Hristina cosmetics

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, за да помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се превръща в козметична марка през 1997г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти.

Hristina cosmetics

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, за да помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се превръща в козметична марка през 1997г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти. Борбена и чувствена натура, Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си: да превърне – тайните на натуралните съставки в полза на всички.

Днес основната философия на фирмената политика е непрекъснатото търсене на нови, ефикасни и конкурентно способни формули, при създаването на натурални продукти. Нашият екип следи световните тенденции в козметичната индустрия и актуализира продуктите с гаранция за висок стандарт. Цел за фирмата е цялостна грижа за красотата и удоволетворението на нашите клиенти. Затова създаваме богат избор за всяка потребност и каприз.

Публикации от Hristina cosmetics

Няма намерени публикации

Други партньори

на горе