертни съвети за акустичен комфорт. Екипът на компанията в България има дългогодишен опит и е на разположение, за да ви помогне не само при избора на продукти, но и при позиционирането на акустичните панели в най-различните помещения.

Други партньори

на горе