Labolous

Labolous - вашата домашна лаборатория; бързи тестове за общо здраве, интимно здраве и семейно планиране.

Labolous

Labolous – лабораторията във вашия дом чрез бързи тестове и ежедневен контрол на личното здраве.

Глобалната здравна криза породена от Ковид вируса създаде нови перспективи пред  хората да се грижат повече за себе си и да поемат контрол над здравето си извън клиничната среда.

Компанията Labolous отговаря по най-добрия начин на тази тенденция като осигурява бързи тестове за проверката на общото здравословно състояние, в областта на интимното здраве, в областта на семейното планиране.

Предимствата да използвате бързите тестове на Labolous 

  • Удобството да се тествате в домашна среда по всяко време;
  • Пестите време от разкарване до лабораторията и за чакане на резултати;
  • Бърза доставка след поръчка и възможност за направа на домашна програма за тестване на здравословното състояние в най-различна насока;
  • Възможност за доставяне на бърза информация до лекуващия лекар;
  • Възможност за следене на състояние свързано с дадена патология.

Labolous

Тестове за общо здраве – общото здравословно състояние показва временното разположение на тялото, след измерването на различни стойности. То може да бъде разклатено от най-различни ежедневни ситуации, но и от системна злоупотреба с вредни субстанции, алкохол, неправилно хранене, липса на физическа активност.

Labolous осигуряват бързи тестове, за да проверявате ежедневно или периодично кръвната захар, холестерола; да следите за уринарна инфекция, или други патологични процеси според данни в изпражненията.

Тестове за интимно здраве – особено важни тестове за хора водещи активен сексуален живот. Чрез продуктите на компанията жени и мъже биха могли да се тестват ежедневно или периодично за най-честите причинители на инфекции и патологии предавани по полов път (ППИ). Бързият антиген тест 3 в 1 открива кандида, трихомони, гарднерела. Много качествен е тестът за хламидия, а дамите биха могли да се възползват от теста за вагинално Ph, за да се уверяват в надеждността на микрофлората, която трябва да осигури защита срещу зараза причинена от микроби.

Тестове за семейно планиране – чрез тестовете на Labolous в тази насока, компанията отговаря на едни от най-сериозните съвременни здравни предизвикателства, тези свързани с репродуктивното здраве. Бързият тест за овулация е отлична възможност за планиране на дете, а тестът за ранна бременност ще покаже след 8-мия ден на половия акт дали семейната двойка ще очаква радостна новина след девет месеца.

Labolous

Как да използвате тестовете на Labolous 

  • След доставка на дадения тест проверете целостта на опаковката, срока на годност, преди да използвате тестовия комплект.
  • Следвайте инструкциите на производителя за съхранение ако няма да ползвате теста веднага.
  • Прочетете внимателно инструкциите за теста, преди да използвате комплекта.
  • Заемете оптимална позиция или помолете близък за помощ, ако не можете да направите теста сами.

Забележка от Labolous: Свържете се с вашия лекар, за да обсъдите вашите резултати. Ако резултатът според даден тест е положителен или е в притеснителни граници,, ще трябва да започнете лечение. Ако резултатът ви е отрицателен или не носи безпокойство, но все пак не се чувствате добре, може да се наложи да бъдете тествани в лабораторна среда, за да сте сигурни, че домашният тест е точен.

Други партньори

на горе