Любовен хороскоп за 16 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022: Днес логиката ще отстъпи на заден план: страстта ще доминира в отношенията! Ще бъде много трудно да се контролирате, думата „трябва“ ще бъде практически нечуваема, което означава, че има значителна опасност да се забъркате в ненужни връзки, да се поддадете на моментно привличане. Хороскопът предупреждава спомнете си за народната мъдрост “Седем пъти мери – един режи”. Това обаче е страхотен ден за тези, които не се страхуват от изненади: днес те могат буквално да дебнат на всяка крачка!

Дневен хороскоп за 16 октомври 2022

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Кой ще има незабравима среща и кой ще спечели много пари през седмицата 17-23 октомври

Щастието ще почука на вратата: Тамара Глоба назова четири знака на зодиака, които ще имат късмет от 14 октомври

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

Всички сме родени със сърце на орел (Притча за орела и пилето)

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 16 октомври 2022, текущата планетарна конфигурация може да ви помогне да разберете защо сте си изградили впечатление, че сякаш избирате неподходящ човек за среща, въпреки вашите превъзходни качества и удивителна проницателност. Днес, докато общувате с потенциална сродна душа, ще забележите, че отношението ви трябва да бъде променено към определени аспекти на взаимоотношенията, за които преди не сте знаели. Това прозрение може да ви помогне да изберете по-подходящи партньори.

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Не изпадайте в тревожни мисли, относно това как да се справите, както със собствените ви чувства, така и с чувствата на другите. Може да се окаже, че просто не сте намерили точният подход, как да слеете с тях в подходящите моменти. Текущата астрална конфигурация може да ви помогне да разберете постоянния източник на конфликти в себе си. Това е въпросът как да балансирате реалната си способност и да се грижите за себе си с добрина и разбиране.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 16 октомври 2022, е вероятно някой да се намеси във връзка с вашата сродна душа. И ако имате достатъчно сдържаност да не се поддавате на провокации, тогава вашият любим човек може да се окаже на милостта на чуждото мнение. Ако чуете, че любимият ви говори с други думи, опитайте се да не се дразните, по-добре затворете устата му – с целувка, разбира се! Хороскопът твърди, че днес за вас това е единственият сигурен начин за разрешаване на възникналите недоразумения.

Любовен хороскоп за днес, 16 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Въображението може да ви отведе много далеч днес: в мечтите си ще бъдете смели и решителни. Любовният хороскоп предлага да не сдържате поривите на душата и да фантазирате на воля. Неслучайно звездите ви изпращат в днешния полет на фантазията: след като се върнете в реалността, ще можете да разберете какво и с кого наистина искате и да вземете решение за по-нататъшни планове в личния си живот.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 16 октомври 2022, днес си като във вълшебен сън! Вътре във вас бушуват страсти, искате да действате, за да промените нещо в отношенията си с любимия човек, но сякаш сте оковани по ръцете и краката, не можете да правите това, което смятате за важно и необходимо. Любовният хороскоп сочи, че днес сте безсилни да повлияете на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчакате този ден, всички опити да коригирате ситуацията ще доведат до изненадващ резултат.

Любовен хороскоп за 16 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес е денят, в който можете да почувствате единството с любимия човек особено силно: щастливите двойки ще могат да изпитат напълно усещането за общи интереси и емоции! Силните съюзи ще потвърдят своята стабилност, а тези, които са все още в зародиш, получават чудесен шанс да намерят надеждна основа. Освен това, хороскопът подсказва, че за много двойки днешният ден може да бъде момент на изграждане на йерархия, разпределяне на отговорностите, чрез които комфортният съвместен живот е възможен.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 16.10.2022, любовният хороскоп ви обещава пълно спокойствие и липса на всякакви неприятни новини. Чакате решението на вашата мила половинка? Днес едва ли ще го получите. Очаквате с нетърпение нов кръг от връзки? Друг ден. Жалко, защото мислите витаят в романтичните облаци! Независимо от това, колкото и да ви се иска, не трябва да поемате инициативата днес: бъдете търпеливи, оставете ситуацията да узрее от само себе си.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовният хороскоп за днес ви съветва да се откажете от сериозните планове във връзката с любимия човек, като оставите всичко да се развива по своя път. Напълно възможно е вашият избраник да направи свое предложение за тази вечер или животът да направи свои собствени корекции в романтичните планове. Във всеки случай в този ден не трябва да се опитвате да контролирате ситуацията. Същото важи и за интимността: поверете инициативата в ръцете на любимия човек.

Какво ви очаква днес в любовта           

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 16.10.2022, е страхотен ден, ако сте необвързани. Можете да срещнете сродната си душа на най-неочаквани места. Също така, хороскопът препоръчва да се обърне внимание на вашия имидж и външен вид. Ако сте във връзка, тогава на този ден би било хубаво да подарите на сродната си душа малък хубав подарък – повярвайте, вашият мил  жест на внимание няма да остане незабелязан.

Любовен хороскоп 16 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес ще се издигнете на крилете на една мечта за любов и щастие! Ако вече имате сродна душа, не е грях да фантазирате на интимни теми, за да изненадате партньора си в спалнята по-късно. И, ако сте в романтично търсене, хороскопът препоръчва не просто да мечтаете за днешния ден, а направо да програмирате бъдещето си, като се опитате да определите точно до какъв тип връзка искате да стигнете. Визуализациите ще бъдат особено ефективни в този ден: ще бъде по-лесно за съдбата да ви насочи към желаната цел.

Любовен хороскоп 16 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес можете да се почувствате като герой на вълшебна история: всички светофари светват зелено, щом се озовете на кръстовището, минувачите по улицата ви се усмихват необичайно, любимият ви проявява романтика и ви обсипва с комплименти! И всичко това, защото днес ще имате късмет, както в живота, така и в отношенията с противоположния пол. Вселената е приятелски настроена и гостоприемна за вас, Водолеи. Пригответе се да се къпете в любов!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 16.10.2022, е идеалният ден да се насладите на това, което обичате. Включете любимия човек в тези дейности, за да можете да се насладите на случващото се заедно. Хората около вас се нуждаят от насърчение, за да се чувствате по-щастливи. В предстоящия период мощният Марс ще добави пламенна страст към живота ви. Вашият партньор може да каже нещо неочаквано, което ще ви изненада. Ако нямате партньор, тогава този период е времето, когато можете да очаквате да срещнете някой нов.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица