DiasFlooring

DiasFlooring e сред лидерите на българския пазар в осигуряването, изграждането и поддържането на подови настилки. Компанията предлага иновативни решения за домашни подови настилки, за настилки в офис площи, търговски подови настилки и създаването на спортни настилки за училищни зали, за открити спортни площадки и спортни съоръжения на закрито. Продуктите, с които компанията работи отговарят на екологичните, дизайнерските и функционални изисквания на съвременния пазар. За вашите интериорни проекти можете да избирате от разширена продуктова база винилови настилки на ролки, дъски или луксозни LVT плочи, каучукови настилки, килими, ламинат, линолеум, акрилни спортни настилки. Инсталациите се изпълняват според нуждите на проекта с подобаващ професионализъм и качество на услугата.

DiasFlooring

Diasflooring са сред лидерите в България що се отнася до инсталация, реновиране, подмяна и поддръжка на подови настилки за жилищни, обществени, търговски и производствени сгради. Компанията предлага иновативни решения с продуктите на едни от най-реномираните производители на подови настилки на европейския и световен пазар.

Продуктовата база на компанията се позиционира във виниловите настилки –хетерогенни и хомогенни; винилови дъски и винилови плочи; мокети и мокетни плочки; ламиниран паркет и линолеум. Изборът на продукти, които компанията предлага за собствениците е свързан с икономически устойчиви модели, екологично чисти решения, дълготрайно използване и абсолютна функционалност след инсталация.

Компанията разполага със специализиран екип, който работи за изпълнението на настилки при спортни площадки, спортни игрища и спортни съоръжения на открито и закрито, като осигурява акрилни спортни настилки, каучукови настилки, специализирани подове за фитнес зали и изкуствена трева за спортни терени, дворове и детски площадки.

Мисията на компанията е да създава удобни за хората пространства, които съчетават страхотен външен вид, здравословна среда, функционален дизайн според вида сграда и помещение, или съоръжение. Консултацията, изборът, изпълнението и поддръжката на настилката са напълно обосновани според целите на конкретния проект.

DiasFlooring – качествени решения с отлично изпълнение и с най-добрите продукти на пазара за подови настилки

Подови настилки за жилищни сгради – услуги насочени към всяко помещение в жилищните сгради. Избирате водоустойчиви и дълготрайни настилки за баня, кухня, антибаня. Предложения за настилки в хола, всекидневната, детската и спалнята; настилки за коридора, антрето, стълбищното пространство.

Настилки за дворове, градини, тераси и други открити пространства – компанията предлага избор за изкуствени настилки, които по-чудесен начин се вписват в откритите пространства и като естетика, и като функционалност.

Подови настилки за офис среда и администрация – удобство и стил съчетани в отлични решения за офис помещения и стаите в административни сгради. Приветлив дизайн, удоволствие за сетивата на служители и посетители.

Подови настилки за обществени сгради – медицински сгради, училища и детски градини. Специални антибактериални настилки с високи функционални качества за помещенията в медицински заведения от всякакъв тип. Удобство за децата и младежите в детски градини, училища и университети. Специално за най-малките – настилки за детски градини, които дават възможност за весели игри и за страхотно настроение.

Подови настилки за заведения – вашите клиенти очакват безупречен стил в ресторанта,  клуба, бара. Предложения за настилки, които се съчетават прекрасно с дизайна на заведенията и създават предпоставки за приятно прекарване.

Подови настилки за културната индустрия – танцувални салони, театрални зали, кина, сцени на открито и закрито. Изискванията за подовите настилки в такива помещения са много големи. Освен естетическо съответствие, там се търси максимално удобство, сигурност и издръжливост за изнасяне на представленията

Решения за спортни настилки – компанията е сред най-добрите изпълнители в България когато трябва да се избере, инсталира и поддържа спортна настилка за многофункционални спортни зали; тенис кортове на закрито и открито; футболни игрища с изкуствена настилка; спортни игрища и площадки в градска среда; спортни настилки за училищни салони и университетски зали.

Когато вашето търсене е свързано с една от изброените услуги на компания, можете да се свържете с нашите партньори от DiasFlooring на оставените телефони, да използвате имейла за контакт или да посетите директно сайта на компанията.

Публикации от DiasFlooring

Други партньори

на горе