ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 5 ЮЛИ 2022-вторник - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 5 ЮЛИ 2022-вторник

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 5 ЮЛИ 2022-вторник

Любовен хороскоп за 5 ЮЛИ 2022-вторник за всички зодии: В този ден на любимият ви човек ще му бъде доста трудно да разбере вашите страсти и предпочитания, колкото и да се опитвате да му обясните всичките им плюсове, прелести и удобства. Е, това означава, че в това той не е ваш помощник и не е конкурент. Една тема по-малко за разговор и повече време за действие.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 5 ЮЛИ 2022-вторник

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 4 юли – 10 юли 2022

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

СЕРОТОНИН: Хормонът към щастието

ПОМОЩ ОТ НАРОДНАТА МЕДИЦИНА ПРИ КАШЛИЦА И БРОНХИТ

Законът за привличането

ОВЕН

любовен хороскоп за 5 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 5 юли 2022: Ако Овенът отлага сериозен разговор с любимия човек, днес е времето за това. Няма смисъл да отлагате повече: бъдете решителни, обмислете аргументите и давайте! Колкото и сложна да е темата, днес е най-доброто време за обяснение. Този ден е подходящ и за любовни признания. Ако сте свободен Овен и имате някого в предвид, заявете отношението си – поканете на среща. По-добре е да бъдете отхвърлени и да отидете на ново търсене, отколкото да губите време. Въпреки това, хороскопът обещава, че вероятността от провал за Овенът днес е много незначителна.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 5 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 5 юли 2022: „Нищо не е вечно под луната” – това е лайтмотивът на днешните терзания на Телците. На този ден любовната връзка, продължила от години, може да заеме ново ниво или поток от спомени ще отнесе Телеца към делата на сърцето в отминалите дни. Във всеки случай хороскопът съветва Телците да живеят в настоящето. Ценете миналото, но не се вкопчвайте в него и помнете, че историята не търпи подчинителното поведение. Ако днес може да излезете от спиралата, която ви тегли назад, вие ще откриете нови възможности около себе си – включително романтичен път!

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 5 юли 2022: Любовният хороскоп на Близнаците днес ги предупреждава за опасността да попаднат в плен на собствените си илюзии! Те могат да тълкуват погрешно думите или действията на любимият човек (или някой много скъп за тях). За да не се подведете по очакванията си, през този ден не трябва да придавате голямо значение на произволни комплименти или обещания, дадени под натиска на обстоятелствата. Днес се опитайте да запазите главата си свежа, а емоциите си на къса каишка!

РАК 

любовен хороскоп за 5 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 5 юли 2022: Днес Ракът може да почувства прилив на ентусиазъм и героична сила. Хороскопът казва: такова време не трябва да се пропуска! С такива вдъхновяващи ресурси всичко е възможно – от преместване на планини под формата на работни задачи, до уреждане на „мир и любов“ в пристана на семейните отношения. Днес Ракът е на върха на любовта! Единственото предупреждение: хороскопът съветва да разпределите равномерно енергията си в този ден, поддържайки баланса „любов – работа“. Първо завършете текущите дела и след това смело преминете към любимия човек или потърсете партньор в живота. И не се страхувайте, че не можете да направите нещо.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 5 юли 2022: Днес мъжът Лъв ще бъде просто неустоим: той е непреклонен и ще може да настоява на своето, демонстрирайки безусловна сила. Щастливи дами, победителки в любовта! Хороскопът казва, че жената Лъв също е в състояние да демонстрира характер в този ден, но това ще се изразява предимно в капризи. За да не развалят отношенията с другите, особено с любимия човек, нежните и красиви представители на този знак трябва да изпуснат парата. И тогава у дома Лейди Лъвица ще може да бъде нежна и гальовна, мъркаща в прегръдките на своя избраник.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 5 юли 2022: Според днешният хороскоп има голяма вероятност Девата, която дълго време се е отказвала от някаква среща, вече да не може да я отложи за по-късно. Това може да предизвика недоволство у любимия човек, но не трябва да се поддавате: трябва да обичате и себе си! Ако напоследък липсваше взаимно разбирателство с избрания, по отношение на финансите, тогава днес тя трябва да осъзнаете, че мълчаливото натрупване на недоволство е задънена улица. За да избегнете експлозия, в този ден трябва да поговорите с любимия човек за своите емоции и желания. На първо място, за любовните желания.

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 5 юли 2022: Днес Везните ще бъдат възмутени от думите на любимият човек: той ще си позволи да изрази недоволството си от него. Въпреки това, вместо да започнете, да се възмущавате или оплаквате на най-добрия си приятел, трябва да помислите върху думите на вашата половина. Може би тя не е толкова грешна? Хороскопът препоръчва на Везните да осмислят получената информация и едва след това да пристъпят към самозащита. Днес е денят, в който е много лесно да се допуснат грешки.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 5 юли 2022: Днес необвързаният Скорпион може да изглежда така, сякаш му липсва горещото слънчево лято. Всъщност на Скорпиона му липсваха топлите чувства, които изпълват връзката с любимия човек. Има нужда от някой, който може да разбере, да изслуша внимателно и да стопли душата му. Всичко, от което Скорпионът се нуждае в този ден, е да не копнее и да не застива в очакване. Според хороскопа много по-приятна стратегия днес е да излезете от вкъщи и да се разходите. Срещата с любовта е близо!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 5 юли 2022: Добрата новина е, че всяка любовна инициатива на Стрелецът днес има големи шансове за успех! Случвало ли ви се е да поканите на кафе човека, когото харесвате? Преминете към действие. Мечтали ли сте да поканите любимия си на приключение в леглото? Това е вашият ден. Мислите ли да увеличите семейството си? Подсказвайте внимателно. Днешното очарование на Стрелецът е толкова голямо, че сродната му душа ще е готова на почти всичко за него, но не трябва да го използва твърде безконтролно.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 5 юли 2022: Любовният хороскоп на Козирог за днес предполага за някаква досадна пречка. Много вероятно е разочарование от действията на любимия човек или негодувание от думите му. В малката неразбория самият Козирог може да бъде отчасти виновен или по-скоро настроение му. Сутринта той ще бъде привлечен да драматизира ситуацията, така че сам да може да надуе огромен балон от емоции. За да избегнете влошаване на отношенията, не бързайте да хвърляте обвинения и язвителни забележки – помислете два пъти за ситуацията и вашите думи, които са готови да излязат от устата ви.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 5 юли 2022: Днес Водолеите ще имат възможност да покажат своята любов и грижа: другата половина ще изисква неговото внимание и подкрепа. Колкото и натоварен да е денят, хороскопът съветва Водолеите да намерят време да помогнат на близък човек. Дори, ако днес избраният скандализира и се стреми да ръководи нещата, трябва да уловите куршума и да се опитате да разберете какво е развалило настроението му толкова много. Трябва да споделяте, както радости, така и проблеми.

РИБИ

любовен хороскоп за 5 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 5 юли 2022: Любовният хороскоп на Риби обещава горещ ден. Но тук не става дума за интимни сцени. Недоразумение от нищо или нещо по-важно с любим човек е напълно възможно да се превърне в неприятно допълнение към закуската или вечерята. За да избегнете конфликти, хороскопът ви съветва да се опитате да сдържате своята язвителност. Днес много Риби ще се „заразят“ от нея. Можете да тренирате ума си в друг ден, но днес е по-добре да прегърнете, още веднъж сродната си душа.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица