Любовен хороскоп за 8.08.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 8.08.2021 неделя

Овен

Ще бъдете на върха, използвайте възможността да говорите за себе си. Ще ви бъде лесно да предадете любовта си към партньора, независимо как, стига да се чувствате пожелани от него… Не губете време за детайлите и ще получите удовлетворение.

Телец

Не лъжете, днес трябва да бъдете честни, за да се справите с въпроси, които наистина са досадни. Това няма да е голяма работа и ще почувствате облекчение, след като бъдат казани верните неща навреме.

Близнаци
Вижда се полезна среща, излезте, ако сте необвързани, а съдбата ще се погрижи за останалото. Ако сте във връзка, нов емоционален импулс идва в сферата на привързаността и подклажда огъня на новите реалности в отношенията.

Рак

Ако се съгласите да бъдете в неделния ден с партньора си, ще изпитате идиличната атмосфера, която толкова дълго сте търсили. Няма от какво да се страхувате, в такава среда може да се постигне както страстна интензивност, така и емоционална сигурност.

Лъв

Вашият партньор ще може да ви насърчи там, където имате нужда. Неговото доверие и признание са истински и очевидни. Играйте честно и безрезервно.

Дева

Ще бъдете в добро настроение и ще имате желание да започнете всичко отначало. Ще искате да забравите обидите, които сте си казали; задълбочете знанията един за друг и свалете бронята си.

Везни

Излезте от вкъщи днес си в положителна настройка! Вашата естественост ще бъде най -добрият ви начин да съблазните, убедите партньора си или човека, който харесвате … време е да заявите любовта си или намерението за връзка.

Скорпион

Идеалите ви са толкова високи, че ви въртят главата … Би било добре да се съсредоточите върху изграждането на връзки с реалността, вместо да отстъпвате на разочарованието. По-точно на връзка с партньора си…

Стрелец

Ще имате възможност да положите съзнателни усилия, които директно ще подобрят връзката ви или бъдещите ви любовни авантюри. Помислете какво бихте могли да направите, ако имате смелостта да действате навреме.

Козирог

Един много позитивен диалог с любимия човек ще ви накара да видите нещата по различен начин. Ще бъдете водени от емоциите си в правилната посока и ще знаете какво да направите за най-доброто развитие на връзката.

Водолей

Днес ще имате необичаен късмет. Вашият магнетизъм ще бъде опустошителен и ако сте неженени, една среща може да обърне всичко в посока на нова връзка. Престанете да се срамувате и пристъпете напред!
Риби

Ще бъдете по-интуитивни като настройка. Това ще ви помогне да определите по-добре какво иска вашият партньор. От вас зависи да започнете диалог и да дадете пълното си мнение за това накъде върви вашата връзка.

Tagged , , ,
на горе