Това са 4-те най-съблазнителни зодии – сред тях ли сте?  

най-съблазнителни
Астрология

Това са 4-те най-съблазнителни зодии – сред тях ли сте?  

Астролозите посочиха кой от представителите на зодиакалния кръг има особен чар и са най-съблазнителни.

Професионалните астролози твърдят, че магическият чар на някои жени се крие в тяхната натална карта.

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Ето кои зодии са най-съблазнителни

 

Телец (20 април – 20 май)

Първи в нашата класация за най-съблазнителни са представителките на тази зодия. Телците, управлявани от Венера, са в състояние да създадат специална атмосфера около себе си. Тяхната способност да карат другите да се чувстват комфортно, е това, което прави тези романтични земни знаци толкова очарователни. Те могат без усилие да съблазнят своите партньори…дори ако просто лежат в леглото цял ден. Затова са признати като най-съблазнителни.

 

„Управителят на Телец, Венера, отговаря за всичко, което е свързано с удоволствието, така че хората, родени под знака на Телец, са в близък контакт с всичките си пет сетива“, казва Тамери Атер, астролог и основател на Gift of the Нил Уелнес. „Тяхната връзка с втория дом на парите в съвременната астрология им дава желание да притежават както материални неща, така и романтични партньори.“

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвът са втората зодия най-съблазнителни. Той не изпитва необходимост да крие чувствата и желанията си, затова е способен да съблазни всеки със своя смел и директен подход. Представителите на тази огнена зодия си знаят цената и използват самочувствието си, за да получат това, което искат.

Те се управляват от Слънцето, нашия източник на живот, „така че привличат и съблазняват, без дори да полагат много усилия“, казва Атер. „Лъвът също се свързва с петия дом на романтиката, срещите и флирта в съвременната астрология, което му дава допълнителни бонуси.“

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Трети в класацията за най-съблазнителни са представителките на зодия Везни. Те  не само се управляват от Венера, покровителката на любовта, но също така имат уникален дар на „напасване“ с абсолютно всеки човек. Тази невероятна способност на този въздушен знак да намира контакт с другите води до факта, че техните потенциални любовници напълно се отпускат и губят всякаква бдителност.

„Везните са кардинален въздушен знак, така че съблазняват по различен начин от Телеца, който се управлява от Венера“, обяснява Атер. „Везните са знак за партньорство, така че те не могат да помогнат, но привличат партньори и хората естествено са привлечени от тях.“

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Има причина Скорпионите да са живо въплъщение на страст, неустоимо привличане и най-съблазнителни. В крайна сметка те са силно повлияни от Плутон и осмия дом на плътските удоволствия и табутата. Тяхната мистериозна природа е част от чара; те обичат да оставят място за въображението и това е, което хваща другите.

 

„Традиционно всеки зодиакален знак се свързва с определена част от тялото, а в случая със Скорпиона това са гениталиите“, казва Атер. – Отдавна се смята, че Скорпионите се управляват от планетата на страстта и първичната енергия Марс; и сегашният им владетел е Плутон, планетата на магнетизма.“ Комбинирайки тези две енергии, Скорпионите знаят как да омагьосат мъжете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе