Любовен хороскоп за 4 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022: Опитайте се да постигнете пълно съгласие с партньора. Вашият магнетизъм ще бъде искрата, от която пламва огнена страст. Благодарение на важни познанства и верни приятели, лесно ще успеете да постигнете успех и щастие! Ако успеете да унищожите обичайните стереотипи и да демонстрирате най-добрите си страни на характера, успехът е гарантиран! Очакват се много интересни познанства и срещи, звездите съветват да посетите заведения, отличаващи се със своята оригиналност и необичайност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за 4 октомври 2022

Седмичен хороскоп 3–9 октомври 2022

Асфалтират пътят до храма на Преподобна Стойна

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през новата седмица 3-9 октомври за пет зодии

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите, вижте в настоящият любовен хороскоп за 4 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 4 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022: Овенът може да се почувства накърнен, но това чувство е безпочвено. Някакво събитие или нечии думи могат да предизвикат голям емоционален отзвук в душата му. Възможно е в този ден Овенът да е готов да облече броня и да тръгне да се бие с дракона, който може да бъде водач или враг. Хороскопът вещае за изострено чувство за справедливост, което е присъщо на Овните. Именно това няма да позволи на съвестта му да дреме спокойно, ако някой е незаслужено обиден. Е, време е да защитите слабите и да подкрепите нуждаещите се!

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 4 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Ако сега сте в трудна ситуация в личният живот, вторник е моментът да я разберете! Хороскопът ви съветва, да отворите очите си за назрели проблеми и да ги изучавате със страстта на естет! В този ден у вас се разкриват качества като способност за анализ и постоянство в търсенето на истината, докато всички решения минава през сърцето ви. Благодарение на засилването на така наречената чувствена интелигентност, днес ще си направите правилните изводи и ще се подготвите за правилната стъпка в отношенията с любимия човек.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за днес, 4 октомври 2022: Дори малка неприятност може да бъде много разстройваща за вас. В този ден ще приемате всичко твърде близо до сърцето си и ще реагирате по съответния начин, така че вашите членове на семейството могат да преживеят истинска буря. Близнаците са готови да реагират бурно от нулата, а след това, осъзнавайки грешката си, ще пристъпят към самобичуване и „изкупление на греховете“. Безполезно е да ги съветвате, да се сдържат. Хороскопът ви съветва да се опитате, да се настроите на положителна вълна и да използвате силата на хумора, за да трансформирате реалността. Вместо да плачете – смейте се, вместо да крещите на някого – бъдете иронични.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 4 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Съмненията и неувереността могат да бъдат много обезпокоителни за вас. В душата може да кипи вулкан и да нямате достатъчно смелост да го пуснете навън. Поради вътрешен дисонанс, в този ден може да влезете в конфликт с другите, да преувеличавате, да виждате всичко в тъмни цветове. Ако сте в неразбирателство в отношенията с любимия човек, днес ще искате да разберете всичко, но поради негативно отношение само ще напрегнете ситуацията. Хороскопът силно ви съветва да избягвате конфронтация през този ден. Това, от което наистина се нуждаете в момента, е одобрение и подкрепа. Затова се опитайте да говорите за чувствата ви открито.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022: Лъвът може да се наслаждава, както никога досега на прости радости – вкусна храна, искрена компания, прегръдките на любим човек. Хороскопът ви предлага да се погрижите за комфорта на тялото – да отиде на масаж, да си купите удобна пижама или възглавница. Опитайте се да изключите потока на съзнанието и да се концентрирате върху тактилните усещания. Ще имате възможност да промените животът си към по-добро. Посветете този ден на любовни ласки и преживявания.

Любовен хороскоп за 4 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Чувствайте се като магьосник! Всяко изразяване на любов и искрени чувства ще донесе много радост и щастие в живота на вашите близки, а те няма да ви останат длъжни, в това отношение! Помилвайте децата, обадете се на родителите си, приютете бездомно коте в къщата (добре, съгласни сме, може би отидохме твърде далеч тук – достатъчно е само да нахраните котето). Животът е толкова кратък, не го пропилявайте в излишни битки.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 4.10.2022, поведението на любимият човек може да ви обърка и всичко това, защото в този ден не можете да виждате със сърцата си. Хороскопът ви приканва да спрете, да се опитвате да разбирате поведението с ума, опитайте се да включите интуицията и да заемете позиция по отношение на любовните ви взаимоотношения: не се карайте, за да не съжалявате. Като цяло в този ден думите на любимият човек често ще се разминават с вашите мисли и намерения. Гледайте право в очите, обърнете внимание на признаците на вълнение.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес сте изключително взискателни към семейството си, което едва ли ще им хареса. Още от сутринта може да чувствате напрежение към околните. За да избегнете ненужен конфликт, ще трябва да контролирате поведението си: няма нужда да сте толкова придирчиви! Поради днешния перфекционизъм съществува риск да останете недоволни от всяка постъпка или дума на любимия човек, дори ако той реши да организира романтична вечеря или друга приятна изненада. Хороскопът ви препоръчва да търсите причината за недоволството в себе си: изглежда, че нещо не ви позволява да се отпуснете.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 4.10.2022, ще ви хрумне оригинална идея, свързана с вашата половинка. Може да се окаже чудесен начин да промените начинът ви на живот. Отделете повече време днес, разбирайки душата си и желанията си. Ако не удовлетворите нуждата си от любов, планетата Меркурий може да играе с настроението ви, карайки ви да се чувствате хаотични. Ако сте необвързани, не влизайте в съмнителна връзка. Ситуацията днес може да ви принуди да направите нещо, което не е в съответствие с вашите принципи.

Любовен хороскоп 4 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес ще се окажете на върха на своят чар! Не става въпрос за външни техники – костюм или грим, а за вътрешното състояние: в този ден във вас ще се събуди примитивна сила, която привлича противоположния пол със своя силен магнетизъм. Така че, уловете възхитените погледи и комплиментите! Свободните Козирози днес ще получат шанс да завържат интересно романтично запознанство, а заетите ще получат възможност да захранят подобаващо любовта си.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

И защо Водолеят да не посвети този ден на себе си, на своята любима сродна душа? Замислете се, от колко време правите това, което наистина искате? Без да се оглеждате в чуждото мнение? Забравяте за времето и любовта? Организирайте си ден на неподчинение, изпълнявайте само желанията си. Хороскопът ви уверява: днес е възможно. Напоследък сте загубили вътрешна хармония, поради хронично самоограничение. Ето защо, в този ден основната ви задача е да направите себе си и вашата половинка щастливи! Не се отказвайте от удоволствията.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 4 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 4.10.2022, Рибите ще имат шанса да погледнат с други очи към човека, който познават от дълго време. Може би причина за това ще бъдат някои от вашите действия, а може би просто усмивка или многозначителен поглед. Какво е това – повод за започване на романтична връзка или просто незначителен флирт? Днес трябва да решите, но както и да е, не си струва да насилвате събитията. Насладете се на ситуацията и оставете нещата да поемат посоката от само себе си.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица